40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469


Arnavutköy Belediyesi, 100 gün içinde tamamladığı yüzlerce projenin açılış törenini görkemli bir organizasyonla kutladı. Açılış töreni, projeler kapsamında yapımı tamamlanan Karaburun Fener Parkı’nda gerçekleştirildi. Açılış programına Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Şengül Karslı, gaziler ve şehit yakınları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlik, kuran tilavetiyle başladı ve ardından 100 günde yapılan projelerin tanıtım filmi izletildi. Programa katılan davetlilere özel olarak hazırlanan kokteyl ile ikramlar sunuldu. Programda yer alan İkilem konserinde de coşkulu anlar yaşandı. Güzel hava nedeniyle katılımcılar doyasıya eğlenerek manzaranın tadını çıkarttı.
“Birçok alanda hızlı bir şekilde proje üretmeye gayret ettik ve edeceğiz”
Açılış programında konuşan Belediye Başkanımız Mustafa Candaroğlu, “100 gün, tanıtımını izlediğimiz videoda da gözüktüğü üzere birçok projeyi sığdırdığımız 100 gün oldu. Hem bizlere hem ekibimize sorduğumuzda bugün 100 günden ne anladık? Çok çabuk geçti tabii ki. Her şey bizim daha güzel bir Arnavutköy’de yaşayabilmemiz için. 100 gün içerisinde isteyin ve gayret edin yapamayacağınız hiçbir iş yoktur. Bugün 100 günlük projelerimizin sunumunu ve lansmanını gerçekleştirdik. Bugün açılışı, tamamladığımız bir proje üzerinde gerçekleştiriyoruz. Arnavutköy Karaburun Fener Park’ta yaklaşık 8 bin metrekarelik bir alan buradaki seyir terasımız ve vatandaşımızın günübirlik vakit geçirebileceği güzel bir alanda. Sadece Karaburun‘da yaptığımız projeler bunlar değil. Karaburun sahil düzenlemesi ve yaz şenlikleri şu anda devam eden günlük şenliklerimiz. Aqua parklarımız gibi Karaburun‘da birçok alanda hizmet vermeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Arnavutköy’de altyapıdan üstyapıya, turizmden eğitime birçok alanda hızlı projeler ürettiklerini söyleyen Candaroğlu, ” Ben ve yol arkadaşlarım bu yola çıkarken ortaya her şeyden önce samimiyetimizi ve yüreğimizi koyduk. Biz yeni bir Arnavutköy hayal ettik. Sokaklarıyla, caddeleriyle, meydanlarıyla, parklarıyla, yeşiliyle, mavisiyle ve insanıyla en güzel Arnavutköy’ü düşledik. Biz bu hayalleri kurarken sizlerin gönül kapısını çaldık. Mustafa kardeşiniz sizin hizmetkarınız olacak, kardeşiniz, ağabeyiniz, evladınız olacak dedik. Sizler de bizi her zamanki gibi bağrınıza bastınız. Bugün Arnavutköy’ümüze geriye kalan 57 aylık hizmet sürecimizde yapacağımız birçok projemiz var. Onların da stratejik planımızı da hazırlığımızı yaptık. İnşallah beş yılın sonunda hayal ettiğimiz aslında hikayesini çoktan yazdığımız Arnavutköy’de, hemşerilerimiz, çok kıymetli çalışanlarımız ve ekibimiz ile birlikte olmanın ümidiyle diyorum. Arnavutköy’de kültürün yaşamasını, birlik ve beraberliğin vesilesi olan bu ortamların sağlanmasına çok önem gösteriyoruz. Göreve geldiğiniz zaman bugüne bir çok festival gerçekleştirdik ve festivallerimiz hala devam ediyor. Yakında da 28 Temmuz’da Yeniköy Mahallemizde bir karpuz festivali düzenleyeceğiz. Vatandaşlarımızın eğlenmesini, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesini sağlayacak birçok organizasyonumuz olacaktır” şeklinde konuştu.

‘’Arnavutköy’ü Turizm merkezi haline getireceğiz’’
Arnavutköy’ü daha yaşanabilir, daha modern ve daha huzurlu bir ilçe haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz diyen Başkan Candaroğlu, ‘’ Göreve geldiğimiz günden bu yana, Arnavutköy’ün her bir mahallesine dokunan projelerimizi birer birer hayata geçiriyoruz. Bu süreçte, yeşil alanlardan sosyal hizmetlere, eğitimden turizme kadar birçok alanda önemli adımlar attık. Arnavutköy’ü bir turizm merkezi haline getirme hedefimiz doğrultusunda, doğamızı koruyarak ve güzelleştirerek, yeni cazibe noktaları oluşturduk.’’ dedi
“Gönül Belediyeciliğini Arnavutköy’de Yaşıyoruz”
Programa katılan vatandaşlardan Metin Akdağ, “Atmosfer çok güzel buradan Belediye Başkanımız Mustafa Candaroğlu’na teşekkür ediyorum, inşallah Rabbim daha da güzel gelecek programlar yapmayı nasip etsin. Burası çok güzel, seyir terası çok güzel. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Gönül Belediyeciliğini Arnavutköy’de yaşıyoruz. ” diye konuştu.

Arnavutköy Bolluca İhsaniye yolu üzerinde korkutan yangın

Yeşilay Şile Şube Başkanı Hakan Şengül: Bağımlılıkla Mücadelede Toplumsal Sorumluluk Şart..

Ümraniye Esnaf Sanatkârlar Odası 16. Seçimli Genel Kurulunda Mehmet Özdil ile Yola Devam Kararı..

Şile Belediyesinin Tutuklu CHP li Meclis Üyeleri Görevlerinden İstifa Etti…

166 YILLIK TARİHİ ŞİLE DENİZ FENERİNİN “ŞİLE BEZİ SATIŞ OFİSİ” OLARAK KULLANILIYOR OLMASI İLÇEDE ŞAŞKINLIK YARATTI!..

BTP’liler 7-8 Şubat’ta Viyana’da yapılacak 11. MEM Kongresi öncesinde Prof. Dr. Haydar Baş’ın kabrini ziyaret etti

İstanbul, Tekirdağ ve Kırklareli’nden Geçiyor! Yeni Doğal Gaz Boru Hattı İçin Kamulaştırma Başladı – Parsel Parsel Detaylar Çıkıyor

Down sendromlu sanatçı Madaslı’nın ‘Masumiyetin Kırmızısı’ serigisi Tekirdağ’da

LİSE ÖĞRENCİLERİNE KARİYER GELİŞİMİ EĞİTİMİ UZAY TEKNOLOJİSİYLE AKTARILACAK

Erdoğan, Pezeşkiyan ile Görüştü: Türkiye, İran ile ABD Arasında Arabuluculuk Rolüne Hazır!

BTP’nin 9. Olağan Kongresi şölen havasında geçti Hüseyin Baş: Bağımsız Türkiye salonlara sığmıyor “İstikbal biziz, biz geleceğiz” “Türkiye’nin terörsüz olması için demokrasisiz olması gerekiyormuş” “Vatandaşlık maaşını ilk 2004 yılında Prof. Dr. Haydar…

BTP 9. Olağan Büyük Kongresini 7 Aralık Pazar Günü Yapacak

Ekonomide Gerçek Dönüşüm Şarttır”

Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı
Emekliye Şubat Müjdesi: 3.119 TL Fark Ödemeleri 4 Şubat’ta Hesaplarda! En Düşük Maaş 20 Bin TL Oldu

Ünlülere Şafak Operasyonu: Hasan Can Kaya, Reynmen ve Emirhan Çakal Gözaltında! Uyuşturucu Soruşturmasında 26 Şüpheli

BTP’liler 7-8 Şubat’ta Viyana’da yapılacak 11. MEM Kongresi öncesinde Prof. Dr. Haydar Baş’ın kabrini ziyaret etti

Yeşilay Şile Şube Başkanı Hakan Şengül: Bağımlılıkla Mücadelede Toplumsal Sorumluluk Şart..

TBMM’de Trafik Cezalarını Artıran Teklifin 10 Maddesi Kabul Edildi: Cezalar 200 Bin TL’ye Kadar Çıkıyor!

CİMER talepleri Bayrampaşa’da daha hızlı çözülecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Uğur Mumcu Basınevi’ni Yeniden Canlandırıyor: Basın Emekçilerine Modern ve Dayanışma Odaklı Yeni Merkez!

Avrupa Birliiği gazetesi 299. Sayısı

O’Kent güne depremle uyandı, uzmanı “uzaklaşın” diyerek uyardı.

Öğretmenini Hamile Bırakan Gençten Şok Talep: “Bunu Ben Başlattım, Suçlamaları Düşürün!”

Erdoğan, Pezeşkiyan ile Görüştü: Türkiye, İran ile ABD Arasında Arabuluculuk Rolüne Hazır!

ABD Silahlı Kuvvetleri 1 Numarası: Ordu İran’a Karşı Harekata Tamamen Hazır!

Konya’da Kan Donduran Olay: Oğul Babasını Dövüp Videoyu Amcasına Gönderdi! “Gelin Bunu Buradan Alın”

Azerbaycan’dan İran’a Net Mesaj: Hava Sahası ve Toprakları Asla Kullandırılmayacak!

Lokanta, Kafe ve Restoranlarda Servis, Masa ve Kuver Ücreti Yasaklandı! Resmi Gazete’de Yayımlandı

İzmir’de Şiddetli Sağanak ve Fırtına Felaketi: Sel Baskınları, Araçlar Suda Kaldı, 3 İlçede Su Kesintisi!

Cezası 200 Bin TL Olan Yeni Trafik Kuralı: Tüm Sürücüler Acilen Öğrenmeli!

İstanbul Eyüpsultan’da Kan Donduran Cinayet: 93 Yaşındaki Fatma Demircan, Torunu Tarafından Bastonla Öldürüldü! Ceset Hâlâ Aranıyor

Bursa İnegöl’de Acı Kaza: TIR’dan Fırlayıp Dorsenin Altında Kalan Genç Şoför Emrah Aydın Toprağa Verildi!

Bakanlıktan Ünlü Markaya Büyük Şok! Formula 505 Lavabo Açıcı Tamamı Piyasadan Toplatılıyor, Satışı Yasaklandı

Sakarya’da Trajik Son: 2 Gündür Haber Alınamayan Murat Arslan’ın Cansız Bedeni Gölet Kenarında Bulundu!

Bağ-Kur’luya Müjde: 7200 Prim Günüyle 5 Yıl Erken Emeklilik! Takvim Netleşti, 2026’da Yasalaşıyor

TOKİ Kura Sonuçları Sorgulama 2026: 500 Bin Konut Hak Sahipleri İl İl İsim Listesi Nasıl Öğrenilir?

Meteorolojide 2025’in “en”leri açıklandı: En çok yağış oraya düştü, rüzgar en sert orada esti!
