DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

120 Bin TL Kredi kampanyası! Vakıfbank 120 000 TL 60 Ay Vadeli Kredi Vatandaşı Heyecanlandırdı..!

Vatandaşlarımız tarafından beklenmekte olan kredi haberi sonunda Vakıfbank tarafından geldi. Müracaatlar için Vakıfbank ihtiyacı bulunmakta olan vatandaşları bekliyor.

Vatandaşlarımız tarafından beklenmekte olan kredi haberi sonunda Vakıfbank tarafından geldi. Müracaatlar için Vakıfbank ihtiyacı bulunmakta olan vatandaşları bekliyor. Kredi faiz oranlarının artmasıyla birlikte kredi çekmek noktasında ihtiyaç sahibi olan vatandaşlar uygun faizleri bulunmakta olan kredileri bekliyorlardı.

Vatandaşlarımızın ilgilisi çeken ihtiyaç kredileri için halkımızın araştırmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Vatandaşlarımız yapılacak olan kredi müracaatları için sırada bekliyor. Vakıfbank tarafından sunulmakta olan krediden kimler yararlanabilecek? Kredi olanağından faydalanmak için vatandaşlarımızın sağlaması gereken gerekli olan koşullar nelerdir? Gibi bir çok soruyu soruluyor. Merak edenler için detayları haber içeriğimizde paylaştık.

Vatandaşlar noktasında bilindiği üzere kredi kullanmak artık ihtiyaç halini almıştır. Bunu nedeni de korona virüs nedeniyle halkımızın ekonomik kapsamda bir hayli sıkıntıya düşmeleridir. Vatandaşlarımız virüsün getirmiş olduğu olumsuz etkilerle kendi imkânları çerçevesinde mücadele etme gayreti içerisindedir. Korona sürecinin tahmin edilenden daha fazla uzamasıyla beraber vatandaşlarımız da kendi olanakları ile mücadele edemeyecek hale gelmişlerdir. Bu sebeple de çareyi bankaların kredi imkânlarından yararlanmakta bulan vatandaşlar kapsamlı bir araştırma içerisine girmiştir. Vatandaşlar uygun faizli kredileri kullanmak üzere araştırmaktadırlar. Kredi kampanyalarını araştırılmaktayken biz de sizlerle detayları haber içeriğimizde konu ile alakalı merak edilenleri paylaştık.

KREDİ FAİZ ORANLARI

Geçtiğimiz zaman diliminde kredi faiz oranlarında bu güne kadarki en düşük faizli kredi imkânları yurttaşlarımıza uygulandı. Bunun nedeni ise yurttaşlarımıza korona süreci dâhinde destek olunmasıydı. Vatandaşlarımız korona sürecinde bir hayli sıkıntılı bir dönem yaşadılar. Vatandaşlarımız artık kredileri mecburi olarak almaktadır. Vatandaşlarımız dağılan ekonomi ile beraber kendilerini idare etmeye çabası içerisindeler. Bunun dışında da bir çok vatandaşımız ihtiyaçlarını giderebilmek için kredilere ihtiyaç duymaktadır. Bunu göz önünde bulundurmakta olan bankalarımız da kredi kampanyalarının tamamlanmasıyla hemen diğer bir kampanya başlatmaktadır.

Vatandaşlarımız için sunulmakta olan yeni kredi kampanyası Vakıfbank % 0,90 faiz oranları ile koşulları sağlayarak gelip müracaat yapan yurttaşlara 120 000 TL tutarlarına kadar kredi sunuyorlar. Vatandaşlarımız uygun faizlerle alınacak kredi olanakları için kolay ödeme alternatifleri de yurttaşlarımıza sunulacaktır.

GEREKLİ BELGELER?

Son aya ait bulunmakta olan onaylı maaş bordrosu ya da net maaş gösteren onaylı (imzalı) belge,

Kimlik bilgilerini içerin belgeler banka müşterisi olunması durumunda bu belgelere ihtiyaç bulunmamaktadır.
Maaşını bankamızdan alan Özel Sektör Çalışanı maaş bordrosu talep edilmemektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Vatandaşlarımız yapılacak olan müracaatlar için öncelikli koşul gerekli belgeleri temin etmiş olmalarıdır. Vatandaşlarımız müracaa yapmaya gerekli belgelerle beraber ve kimlik belgeleriyle beraber gelmeleri gerekiyor. Bunun yanında korona virüs nedeniyle de işlemlerin sanal ortamlara yapılması ile de beraber vatandaşlarımız Vakıfbank Mobil Bankacılık aracılığıyla de bu krediye müracaat yapabilirler.
 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İSTANBUL İÇİN YAĞIŞ UYARISI

HIZLI YORUM YAP