2 BÖLGE BAŞKANLARI ZAFER PARTİSİ GAZİOSMANPAŞA, İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ.

Seçim satartını Gaziosmanpaşa " dan veren Zafer partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ın ardıdan Gaziosmanpaşa " ilçe Başkanlığında aktif çalışmalar hız kazandı. Yapılan Çalışmalar ile İl Başkan yardımcıları Bölge Başkanları, Zafer partisi Gaziosmnpaşa İlçe Başkanlığına ziyaretler yapıldı.
Gziosmanpaşa İlçe Başkanı Barış Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada ; Arkadaşlarımız Seçim çevresi olan 2 Bölgede bulunan tüm ilçeleri ziyaret ediyor. Bizim ilçemizle özelikle yakından ilgileniyorlar bizler bu anlamda hem demokrafik hem coğrafi olarak, hemde siyasi olarak çok iyi bir konumdayız. Genel başkanımızda seçim startını bizim ilçemizden vermişti. o anlamda bizler çok şanslı bir ilçeyiz, ülkemiz de bozulan demokratik süreci yeniden inşa etmek için mücadele ederek normalleşmeyi sağlayacağız dedi.

İlçe Başkanlığım dönemimde bana destek olan ilçe Teşkilatıma emeği geçen herkese Değerli başkanlarıma çok teşekkür ederim Ben ilçe Başkanı olarak inancımı hep korudum ilkeleri doğrultusun da mücadele ettim nefes aldığımız sürece bu mücadele bayrağını yere düşürmeden devam edeceğim dedi.
Haber Kıymet Taylan