DOLAR

34,1243$% 0.06

EURO

38,1324% 0.03

STERLİN

45,4692£% -0.2

GRAM ALTIN

2.873,73%-0,03

ONS

2.620,01%-0,07

BİST100

9.900,25%-0,76

a

MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel Taşeron İşçilerle Buluştu

MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf özel Belediye-İş Sendikası Sultangazi Belediyesi işyeri baş temsilcisi Ertan Yazıcı’yı ve çalışanları ziyaret etti. Taşeron işçilerin sorunlarını dinleyen MHP Sultangazi ilçe Başkanı Yusuf Özel işçilerin sorunları ile yakından ilgileneceğim.

Sultangazi Belediyesi Taşeron İşçi Sorunu Masaya Yatırmalı

Özel; Sultangazi ’ye bakış açımız her zaman üreten ve emek verenden yana olmuştur. Emek mücadelesinin yanında duruşumuz yalnızca maddiyata dayalı değildir. Sultangazi Milliyetçi Hareket partisi olarak sendikal hak ve özgürlüklerin yanındayız. Herkes özgür iradesiyle, istediği sendikaya üye olabilmelidir. Türkiye’de taşeron uygulaması, hem bir özelleştirme yöntemi olarak hem de işçileri düşük ücretle, hakları kısıtlanarak, sendikal örgütlenme ve iş güvencesinden yoksun biçimde çalıştırmanın bir aracı olarak 2002 yılından bu yana hızla yaygınlaştırılmıştır.

mhp_sultangazi_ilce_baskani_yusuf_ozel_taseron_iscilerle_bulustu_0532

İsçi Memur Ayrımı Kanser Haline Gelmiş

Sultangazi Belediyesinde isçi memur ayrımı kanser haline gelmiş. Sultangazi Belediyesinin daimi işlerini yapan taşeron işçileridir. Sultangazi Belediyesinin en temel ve daimi işlerini yapmalarına rağmen hiçbir hakları olmadan çalıştırılıyorlar. Buna seyirci kalamayız. Ak Parti kendi çıkardığı torba yasasını uygulamıyor.  Sultangazi Belediyesinde kanun izine mi gitti. Kanunlar neden uygulanmıyor.
Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay taşeron işçi sorunun masaya yatırmalı. Taşeron olarak çalışan kardeşlerimizin iş güvencesine ve insanca yaşam standartlarına kavuşturulması gerekmektedir. MHP Sultangazi İlçe Başkanlığı olarak taşeron işçilerimizin yanındayız. Onların haklarını sonuna dek savunacağız” dedi.

Belediye-İş Sendikası Sultangazi Belediyesi işyeri baş temsilcisi Ertan Yazıcı, “MHP Sultangazi İlçe Başkanı Özel’in yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ederiz” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İdare Mahkemesi'nden Sultangazi kararı

HIZLI YORUM YAP