DOLAR

36,5998$% 0.01

EURO

39,9944% 0.15

STERLİN

47,5966£% 0.23

GRAM ALTIN

3.457,38%0,17

ONS

2.939,06%0,19

BİST100

10.580,26%1,36

İmsak Vakti a 02:00
İstanbul KAPALI 17°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce

Ankara’daki Isparta’lılar bir araya geldi

ANKARA-BHA

Ankara’da yaşayan Ispartalılar, ISVAK Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen bir buluşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Isparta kökenli Ankara sakinleri, ISVAK Derneği’nin organizasyonunda gerçekleşen toplantıda, Isparta kültürünün zenginliğini ve şehir insanlarının güçlü bağlarını sergilediler. Dernek merkezinde yapılan etkinlik, bu kültürel mirası ve dayanışmayı ön plana çıkardı.

ISVAK Derneği Başkanı, yaptığı konuşmada Ispartalıların her yerde kökenlerine, geleneklerine ve birbirlerine bağlı kalmaya devam edeceklerini, birliğin ve beraberliğin en büyük güçleri olduğunu dile getirdi. Diğer konuşmacılar da Isparta’nın tarihi ve kültürel mirasından bahsederek, Ankara’daki Ispartalıların dayanışmasının önemini vurguladı.

Etkinliğe katılanlar, dernek üyelerinin bağlarının sadece kültürel miras değil, aynı zamanda karşılıklı destek ve yardımlaşma ile de güçlendiğini ifade etti. Geleneksel Isparta yemekleri, müzik ve dans gösterileri etkinliğe renk kattı.

ISVAK Derneği, bu tür etkinliklerle Ispartalıları bir araya getirmeyi ve Türk kültürünün zenginliğini gelecek nesillere aktarmayı hedeflediğini açıkladı. Birlik ve beraberliğin önemi tekrar vurgulandı.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ISVAK üyelerine Isparta’da yürütülen belediye yatırımlarını anlattı. Başkan Başdeğirmen, “Ankara’daki Ispartalılar Vakfı (ISVAK) tarafından düzenlenen ‘Belediye Başkanlarıyla Isparta Söyleşileri’ne Valimiz Sayın Abdullah Erin ile katıldık. Hemşehrilerimize şehirdeki yatırımlarımızı ve projelerimizi anlattık, yeni projelerimizi paylaştık ve karşılıklı değerlendirmeler yaptık. ISVAK yönetimine ve hemşehrilerime misafirperverlikleri için teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Avrupalı Türklerin Sorunları çözülsün

ZAFER PARMAKSIZ EMRE ÇARŞIM

HIZLI YORUM YAP