DOLAR

34,1113$% 0.02

EURO

38,1409% 0.1

STERLİN

45,5186£% -0.13

GRAM ALTIN

2.879,55%0,18

ONS

2.627,74%0,22

BİST100

9.900,25%-0,76

a

Türk Telekom ile Avea birleşti!

Türk Telekom, Avea ve TTNET servislerini bünyesine kattı.

Telekomünikasyon sektörümüzden önemli bir haberimiz var sırada. Türk Telekom bugün gerçekleştiridiği basın toplantısıyla birlikte, Avea ve TTNet’i şemsiyesi altına aldığını duyurdu.Türk Telekom ile Avea birleşti

Yani diğer bir deyişle artık Avea yok. Avea hat kullananlar da bundan böyle telefonlarında operatör isimi olarak Avea’yı değil Türk Telekom’u görecekler. İsim değişikliği bu akşam saat 21:00 itibarıyla başlayacak ve kademeli olarak gerçekleştirilecek. Değişikliği görmek için Avea abonelerinin telefonlarını kapatıp açmaları veya farklı bir baz istasyonundan sinyal almaları gerekiyor. Keza birleşmeyle birlikte Türk Telekom’un logosunun da değiştiğini not olarak düşelim.

‘Tek Telekom, Türk Telekom

Türk Telekom CEO’su Rami Aslan, düzenlenen basın toplantısında değişikliğin temel sebebinin abonelerinin şirket tarafından sunulan tüm hizmetlere tek kaynaktan ulaşma beklentisi ve isteği olduğunu ifade ederken bu tek çatı altında toplanma kararıyla birlikte birimler arası sinerjinin de artacağının altını çizdi.

Yeni reklam bu akşam 21.00’de

Son olarak da Türk Telekom’un yeni dönem ve logonun tanıtımı için hazırladığı reklam filminin bu akşam saat 21.00 itibarı ile tüm kanallarda yayımlanmaya başlayacağının notunu düşelim.

Quentin Tarantino’nun efsane filmlerinden ‘Ucuz Roman’ın şarkılarından birisi olan Misirlou’nun ana tema olarak seçildiği reklamda Wesley Sneijder, Hadise ve Rıdvan Dilmen gibi ünlüler de oynuyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CIA'den özel UFO eğitimi

HIZLI YORUM YAP