40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469

Karasu Belediyesi KARGEM 2016-2017 yılı boyunca kurslarda hazırlanan el emeği göz nuru ürünlerin yer aldığı, el sanatları ve resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Karasu Kent meydanında hazırlanan serginin açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Sakarya Karasu İlçe Belediyesi KARGEM 2016-2017 yılı boyunca kurslarda hazırlanan el emeği göz nuru ürünlerin yer aldığı, el sanatları ve resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Karasu Kent meydanında hazırlanan serginin açılışına çok sayıda davetli katıldı. Açılışa Karasu Belediye Başkan Yardımcıları Murat Çelik, Hamza Uğur, Yakup Gençbay, Savaş Sancaktar, Karasu Belediyesi Kültür ve Sosyal işler müdürü Fatma Tatlı Püskül, Karasu Belediye Başkanı Eşi Tülin İspiroğlu, İlçe nüfus Müdürü Hayriye Töre, Karasu Kaymakamın eşi Petek Gürçam, KARGEM sorumlusu Sebahattin Toka ve vatandaşlar katıldı.

Sergi açılış konuşmasını yapan Karasu Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatma Tatlı Püskül yaptı. Tatlı konuşmasında, kısaca KARGEM tanımından, amaçlarından ve öneminden bahsetti. Tatlı,”KARGEM yöre insanına; en iyiyi,en doğruyu, en güzelu her zaman, her yerde ve herkese sunan kurslarımızdır.
Bizce kursların en önemli özelliği insanımızın sosyal ve kültürel gelişmesini sağlamak, onlara bilgi beceri kazandırmak, açısından önemli unsurdur. Her yaş gurubundaki fertlerin, günün gelişen teknolojik, toplumsal, sosyal ve kültürel şartlara uyumlarını sağlayarak, değişik meslek sahibi olmalarını, onları eğitirken üretim yapan, üretim yaparken iş gücünü ekonomik katkı olarak aile bütçesine aktaran, meslek sahibi kişiler yetiştirmek ve bunları toplumun değişik üretim ve hizmet sektöründe değerlendirmek KARGEM en başta gelen amaçları arasındadır.” Dedi.
Farklı yaş gruplarından kursiyerlere eğitim verildiğini söyleyen Tatlı, Karasu Kültür ve sosyal İşler Karasu Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (KARGEM) de 8 kursumuz mevcut. Bu yıl kurslarımızın içine deri kursumuzu da ilave ettik. Daha önceki Kurlarımız, takı tasarım, nakış el ve makine nakışı, giyim, mis sabun, ev mefruşat, resim ve birde haftanın bir günü pastacılık kurslarımız mevcuttur dedi.
Karasu Belediye aşkanı Mehmet İspiroğlu, Karasu Belediyesi adı altında, Karasu Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (KARGEM) olarak kurduğumuz, Karasudaki hanımlara meslek edinme kursları adı altında 180 hanım kardeşlerimizin yaptığı el emeği göz nuru ürünlerini sergiliyorlar. Kurslarda çeşitli meslek öğrenen hanım kardeşlerimiz yıl sonunda becerilerini sergileyip aile bütçesine katkıda bulunuyorlar dedi.
Mehmet KARAKAŞ


Ramazan Kavuşmaktır

Şile Belediyesinin Tutuklu CHP li Meclis Üyeleri Görevlerinden İstifa Etti…

166 YILLIK TARİHİ ŞİLE DENİZ FENERİNİN “ŞİLE BEZİ SATIŞ OFİSİ” OLARAK KULLANILIYOR OLMASI İLÇEDE ŞAŞKINLIK YARATTI!..

Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil: 5.000 m²’lik Taşınmazlar Geri Alındı..

Moda Tasarımcısı Erol Albayrak “Moira by Urfa” Koleksiyonuyla Muhteşem Defileye İmza Attı..

Down sendromlu sanatçı Madaslı’nın ‘Masumiyetin Kırmızısı’ serigisi Tekirdağ’da

LİSE ÖĞRENCİLERİNE KARİYER GELİŞİMİ EĞİTİMİ UZAY TEKNOLOJİSİYLE AKTARILACAK

Türkiye ile Bulgaristan Maçında Heyecan: 2026 Dünya Kupası Kritik Deplasman

ATEŞ TESİSAT KANAL GÖRÜNTÜLEME

BTP’nin 9. Olağan Kongresi şölen havasında geçti Hüseyin Baş: Bağımsız Türkiye salonlara sığmıyor “İstikbal biziz, biz geleceğiz” “Türkiye’nin terörsüz olması için demokrasisiz olması gerekiyormuş” “Vatandaşlık maaşını ilk 2004 yılında Prof. Dr. Haydar…

BTP 9. Olağan Büyük Kongresini 7 Aralık Pazar Günü Yapacak

Ekonomide Gerçek Dönüşüm Şarttır”

MEHMET BEKHAN: MİLLETİN İRADESİYLE YENİDEN İNŞA EDİLECEK BİR SİYASET DÖNEMİ BAŞLIYOR

Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı
Taşyapı Etiler Otel Projesi Tartışması Alevlendi: İtirazlara Rağmen Polis Eşliğinde Karot Alındı!

Mağdurlar Katılımevim Önünde Eylem Yaptı: “Güvendik, Mağdur Olduk!” Sloganları Yükseldi!

İBB Soruşturmasında Yeni Gelişme: Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen’in İletişim Kayıtları İstendi!

Organ Nakli Bekleniyor! Geniş Aile’nin Cevahir’i Ufuk Özkan’dan Üzen Haber: Durum Çok Ciddi

En Düşük Emekli Maaşı 20 Bin TL Oldu: Komisyonda Kabul Edildi, Yüzde 18,47 Zam!

Tutuklu Borsacı İtirafçı Oldu: Hasan Meşe Etkin Pişmanlık İçin Konuştu, Patronlar Tedirgin!

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Harun Çapur’dan Cesur Açıklamalar: “Kapımız Herkese Açık!”

Arap Deresi Geçit Vermiyor: Vatandaş İsyanda, Yol Ölümle Burun Buruna

Gaziosmanpaşa Kent Konseyi Tartışması: Şeffaflık ve Katılım Soruları Gündemde!

Mardin’de 25 Yıl Evli Çiftlere Umre Hediyesi: Asil ve Yedek Liste Tamamı Burada!

En düşük emekli maaşı 20 bin lira

İstanbul TOKİ Sosyal Konutları: Hangi ilçeye yapılacak? Resmi Gazete’de açıklandı

Final Okulları Onur Belgesi Töreninde Yüksel Çelik, Başarılı Öğrencileri Tebrik Etti

İYİ Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Harun Çapur’dan Kıymet Taylan’a Özel Ziyaret: 10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü Kutlaması

CHP’Yİ VE ÜYELERİNİ DÜRÜST OLMAMAK VE YALANCILIKLA ŞUÇLAYAN SAYIN ZEKERİYA ÇIĞIR BEY HAKKINDAKİ İDDİALAR VAHİM

EMEKLİLERE YAPILAN HAKSIZLIK.

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun’dan Miraç Kandili Mesajı

Kırklar Sultan Türbesi ve Mescidi: İstanbul’un Gizemli Manevi Mekânı

Son Dakika: İzmir İHD Eş Başkanı Avukat Ali Aydın Saldırı Sonucu Öldürüldü – Çiğli’de Sabah Yürüyüşünde Vahşi Cinayet!

Ünlülere Uyuşturucu Operasyonu: Oktay Kaynarca ve Emel Müftüoğlu Gözaltına Alındı, Yurtdışı Çıkış Yasağıyla Serbest Bırakıldı!

Türk Tekstil Devi Famateks Konkordato İlan Etti: 25 Yıllık İhracat Şirketi Ekonomik Sıkıntılara Yenildi!

Aziz Yıldırım’dan Özlem Gürses’e Sert Tepki: “20 Yıldır Bebek Otel’de Bulunmadım, Fotoğrafımın Kullanımı Yersiz ve Yanlış!”

VEFAT/ TAZİYE/ TEŞEKKÜR

Metin Dabak’ın Doğum Günü Kutlaması: Gaziosmanpaşa’nın Sevilen Toplum Önderi 18. Yaşına Girdi!
