40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469

Maalesef Akit Gazetesi yalan ve iftiraya dayalı paylaşımlara alet oldu
Akit Gazetesi, sosyal paylaşım sitelerinde yaptığımız bazı etkileşimler dolayısıyla, iftira niteliğinde bir haber yaptı. “Ak Partili Eyüp’te neler oluyor” başlığı taşıyan haberde, 2015 ve öncesinde “Faw”ladığımız bazı etkileşimler konu alınarak, algı operasyonu yapılmaya çalışıldı.
Akit Gazetesi’nin bu çabasının beyhude olduğu, FETÖ ile yaptığımız mücadeleyi bilen dava ve yol arkadaşlarımız tarafından yakinen bilinmektedir.
FETÖ bu milletin canına, dinine, malına kastetmiş aşağılık bir suç şebekesidir. Cezasını görüyor, görecek. Ancak FETÖ ile mücadele kılıfı içinde kendi şahsi hesaplarının peşine düşenler, bu mücadeleye zarar veriyor.
Bilindiği üzere sosyal paylaşım sitesi Twitter, daha önce “Favorite” olarak bilinen bölümünü, 2015 Kasım ayında “like” şeklinde dönüştürdü. Twitter kullanıcılarının bildiği “Fava at bekle” şeklindeki yaygın kullanımı, daha sonra “Beğeni” olarak kullanılmaya başlandı. Bu tarihten önce yapılan “Favlama”lar, aynı zamanda karşı görüşteki kişileri de takip etmek amacıyla yapılan bir uygulamadır. Dolayısıyla karşıt görüşteki bazı paylaşımları “Favlamak” bu görüşleri onaylamak anlamına gelmemektedir. Bu tamamen takip ve izleme amaçlıdır.
17 – 25 Aralık 2013 tarihinden 8 Kasım 2015 tarihine kadar geçen süreçte yapılan “Favlama”lar, tamamen takip ve izleme amaçlıyken, twitterin değişiklik kararıyla bir anda “Beğeni”ye dönüşmüştür.
Bizim 2015 ve öncesinde yaptığımız bazı “Fav”lamaların, “Beğeni” olarak servis edilmesi, işte bu değişiklik dolayısıyla böyle anlaşılmaktadır. Bu tamamen maksatlı ve istismara yönelik kötü niyetli bir çabadır.
Esasen bu çabanın, FETÖ’nün her surette görünebilme yeteneğinin bir yansıması olduğunu düşünüyoruz. Çünkü FETÖ, her kurumda farklı kimliklerle faaliyet gösteren bağlıları yoluyla fitneyi ve çatışmayı körükleyen tezviratlar yapmayı bir yöntem olarak kullanmaktadır. Bu maksatlı çarpıtmaların, FETÖ ile mücadelede ciddi bedeller ödemiş bizim gibi insanları suçlamaya kadar genişletilmesi, FETÖ mücadelesini sulandırma arzusuna hizmet eder.
Yapılan bu haberle, FETÖ ile mücadele edenlerin zaafa uğratılmasının hedeflendiği, bu çabadan sadece FETÖ’cülerin faydalanabileceği açıktır. Bu tarz haberler, bu eylemleri yapan kişileri barındıran kurumlar üzerinde de bazı soru işaretleri oluşmasına yol açmaktadır. Bunu yapanların bizzat çalıştıkları kurumlar tarafından sorgulanması gerekir. Düne kadar bazı FETÖ’cü savcı ve polis şeflerinin servis ettiği haberleri yayınlayan gazetecilerin bugün FETÖ ile mücedele eden insanları hedef alan haberler yapması düşündürücüdür.
Bu mesnetsiz ve algı üzerinden operasyon çekmeye yönelik girişimlerin, ne ülkeye, ne ümmete faydası yoktur. Bu tutumu geliştirenlerin başkaları adına farklı kimliklere ve kurumlara hizmet ettikleri ortadadır, milletimiz de buna şahittir.
FETÖ’yü kullanarak hedeflerine ulaşmaya çalışanlar dolaylı olarak FETÖ’ye hizmet ediyor, hakikate ihanet ediyorlar. Bu mesnetsiz ve iftiraya varan içerikleri konu alan haberle ilgili olarak her türlü hukuki mücadelemizi sürdüreceğiz.
Ahmet Turan Koçer / Eyüp Belediyesi Başkan Yardımcısı
Eyüp Belediyesi’nden Basın Açıklaması
Kamuoyunun bilgisine
Belediyemizin Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Koçer ve Basın Danışmanı Ali Yiğit hakkında Akit Gazetesi’nde yer alan “Ak Partili Eyüp’te neler oluyor?” şeklindeki haber, maksatlı ve iftiraya yönelik bir haberdir.
Eyüp Belediyesi, FETÖ’nün hain darbe girişiminin ardından çalışan 20 kişi ile ilgili soruşturma başlatmış, açığa almış ve uzaklaştırmıştır. Belediye Başkanı Remzi Aydın, hain darbe girişiminde, darbecilerle bizzat mücadele içine girmiş bir 15 Temmuz kahramanıdır.
Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Koçer, kişiliği ve geçmişiyle mümtaz bir dava adamıdır. Geçmişinden bugüne kadar FETÖ ve benzeri terör örgütleriyle mücadele etmiş, belediyemizde FETÖ ve artıklarının temizlenmesi konusunda üstün bir çabanın içinde olmuştur.
Basın Danışmanı Ali Yiğit de hayatının her döneminde tüm terör örgütleriyle ciddi bir mücadele içinde olmuş, gazetecilik geçmişiyle de bunu ortaya koymuş bir arkadaşımızdır.
Sosyal paylaşım sitelerindeki bazı etkileşimlerinin “Beğeni” olarak lanse edilmesi, bu mecraları bilenler tarafından “Maksatlı ve ön yargılı” olarak değerlendirilmektedir.
Bilindiği üzere Twitter, daha önce “Favorite” olarak bilinen uygulamasını 2015 Kasım ayından itibaren “Like” şeklinde değiştirmiştir. Bu tarihten önce yapılan “Favlama”lar ise, karşı görüşteki kişileri takip etmek amacıyla yapılan bir uygulamadır. Dolayısıyla karşıt görüşteki bazı paylaşımları “Favlamak” bu görüşleri onaylamak anlamına gelmemektedir. Bu tamamen takip ve izleme amaçlıdır.
FETÖ ile ciddi bir mücadele yürüten Eyüp Belediyesi’nde, bu çalışmaları gölgelemek amacıyla yapılan maksatlı ve ön yargılı haber çalışmaları hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Trol ve gırgır karadenizi kuruttu

Şile Belediyesinin Tutuklu CHP li Meclis Üyeleri Görevlerinden İstifa Etti…

166 YILLIK TARİHİ ŞİLE DENİZ FENERİNİN “ŞİLE BEZİ SATIŞ OFİSİ” OLARAK KULLANILIYOR OLMASI İLÇEDE ŞAŞKINLIK YARATTI!..

Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil: 5.000 m²’lik Taşınmazlar Geri Alındı..

Moda Tasarımcısı Erol Albayrak “Moira by Urfa” Koleksiyonuyla Muhteşem Defileye İmza Attı..

Down sendromlu sanatçı Madaslı’nın ‘Masumiyetin Kırmızısı’ serigisi Tekirdağ’da

LİSE ÖĞRENCİLERİNE KARİYER GELİŞİMİ EĞİTİMİ UZAY TEKNOLOJİSİYLE AKTARILACAK

Türkiye ile Bulgaristan Maçında Heyecan: 2026 Dünya Kupası Kritik Deplasman

ATEŞ TESİSAT KANAL GÖRÜNTÜLEME

BTP’nin 9. Olağan Kongresi şölen havasında geçti Hüseyin Baş: Bağımsız Türkiye salonlara sığmıyor “İstikbal biziz, biz geleceğiz” “Türkiye’nin terörsüz olması için demokrasisiz olması gerekiyormuş” “Vatandaşlık maaşını ilk 2004 yılında Prof. Dr. Haydar…

BTP 9. Olağan Büyük Kongresini 7 Aralık Pazar Günü Yapacak

Ekonomide Gerçek Dönüşüm Şarttır”

MEHMET BEKHAN: MİLLETİN İRADESİYLE YENİDEN İNŞA EDİLECEK BİR SİYASET DÖNEMİ BAŞLIYOR

Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı
Başkan Dursun Çocukların Karne Heyecanını Paylaştı

Başkan Mithat Bülent Özmen Miraç Kandili’nde Vatandaşlarla Buluştu

Pendik’te “Bir Alaturka Akşamı” Temalı Türk Sanat Müziği” Konseri

Veysi Doğan:“Esnaf vergiyle eziliyor, sanatkâr kimliğini kaybediyor”

“Yeni Minguzzi Vakası”: 17 Yaşındaki Atlas Hayatını Kaybetti

Bedelli Askere Gideceklerin Yerleri 22 Ocak’ta Açıklanacak: MSB Duyurdu

Akaryakıt Zamlarının Ardından Benzine İndirim Bekleniyor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya Tebrik ediyorum

Sultangazi’de İlk %100 Uzlaşmalı Kentsel Dönüşüm Projesi Başladı

Zafer Partisi Eyüpsultan’da Güçleniyor: Ümit Özdağ İlçe Başkanlığı Açılışını Gerçekleştirdi!

İstanbul Gaziosmanpaşa’nın Tarihi: Taşlıtarla’dan Modern İlçeye Uzanan Yolculuk

Türkiye’nin En Ünlü 10 Kişisi Belirlendi: Zirvedeki İsim Şaşırtmadı!

Dünyanın En Ünlü 20 Kişisi Belirlendi: Zirvedeki İsim Dikkat Çekti…

Muhtarlar ve İETT Yetkilileri Eyüpsultan’ın Ulaşım Sorunlarını Görüştü

MEB Onur Belgesi Nasıl Alınır? 2026 Şartları, Kimlere Verilir ve e-Okul’da Görünür Mü?

2026 Karne Günü: Okullar Yarım Gün Mü Olacak? MEB Son Dakika Açıklamaları ve Karne Dağıtım Saatleri

Taşyapı Etiler Otel Projesi Tartışması Alevlendi: İtirazlara Rağmen Polis Eşliğinde Karot Alındı!

Mağdurlar Katılımevim Önünde Eylem Yaptı: “Güvendik, Mağdur Olduk!” Sloganları Yükseldi!

İBB Soruşturmasında Yeni Gelişme: Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen’in İletişim Kayıtları İstendi!

Organ Nakli Bekleniyor! Geniş Aile’nin Cevahir’i Ufuk Özkan’dan Üzen Haber: Durum Çok Ciddi

En Düşük Emekli Maaşı 20 Bin TL Oldu: Komisyonda Kabul Edildi, Yüzde 18,47 Zam!

Tutuklu Borsacı İtirafçı Oldu: Hasan Meşe Etkin Pişmanlık İçin Konuştu, Patronlar Tedirgin!

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Harun Çapur’dan Cesur Açıklamalar: “Kapımız Herkese Açık!”

Arap Deresi Geçit Vermiyor: Vatandaş İsyanda, Yol Ölümle Burun Buruna
