DOLAR

34,1382$% 0.07

EURO

38,2535% 0.17

STERLİN

45,8204£% 0.08

GRAM ALTIN

2.921,34%0,24

ONS

2.667,64%0,40

BİST100

10.029,73%1,44

a

Gaziosmanpaşa da Uyuşturucu olayında yargı ve hukuk un skandal karar belgesi

Uyuşturucu ve tombala ve kumar mafyası fohuş mafyası na devlettin mahkemeleri tazminat ödüyor.

Uyuşturucu ve tombala ve kumar mafyası fohuş mafyası na Gaziosmanpaşa da kim yol veriyor. Bu anakaradaki ağabey kim

bir türlü Gaziosmanpaşa temizlenemiyor.  Uyuşturucu ve tombala ve kumar mafyası fuhuş mafyası sokalar da cirit adıyor.

uyuşturucu ve tombala ve kumar mafyası fohuş mafyası hukuk a takılıyor yargıda bazı insanlar. serbest bırakılıyor. Bazıları ise ceza alıyor. Gaziosmanpaşa yı mafya mı yönetir yoksa siyasi öderi de yoksa yargıda ve hukuk da bir şeyler mi oluyor.

 

Olacak gibi değil sokaklarda  uyuşturucu olayları hat saffa da ama  uyuşturucu satanlar az bir ceza ile kurtuluyor.  Uyuşturucu nun elebaşlarını almıyorlar ama torbacıları alıyorlar  uyuşturucu başını toptan kurutma yoluna devlet neden gitmiyor.

Gaziosmanpaşa da halkın gözü ününde satılan  uyuşturucuları ise kim yönetiyor. Üst tabakadan gizlice destek alan bu şebekeye neden kimse dokunamıyor. Gaziosmanpaşa emniyetinde  Gaziosmanpaşa da uyuşturucuyu bitirecek emniyet mahsubu yok mu İstanbul emniyetinde sokak uyuşturucuya müdahale edecek ekibi yok var ama yok kayıt üstünde varlar ama vatandaş ihbar edecek ki ondan sonra emniyet faaliyete geçiyor. Uyuşturucuya karşı yapılan operasyonlarda ise bazı insanlar hemen uyuşturucu mafyasına gizlice bilgi veriyorlar ve operasyon yapılacak diye bildiriyorlar.

Emniyetin gizlice yakalandığı uyuşturucu satıcılarını ise yargı ve hukuk bırakıyor onun içindir ki sokaklarda bu uyuşturucu illeti bitmiyor.

BU MAHKEMEDE UYUŞTURUCUDAN TUTUKLANAN KİŞİLERİ MAHKEME BIRAKTIKTAN SONRA İHBAR EDENİ UYUŞTURUCU MAFYASI ÖLDÜRÜP ORMANA ATTILAR DEVLETİN İÇİNDEN İHBARCIYI UYUŞTURUCU MAFYASINA KİM İSPİYON ETTİ

İçişleri bakanlığının ise bu konuda çalışması yok gibi özel bir sivil ekibi bile yok az miktar ta polis bu işlerde çalışıyor. Ama bu İstanbul için yetersiz kalıyor.

Son günlerde Ankara da bu uyuşturucu işine yol veren bir müsteşar lafı dolaşıyor. Bu müsteşar uyuşturucu satıcıları mahsubu elamanlarının yakalanması ve serbest kalması için elinden geleni yapıyormuş kimmiş bu uyuşturucu satıcılarına destek çıkan müsteşar bulun bakalım bunu

Yargı ve hukuk un İste karar belgesi

 

belge11

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cide de Bir İnsanlık Örneği

HIZLI YORUM YAP