DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

İsmail Ergüneş Gaziosmanpaşa ak parti yi toparlayacak tek  aldernediviniz

Ak parti genel merkezi sizlere bu teşkilatları düzeltme görevi verdiyse tek çareniz bu cemal Sarıhan ve Berat Albayrak ve Mehmet Muş Bayram Şenocak istanbul Gaziosmanpaşa  ak parti de  sizin tek çaremiz var tek aldernediviniz İsmail Ergüneş dir yada

15 Temmuz darbesini teşkilatı ile başarı ile yürüten şahin birtal

Hasan Tahsin ustaya ve ak parti ilçesi ak partide yükü kaldıramadı

Erhan Erol Gaziosmanpaşa da erzak ve yıkım bıraktı bu yıkımı ne belediye başkanı kaldırabildi nede ilçe bu olay ise belediye ile ak parti ilçesinde ayrılıklara yol açtı

Hasan Tahsin ustada bunu fırsat bilip önümüzdeki dönem karşıma aday çıkmasın diye ak parti teşkilatının içinde küslükler yaratmaya başladı

Ak parti Gaziosmanpaşa ak parti de aday adayların hepsinin başkanıydı ve sıkıntılı olan ak parti de ise bu aday adayların hepsini ak partiye kazandıran İsmail Ergüneş ise siyasetin kilit noktasında

Mevcut aday adaylarının hiç biri ak partiye oy kazandırmaz ve oy kaybettirir.

İsmail Ergüneş kimdir ak parti de 6 yıl ilçe başkanlığı yapan ve bu ilçe başkanlığında bir çok başarıya imza atmış bir ak partilidir.

Gaziosmanpaşa ak parti ye  fetö/pkk pyd”li terör örgütü kriptocu Olanları tanıyor ak partide herkesi çok iyi tanıyor ve ak parti ilçe başkanlığı listesini yaparken geçmiş deki tecrübesiyle sakıntılı olanları listesine almaz  ve ilçe başkanlığını da başarıyla yapar ve Gaziosmanpaşa nın siyasi abisi gibi görülüyor tek çare olarak ak partide adayların bir çoğunu partiye o kazandırmış dır.

Eski belediye başkanı Erhan Erol o dönemde ne kadar başarısız iş yapmış olsana olumsuzluklara ve İsmail Ergüneş birçoğuna karşı cıkmış dır.

Gaziosmanpaşa da  “TRABZON LOBİSİNİ yıkım yaptı ve Gaziosmanpaşa da  “TRABZON LOBİSİNİ DE İKNA EDİP Gaziosmanpaşa da ak partiyi düzeltecek İsmail Ergüneş  tek  aldernediviniz İsmail Ergüneş aday olmadığına göre parti ona bu görevi vermek zorundadır yoksa 2019 seçimleri ak parti için hursan ile bitecektir.

İsmail Ergüneş kimdir ve ÖZGEÇMİŞ

24.11.1972 Hatay Hassa doğumlu.

Ortaokul ve Lise yıllarında  Milli Gençlik Vakfı Hassa Şubesinin kuruluşu ve sonraki çalışmalarında aktif olarak yer aldı.1990 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1994 yılında mezun oldu.

Yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü  Kamu Hukuku Ana bilim dalında “Yasama Sorumsuzluğu”  konulu tezi ile tamamladı.

Ak Parti’nin kuruluşu ile birlikte sırasıyla Ak Parti ilçe başkalığını 6 yıl yaptı ve Ak Parti İstanbul İl Seçim İşleri, İl Hukuk, İl Başkanlığı Çalışma Grubu ve yine eş zamanlı olarak Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı Çalışma Grubu ve İlçe Seçim Kurullarında aktif üye olarak görev yaptı.

2006 yılında yapılan Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresinden sonra İlçe Seçim İşleri Başkanı oldu. Türkiye’nin en büyük ilçesi Gaziosmanpaşa’da 22 Temmuz 2007 seçimlerinde Seçim Koordinasyon Merkez(SKM) Başkanlığı yaptı.

2008 yılında yapılan Gaziosmanpaşa İlçe 3. Olağan kongresinde İLÇE BAŞKANLIĞI’ na seçildi.

2011 yılında yapılan Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı’nın 4. Olağan Kongresinde tekrar İLÇE BAŞKANLIĞI görevine getirildi.

2014 yılı Mahalli idareler Seçimlerde Gaziosmanpaşa İlçe Belediye Başkan Aday Adaylığı için İlçe Başkanlığı görevinden istifa etti Ardından İstanbul İl Başkanlığı Teşkilat Komisyon Üyeliğine getirildi.

7 Haziran 2015’de 25. Dönem İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayı oldu.

İlçe Başkanlığı döneminde 33 yeni  İlköğretim okulunun İSMEP ve İl Özel idaresi kanalıyla ilçeye kazandırılması, Her yirmibin nüfusa bir Aile Sağlığı Merkezi projesi kapsamında  14 yeni Aile Sağlığı Merkezinin ilçeye kazandırılması, inşası halen  devam eden ve p tamamlanan   250 Yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin yapılması,  300 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yapımının devamı  ve açılışının takibi ve ilçeye kazandırılması, biri Yarı Olimpik Yüzme Havuzu olmak üzere 2 adet Spor Kompleksinin ilçeye kazandırılması ile 4 adet 112 Acil Servis Merkezinin ilçeye kazındırılması, İlçede bulunan 3 İmam Hatip Lise sayısının 6’ya 3 olan İmam Hatip Ortaokulu sayısının 8’e çıkarılması ile  11 İHL ve Ortaokulu ile İstanbul’da en fazla İHL’ si olan ilçe ve 2012-2013 Eğitim öğrenim döneminde İstanbul ilçelerinde İHL’ lere en fazla kayıt yaptırılan ilçe  olmasında etkin rol aldı.

Birçok Sivil Toplum Kuruluşunda kurucu üye, üyelik ve onursal Başkanlık görevlerinde bulundu.

25 yıldır Gaziosmanpaşa’da ikamet etmekte birlikte aynı ilçede 19 yıldır Serbest avukatlık yapmaktadır.

 

AVRUPA BİRLİĞİ GAZETESİ

The European Union newspaper

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP’li Şişli Belediyesi’nde iki başkan yardımcısı görevden alındı

HIZLI YORUM YAP