DOLAR

40,2592$% 0.13

EURO

46,7280% 0.07

STERLİN

53,9463£% 0.2

GRAM ALTIN

4.309,12%-0,18

ÇEYREK ALTIN

7.021,00%0,34

TAM ALTIN

28.001,00%0,34

ONS

3.335,67%0,36

BİST100

10.222,02%-0,03

BİTCOİN

4782277฿%1.63469

a

GAZİOSMANPAŞA MEYDANI’NI DÜNENLEDİLER AMA  AĞAÇLARI YOK ETTİLER.

Birde üstelik halka daha yeşil bir Gaziosmanpaşa diye yutturuyorlar.

Yaşlıların oturacakları yerler bile yok onları bile yapmamışlar birkaç oturak koymuşlar. Yaşlılarda buralarda üst üstte oturuyor bir çoğu da ayakta kalıyor nede olsa koltukları var birilerinin gop da

Bali gop da yeşil alan kalmadı elinizde kalanları değerlendirin de  gop halkı rahat etsin biraz

GAZİOSMANPAŞA MEYDANI’NDA SONA DOĞRU

Valla bu yazıyı onlar yazdı yapmadıkları eksiklileri yazmadılar

Gaziosmanpaşa’nın değişen ve gelişen yüzünde önemli yer tutan Meydan Düzenleme Projesi tamamlanıyor. Yaya ve araç trafiğinin düzene girdiği meydan, modern görüntüsüyle de göz kamaştırıyor.
Gaziosmanpaşa Meydanı’nda halkın her türlü ihtiyacının karşılanabileceği sosyal ve kültürel imkânlar sunmayı amaçlayan Gaziosmanpaşa Belediyesi, alandaki çalışmalarını tamamlıyor. Meydanda ulaşımın rahatlatılması için yaya ve araç trafiği yeniden düzenlenirken, vatandaşlara yeşil ve ferah gezi alanları sunuluyor.

ŞU RESİMDE AĞAÇLAR NERDE YAZMIŞLAR BİRDE DAHA YEŞİL BİR GAZİOSMANPAŞA COCUK KANDIRIYORLAR KALİBA
Gaziosmanpaşa’nın kalbi olarak görülen meydanda altyapı çalışmaları tamamlandı. Sert zeminin yanı sıra ve 700 metrekare yeşil alan oluşturulan meydan, peyzaj ve ağaçlandırma işleriyle daha yeşil görünüme kavuştu. Kaldırım düzenleme çalışmalarının devam ettiği Gaziosmanpaşa Meydanı, modern aydınlatma sistemleriyle de göz kamaştırıyor. Projenin son etabında belediye binası çevresi düzenlenerek ağaçlandırma ve yeşil alan çalışmaları yapılacak. Çalışmalar tamamen bittikten sonra rahatlamış trafik akışına ve yeni yürüyüş alanlarına sahip olacak Gaziosmanpaşa’da, vatandaşlar bu güzelliklerin keyfini yaşayacak.

Mehmet Niyazi Özdemir Parkı ve Zemin Altı Otopark inşaatı hızla devam ediyor

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi’ne inşa edilen Mehmet Niyazi Özdemir Parkı ve Zemin Altı Otopark Projesi’nde çalışmalar aralıksız sürüyor. Bölgenin otopark ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak projeyle birlikte yeşil alanların ve çocuk parklarının da sayısı artıyor.
Merkezi konumu itibariyle trafiğin yoğun yaşandığı ilçelerden biri olan Gaziosmanpaşa’da parklanma sorununu ortadan kaldıracak kapalı otopark projelerinin inşası sürüyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Karadeniz Mahallesi’ne yapılan Mehmet Niyazi Özdemir Parkı ve Zemin altı Otopark Projesi’nde çalışmalar hız kesmiyor.

ÇOCUK OYUN ALANLARI YENİDEN DÜZENLENİYOR
Çocuk parkının altına inşa edilecek yeni otopark 5 katlı ve 231 araç kapasiteli olacak. 11 bin 150 metrekare alana inşa edilen projeyle, zemin altı otoparkın üst tarafında kalan çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve oturma elemanları da yeniden düzenlenecek. Böylece, bölgedeki otopark ihtiyacı önemli ölçüde karşılanırken, yeşil alanlar genişletilerek vatandaşlara ferah mekânlar, çocuklara da modern ve güvenli oyun alanları sunulmuş olacak.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Esad saldırıdan sonra görüntülendi

Kozanhan İnşaat

HIZLI YORUM YAP

HIZLI YORUM YAP