40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim maratonunu Maltepe’de düzenlenen Büyük istanbul Mitingi ile sonlandırdı. İnce’yi miting alanı ve çevresinde yaklaşık beş milyon kişi dinledi. Sabah saatlerinde tamamen dolan alana, araç ve yaya trafiği yüzünden ise yüz binlerce insan katılamadı. Demokrasi şöleni havasında geçen mitingte konuşan İnce, rakibi AKP lideri Erdoğan’a “Bu iş tamam…” diye seslendi. Miting alanında canlı yayın araçlarının ‘sinyal sorunu’ çekmesine sinirlenen İnce, yaşanan aksaklıktan hükümeti sorumlu tutarak “Erdoğan bırakacaksan delikanlı gibi bırak” diye konuştu. İşte tarihi mitingten notlar…
Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce “Cumhuriyet tarihinin en büyük mitingi olacak” diye tanımladığı, ‘Büyük İstanbul Mitingi’nde alanı hınca hınç dolduran milyonlara seslendi.
İnce’nin konuşmasından satır başları:
Yarın devletin parasını savurganlığa son vereceğiz. 50 günde 107 miting ve şafak 1. Herkesi kucaklayan bir cumhurbaşkanı. Sağcı solcu yok 81 milyonun Cumhurbaşkanı.
Ne diyor Yayaha Kemal ‘Sana bir tepeden bakıyorum aziz İstanbul.’ Aziz İstanbul sana Maltepe’den bir sahneden baktım, öyle güzel gözüküyorsun ki. Gelincik tarlası gibisin İstanbul. İzmir’de, Ankara’da muhteşemdin, ama İstanbul’da 5 milyonsun
Üreten bir Türkiye yaratacağız. Fabrikalarının bacaları tüten, barışmış bir Türkiye yaratacağız.
Yarın için bütün valilere sesleniyorum siz herkesin valisisiniz Erdoğan’ın valisi değilsiniz. Ve TRT sen benim mitingimi versen ne olur vermesen ne olur.
Gözler yalan söylemiyorsa, sözler yalan söylemiyorsa, alanlar yalan söylemiyorsa, mitingler yalan söylemiyorsa bu iş tamam.
Kıraathane açacağım diyen bir cumhurbaşkanı değil fabrika açacağım diyen bir cumhurbaşkanı. 16 yılın sonunda tek vaadi kek olan bir cumhurbaşkanı değil istihdam diyen bir cumhurbaşkanı.
Size formalarınızla gelin dedim öyle yapmışsınız ne güzel yapmışsınız.
Allahın izni ve milletin isteği ile cumhurbaşkanı olduğumda 48 saat içinde OHAL’i kaldırcağım
Merkez Başkanı Yönetimi Özerk olacak.
Terörle amansız bir mücadeleye gireceğiz
Süriye’ye 100 gün içinde büyükelçi atayacağım. Suriye’de barış sağlanınca 4 milyon Suriye’li davul zurna ile evine gidecek
Bağımsız bir yargı için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Yargı düzelmeden ekonomi düzelmez. Her eve dert yerine et girmesi için yargının bağımsız olması şart.
Tefonlarınız dinlenmeyecek
Askeri okulları kapattılar. Yargının yarısı FETÖ’cü nedne hukuk fakültelerini kapatmadım.
Askeri okulları derhal açacağım.
Kamuda yükselme. Müdür, yönetici olmak objektif hale gelecek. Kimsenin etnik kökenine bakılmayacak. Cinsiyetine, dinine, mezhebine bakılmayacak.
Benim başörtüsü diye bir sorunum yok. İster Kamuda tak ister evde tak ister sokakta tak.
Asgari ücret 2200 olacak, en düşük emekli maaşı 1500 tl olacak.
Karadenizli kardeşim fındık 15 lira olacak.
100 gün içinde cemevlerinin hukuki statülerini düzenleyeceğiz.
Aile sigortasını 100 gün içinde devreye sokacağız.
(Korumalarının getirdiği notu okuduktan sonra) Türksat canlı yayın frekansına sabotaj var bilgisi geldi. Erdoğan yapma böyle. Erdoğan gidiyorsun iki dakika delikanlı ol. Gitmenin de bir şerefi var. Erdoğan bırakacaksan delikanlı gibi bırak. İstanbul’da 5 milyonu görmezden gelip, canlı yayını kestiriyorsan Erdoğan, sen bitmişsin demektir
Erdoğan kazanırsa dolar, faiz yükselecek, beton ekonomisi devam edecek Erdoğan kazanırsa Suriyeliler gelmeye devam edecek. Erdoğan kazanırsa korku düzeni devam edecek
Yarın akşam İnce kazanırsa güven gelecek. Dolar düşecek faiz düşecek. İnce kazanırsa yargı düzelecek. İnce kazanırsa tencerelere et girecek. İnce kazanırsa uyuşturucunun 100 gün içinde kökünü kazıyacak.
İnce kazanırsa AK Partli kardeşim kazanacak, MHP kardeşim kazanacak Türkiye’ye kazanacak.
Şuanda 5 milyon insan Maltepe’de ama hiç bir televizyon canlı vermiyor. Ahlaksızlığın böylesi dünyada yok. Bugün bu canlı yayını yasaklayanları canlı yayında yargılayacağız.
Yarın oy pususlası bedava mürekkep bedava mühür bedava alacaksın muhürü Muharrem İnce’nin üzerine basacaksın kurtulacaksın.
24 yıldır İstanbul’u 16 yıldır Türkiye’yi getirdiği hale bak.
Marmaray benim projem diyor. O prje Ecevit başbakanlığındaki MHP’li Bakan’ın projesiydi. 3 Körü Demiril’in projesiydi.
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesini boşaltıp sarayına katacakmış. Saraylara doymuyor. İnsan doğaya, sanata saygısı yok. İnsana Saygısı yok bunun
Millet bahçesi yapacakmış Ali Samiyen’i yıktın yerine ne yaptın. Türkiye’nin en büyük millet bahçesi Atatürk Orman çiftliğini ne hale getirdin. Cumhurbaşkanı değil imar müdürü.
Yeni yönetim şemasını açıklıyor. Paralel devlet yaratıyor kendine. Devletin yönetim şeklini değiştirecekmiş bu yangın varken itfaiyeyi değiştirmeye benzer. Yangın var Erdoğan yangın.
Yanındakileri değiştirdi, bakanları başbakanı değiştirdi baktı olmuyor devlet yönetimini değiştirecek. Erdoğan bu ancak sen değişince değişecek.
Buna Demirel’in köprüsü 11 lira iken neden senin köprün neden 228 lira dedim. ‘Parası olmayan geçmesin’ dedi.
Şehir hastanelerinde de mi parası olan tedavi görecek. Bir kaç gün daha olsa ‘parası olan yaşasın’ diyecek.
Benim cumhurbaşkanlığımla Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı arasında kalite farkı olacak. Önce barışacağız, sonra büyüyeceğiz, son olarak da bölüşeceğiz. Bunu gençlerle genç nesille birlikte yapacağız.
Önümüzdeki 5 yıl içinde 16 yeni meslek çıkacak. Şuan ilk okulda okuyanların yüzde 65’i bilinmeyen mesleklerde çalışacak.
Türkiye’de her gün fakirleşiyor faiz artıyorsa fakirleşiyorsun demektir. Faiz artıyorsa her gün cebinden para çıkıyor demektir. İşte geçlerle birlikte faizleri düşüreceğiz. Erdoğan’ın yaptığı gibi emirle değil akılla yapacağız.
İstanbul’da 5 milyon, Ankara’da 2 milyon İzmir’de 3 milyon kişiye konuştum birini bile vermedi. Ne yapalım bu TRT’yi satalım mı?.
(Bir vatandaşın elindeki patates soğanı adı) Faiz yükselince faiz lobisi, dolar artınca dolar lobisi buna ne diyeceğiz soğan lobisi mi? Geldiğimiz hale bak. Ustaya bak ustaya soğan doları geçmiş. Çakma usta.
Buraya gelen herkesten bir şey isteyeceğim. Yarın hepiniz saat 5’te sandıkta olun hatta bir engeliniz yoksa bu geceden gidin. Hastalanmayacaksınız, acıkmayacaksınız, susamayacaksınız. Size 36 saat seferberlik ilan ediyorum. tuvalete bile gitmeyeceksiniz. sandık başından ayrılmayacaksınız. Islak imzalı tutanakları İl Seçim Kurullarına gideceksiniz. Ben de oyumu kullanıp Ankara’ya Yüksek Seçim Kurulu’na gideceğim.
50 günde 68 vilayete gittim gidemediklerimden özür diliyorum. onlara Cumhurbaşkanı olunca gideceğim. İlk olarak Erzurum’a gideceğim.
Umutlarınızı tazeleyin yarın yeni bir gün olacak.
Sadece içeride olanlar değil dışarıda olana arkadaşlarım siz beni göremiyorsunuz ama ben sizin yüreğinizi hissediyorum. Yürek yüreğeyiz. Yarın allahın izniyle bu iş tamam.
Türkiye’nin bu devasa sorunlarını yorgun, milletten kopmuş bir adam çözemez taze kan lazım
Muharrem İnce’nin tarihi İstanbul mitinginden kareler…
Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim çalışmaları kapsamındaki 107. ve son mitingini İstanbul Maltepe’de düzenledi. Yağmur bardaktan değil, sanki kovadan boşalırcasına yağdı. Dev meydan hınca hınç doldu. Yüz binler ise alana giremediği için dışarıda dinledi. İnce, mitinge 5 milyon kişinin katıldığını açıkladı.
Mitinge katılan vatandaşlar, mitingin sona ermesinin ardından tek tek çöpleri toplayarak alanın temiz kalmasını sağladı.
Miting alanına Muharrem İnce’nin annesi ve kardeşi de geldi
Büyük İstanbul Buluşması’na kentin dört bir yanından deniz yoluyla ulaşmaya çalışan vatandaşlar iskele önlerinde ve yollarda uzun kuyruklar oluşturdu
Dev bayrak 5 milyonun elinde dolaştı
Oluşturulan kontrol noktalarından alana girişler sağlanırken, alana 80 metre genişliğinde, 20 metre derinliğinde platform kuruldu, birçok bölgeye LED ekranlar ve ses sistemleri yerleştirildi.
Gazeteciler için 40 metre uzunluğunda iki ayrı bölümden oluşan basın tribünü hazırlandı. Basın platformunda canlı yayınlar için mini stüdyo alanları kuruldu. Canlı yayın araçları basın platformunun hemen arkasındaki alana yerleştirildi.
Alan çevresinde iki bebek çadırı ile yaşlı ve hastaların dinlenebilmesi için bir çadır oluşturuldu.
İnce’nin ‘Formalarınızı giyin, kol kola gelin’ çağrısına uyan taraftarlar da formalarını giyip Maltepe’ye geldi
İnce’nin ‘Formalarınızı giyin, kol kola gelin’ çağrısına uyan taraftarlar da formalarını giyip Maltepe’ye geldi
Alana sığmayanlar yağmur altında bekledi
Mitingi alanında internet kesintisi yaşandı
Mitinge katılan vatandaşlar, mitingin sona ermesinin ardından tek tek çöpleri toplayarak alanın temiz kalmasını sağladı.
Miting alanına Muharrem İnce’nin annesi ve kardeşi de geldi
Büyük İstanbul Buluşması’na kentin dört bir yanından deniz yoluyla ulaşmaya çalışan vatandaşlar iskele önlerinde ve yollarda uzun kuyruklar oluşturdu
Dev bayrak 5 milyonun elinde dolaştı
Oluşturulan kontrol noktalarından alana girişler sağlanırken, alana 80 metre genişliğinde, 20 metre derinliğinde platform kuruldu, birçok bölgeye LED ekranlar ve ses sistemleri yerleştirildi.
Gazeteciler için 40 metre uzunluğunda iki ayrı bölümden oluşan basın tribünü hazırlandı. Basın platformunda canlı yayınlar için mini stüdyo alanları kuruldu. Canlı yayın araçları basın platformunun hemen arkasındaki alana yerleştirildi.
Alan çevresinde iki bebek çadırı ile yaşlı ve hastaların dinlenebilmesi için bir çadır oluşturuldu.
İnce’nin ‘Formalarınızı giyin, kol kola gelin’ çağrısına uyan taraftarlar da formalarını giyip Maltepe’ye geldi
İnce’nin ‘Formalarınızı giyin, kol kola gelin’ çağrısına uyan taraftarlar da formalarını giyip Maltepe’ye geldi
Alana sığmayanlar yağmur altında bekledi
Mitingi alanında internet kesintisi yaşandı
…………………..
İnce’nin 24 Haziran seçimleri öncesi 107. ve son mitinginden fotoğraflarda gencinden yaşlısına her yaştan vatandaşın alanı doldurduğu vurgulandı.
İnce’yi takip etmek üzere yerli ve yabancı olmak üzere 400 basın mensubunun akredite olduğu öğrenildi
Öte yandan dünya basınının bu kadar dikkatli takip ettiği mitingin, TRT Haber ve yandaş AHaber gibi kanallar tarafından görülmemesi ise dikkat çekti.
İşte uluslararası basının gözünden Maltepe mitingi:

Gündem siyaset 24 Haziran 2018 Ankara Tandoğan’da

Şile Belediyesinin Tutuklu CHP li Meclis Üyeleri Görevlerinden İstifa Etti…

166 YILLIK TARİHİ ŞİLE DENİZ FENERİNİN “ŞİLE BEZİ SATIŞ OFİSİ” OLARAK KULLANILIYOR OLMASI İLÇEDE ŞAŞKINLIK YARATTI!..

Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil: 5.000 m²’lik Taşınmazlar Geri Alındı..

Moda Tasarımcısı Erol Albayrak “Moira by Urfa” Koleksiyonuyla Muhteşem Defileye İmza Attı..

Down sendromlu sanatçı Madaslı’nın ‘Masumiyetin Kırmızısı’ serigisi Tekirdağ’da

LİSE ÖĞRENCİLERİNE KARİYER GELİŞİMİ EĞİTİMİ UZAY TEKNOLOJİSİYLE AKTARILACAK

Türkiye ile Bulgaristan Maçında Heyecan: 2026 Dünya Kupası Kritik Deplasman

ATEŞ TESİSAT KANAL GÖRÜNTÜLEME

BTP’nin 9. Olağan Kongresi şölen havasında geçti Hüseyin Baş: Bağımsız Türkiye salonlara sığmıyor “İstikbal biziz, biz geleceğiz” “Türkiye’nin terörsüz olması için demokrasisiz olması gerekiyormuş” “Vatandaşlık maaşını ilk 2004 yılında Prof. Dr. Haydar…

BTP 9. Olağan Büyük Kongresini 7 Aralık Pazar Günü Yapacak

Ekonomide Gerçek Dönüşüm Şarttır”

MEHMET BEKHAN: MİLLETİN İRADESİYLE YENİDEN İNŞA EDİLECEK BİR SİYASET DÖNEMİ BAŞLIYOR

Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı
Arap Deresi Geçit Vermiyor: Vatandaş İsyanda, Yol Ölümle Burun Buruna

Gaziosmanpaşa Kent Konseyi Tartışması: Şeffaflık ve Katılım Soruları Gündemde!

Mardin’de 25 Yıl Evli Çiftlere Umre Hediyesi: Asil ve Yedek Liste Tamamı Burada!

En düşük emekli maaşı 20 bin lira

İstanbul TOKİ Sosyal Konutları: Hangi ilçeye yapılacak? Resmi Gazete’de açıklandı

Final Okulları Onur Belgesi Töreninde Yüksel Çelik, Başarılı Öğrencileri Tebrik Etti

İYİ Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Harun Çapur’dan Kıymet Taylan’a Özel Ziyaret: 10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü Kutlaması

CHP’Yİ VE ÜYELERİNİ DÜRÜST OLMAMAK VE YALANCILIKLA ŞUÇLAYAN SAYIN ZEKERİYA ÇIĞIR BEY HAKKINDAKİ İDDİALAR VAHİM

EMEKLİLERE YAPILAN HAKSIZLIK.

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun’dan Miraç Kandili Mesajı

Kırklar Sultan Türbesi ve Mescidi: İstanbul’un Gizemli Manevi Mekânı

Son Dakika: İzmir İHD Eş Başkanı Avukat Ali Aydın Saldırı Sonucu Öldürüldü – Çiğli’de Sabah Yürüyüşünde Vahşi Cinayet!

Ünlülere Uyuşturucu Operasyonu: Oktay Kaynarca ve Emel Müftüoğlu Gözaltına Alındı, Yurtdışı Çıkış Yasağıyla Serbest Bırakıldı!

Türk Tekstil Devi Famateks Konkordato İlan Etti: 25 Yıllık İhracat Şirketi Ekonomik Sıkıntılara Yenildi!

Aziz Yıldırım’dan Özlem Gürses’e Sert Tepki: “20 Yıldır Bebek Otel’de Bulunmadım, Fotoğrafımın Kullanımı Yersiz ve Yanlış!”

VEFAT/ TAZİYE/ TEŞEKKÜR

Metin Dabak’ın Doğum Günü Kutlaması: Gaziosmanpaşa’nın Sevilen Toplum Önderi 18. Yaşına Girdi!

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Kadın Kolları’ndan Nezaket Ziyareti: Avrupa Birliği Gazetesi’ni Ziyaret Ettiler, 10 Ocak’ı Kutladılar!

Güç Sessizdir

Yeşilay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı Elif Ata’dan Anlamlı Kutlama: 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Yerel Basını Bir Araya Getirdi, Sıkıntıları Dinledi!

İstanbul’da Okullar Tatil Edildi: Kuvvetli Kar Yağışı Nedeniyle 12 Ocak Pazartesi Eğitime Ara!

Siirt Vakfı Gaziosmanpaşa Şubesi’nden Gençlik Kahvaltısı: Birlik ve Dayanışma Mesajı Verildi!

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Yabancı Teröristler Ülkeye Sızdı, Protestolar Alevleniyor

İstanbul Valiliği yarın İstanbul’da okulların tatil edildiğini açıkladı. Valilik, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan gazi, malûl gazi, engelli, hamile ve 8 yaşından küçük çocuğu bulunan kadın personelin de idari izinli sayılacağını bildirdi.
