DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

Başbakan ’65. hükümetin yüz gününü’ anlattı

“65. hükümetin ilk yüz günü” başlıklı toplantıda konuşan Başbakan Binali Yıldırım’ın gündeminde FETÖ ve PKK ile mücadele operasyonları vardı. Çözüm sürecine ilişkin “Çözüm mözüm yok kardeşim. Çözüm vatandaşla o fırsatı kaçırdılar. Aramızdaki bu hainleri çıkaracağız” diyen Yıldırım Güneydoğu’daki narkotik operasyonları ile bölücü örgüt PKK’ya vurulan darbeleri de anlattı.

Yıldırım “Diyarbakır, Siirt ve Şırnak’ta yapılan çalışmalarda 40 ton uyuşturucu ele geçirildi. Avrupa’ya götürüyorlar oradakileri zehirliyorlar Avrupa’lılar nhe zaman akıllanacak. Onlar sergi açtırmaya devam etsinler. 77 milyon kök kenevir imha edildi. Bu uyuşturucu işine bulaşan. 8561 kişi gözaltına alındı. Bu uyuşturucunun parasal değeri 4 katrilyon. 1 ayda yapılan operasyonun sonucu” diye konuştu.

YEREL YÖNETİMLER KAYYUMA DEVREDİLECEK

Özellikle Güneydoğu’daki bazı belediyelerin bölücü örgüt PKK’ya destek verdiğini savunan Başbakan dün gece yarısı çıkan KHK’ları hatırlatarak “gerekli çalışmalar yapıldı. Gereğini yapacağız” diye konuştu.

Başbakan Yıldırım sözlerine şöyle devam etti;

“Emeklilikte otomatik katılımı getirdik. Millet parasını tasarruf edecek. Devlet de katkı sağlıyor.

Vatandaş tasarruf yaparken devlet de katkı sağlıyor. Tasarruf miktarımızı artırmış olacağız.

Büyük projeler artık 10 sene 20 sene beklemeyecek. Bunlara bakmadan varlık fonundan büyük projeler gerçekleştirilecek. Türkiye’deki istikrar korunacak. Dünya küçülüyor. Dünyada büyüme yok. Dünya ticareti azalıyor. Dünya fakirliyor. Bütün bu şartlara rağmen Türkiye dünyada en fazla büyüyen ülkeler arasında ikinci üçüncü sırada yer alıyor. Terör var darbe yedik bütün bunlara rağmen ekonomimiz dimdik ayakta.

“MEMLEKETİN BAŞINA GELEN PİŞMİŞ TAVUĞUN BAŞINA GELMEDİ”

3 ay içinde memleketin başına gelen işler pişmiş tavuğun başına gelmedi.”

binaliyildirim880

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İçişleri Bakanlığını alnının akınla inşallah yaparsın Süleyman Soylu’

HIZLI YORUM YAP