DOLAR

34,1682$% 0.05

EURO

37,9857% 0.16

STERLİN

45,6117£% 0.07

GRAM ALTIN

2.884,29%-0,02

ONS

2.627,51%-0,03

BİST100

9.887,75%-0,13

a

BAŞKAN Recep Tayyip Erdoğan a sinsi en büyük siyasi düşmanı kimdir

Selim Temurci kimdir ak parti il başkanlığında İstanbul u kaybeden insandır ve bunu neden yaptı parti içinde bir başka kulvarda çalışmalar yaptı ve âli babacan ve Ahmet davutoğlu ve Abdullah gül ekibinle gizlice çalışma yaptılar ve Selim Temurci alt ekibi buna çalıştı ve İstanbul u kaybettirdiler. Ve hala hazırda alt kademede çalışmalara devam ediyor.

Recep Tayyip Erdoğan bundan sonra asla Selim Temurci yanında gezdirmemesi ve çalışmaması gerekmektedir. Neden mi ak parti tabanına buradan yaklaşıyor ve ak partinin içini böyle yok ediyor. Bir an önce Recep Tayyip Erdoğan ise Selim Temurci yi fotolara sokmaması gerekmektedir buradan halkın alt kademesine ulaşıyor.

Berat Albayrak, kimdir. İstanbul seçimlerin de neden hata yaptı.

Selim Temurci ekibine güvendi ve arka planda ise Selim Temurci ne yapmaya çalıştığını anlamadı ve Selim Temurci Berat Albayrak a darbe vurdu neden mi bunu bilerek yaptı ak parti içinde kaos vardı bu kaos dan nasıl faydalarım dedi ve istanbul u verdirdi âli babacan ve Ahmet davutoğlu Selim Temurci başka parti kurma peşindeydi ve bunu da başaracaklar ama alt kademsi olmadıkları için Recep Tayyip Erdoğan ın halk kademesini kullanmaya çalıştılar. Ve bundan sonra ne olacak. Eğer Recep Tayyip Erdoğan Selim Temurci ekibini yanından uzaklaştıramaz sa hata yapar bir an önce uzaklaştırması gerekmektedir. Türkiye nin barış planı harekatından dolayı şu anda siyasi kulvar durdu ama bu süreç bittiğin de ise Recep Tayyip Erdoğan ı arkadan vuracaklar.

Şu anda Türkiye de Recep Tayyip Erdoğan ı muhalefet yok edemez o kadar gücü yok ama muhalefet bundan da faydalanıyor içerden ak partiyi yok etmeye çalışıyor.

Bizden söylemesi

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

 Trump, ABD’nin Kürtlere taahhütte bulunmadığını belirtti

HIZLI YORUM YAP