DOLAR

34,1657$% 0.08

EURO

38,2175% -0.21

STERLİN

45,7244£% -0.29

GRAM ALTIN

2.917,95%-0,51

ONS

2.658,23%-0,51

BİST100

9.777,46%-0,53

a

Kamu Bankalarından Dev Müjde 0,37 Faiz Oranı ve 6 Ay Geri Ödemesiz Kredi..!

0,37 faiz oranı ve ayrıca 6 ay boyunca geri ödemesi bulunmayan kredi; kamu bankalarından bir tanesi olan HalkBank’tan geldi! Kampanyasını müşterileriyle paylaşan Halkbank, pandeminin muhtemel ekonomik etkilerini en aza indirgeyebilmek adına bu kredi paket

0,37 faiz oranı ve ayrıca 6 ay boyunca geri ödemesi bulunmayan kredi; kamu bankalarından bir tanesi olan HalkBank’tan geldi! Kampanyasını müşterileriyle paylaşan Halkbank, pandeminin muhtemel ekonomik etkilerini en aza indirgeyebilmek adına bu kredi paketinin sunulduğunu açıkladı.

9.jpg

26 ay taksitli, 6 ay geri ödemesi bulunmayan ve 0,37 faiz oranı bulunmakta olan kredi Halkbank’tan aynı gün müracaat yapanlara sunuluyor. Şirketlere sunulmakta olan bu kredi kampanyası sayesinde esnaflar resmen rahatlama yaşayacaklar. Küçük / büyük işletmelerin koşulları karşılamasıyla müracaat yapacağı bu kredi; senelik sadece % 4,5 faiz oranı ile veriliyor. Aynı zamanda yurttaşlar, isterlerse 26 aylık taksit imkanını 36 ayaoa aynı zamanda çıkarabiliyor. Peki müracaat nasıl yapılacak?

Başvuru şartları nedir?

Halk Bank esnaf kredisi ve müracaat evrakları

Halk Bank’ın verdiği düşük avantajlı esnaf kredisinden faydalanabilmek için, yurttaşların evvela vergi mükellefi olmaları gerekmektedir. Bunun ardından, müracaat yapacakları kredi miktarlarını web üzerinden girerek, kişisel bilgileriyle müracaatı onaylamaları gerekiyor. Vergi mükellefi olan kişilerin müracaat esnasında sicil kaydı veya oda kaydı temin etmeleri şartı aranmaktadır.

Başvuru sırasında; bu bilgiler elektronik ortamda onaylanmaktadır.

Başvuru Evrakları

Başvuru yapacak vatandaşların, muhakkak belirtilen evrakları ve aynı zamanda gerekli görülmesi durumunda bankanın talep etmiş olduğu evrakları teslim etmesi gerekiyor. Başvuru ile birlikte talep edilmekte olan evraklar ise şu biçimde;

*Nüfus Cüzdanı

*Vergi Levhası

*Esnaf Oda Kayıt ve Sicil Belgesi

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İstanbul’da beklenen deprem karşı kıyıyı da vuracak’

HIZLI YORUM YAP