DOLAR

34,1526$% 0.15

EURO

38,0482% -0.13

STERLİN

45,5577£% 0.07

GRAM ALTIN

2.884,63%0,35

ONS

2.628,97%0,27

BİST100

9.918,73%0,19

a

Başarılı İş Kadını İnci Özalp’e “BİLİŞİM VE YAZILIM ÖDÜLÜ” verildi.




Genel Merkezi Ankara’da bulunan Ahi Evran İş Adamları Derneği, InTouch Genel Müdürü İnci Özalp’i ‘Yazılım ve Teknoloji’ ödülüne layık gördü.
Dünya üzerinde yazılım sektörünün hareketlenmesi ile bu sektöre ilgi artmaya başladı. Verimliliğin artırılmasında, maliyetlerin düşürülmesinde etkili olan Yazılım ve Teknoloji alanında, ülkemizdeki firmalar hak ettiği yere gelme konusunda gayretli çalışmalar yapıyorlar.
Ahi Evran Ocağı İş Adamları Derneği tarafından oluşturulan girişimci iş insanlarını izleme komitesi, başarılı çalışmalarda bulunan sektör temsilcilerini ödüllendirmek suretiyle teşvik ediyor.
Geçtiğimiz günlerde Ahi Evran İş Adamları Derneği Genel Merkezinde yapılan tören ile Genel Başkan Yunus Çelik, InTouch Bilgi Teknolojileri A.Ş. Genel Müdürü İnci Özalp’e “Teknoloji ve Yazılım Ödülü” takdim etti.
Başkan ÇELİK yaptığı konuşmada ‘’Devletimizin 2023 ve ileri hedeflerine ulaşmada Yazılım ve Teknolojinin üzerinde durulması gerekiyor. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da teşviklerinden güç alan firmanızı ve sizi tebrik ediyoruz’’ dedi
Genel Müdür ÖZALP ise ‘’Yaptığımız çalışmaların takdir edilmesi bizleri onure etmiş, yeni çalışmalarımız içinde motivasyonumuzu artırmıştır’’ dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Doğu ve Güneydoğu Güvenli Turizmde TSE güvencesine akın devam ediyor

HIZLI YORUM YAP