40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469

Gopark Tesislerinde BBP Gaziosmanpaşa 12. Olağan İlçe Kongresini Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleştirdi. Kongrede Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici HDP ile ilgili görüşlerini de aktardı.

Kongreye BBP Genel Başkanı Mustafa Desteci, BBP İstanbul İl Başkanı Av. Mutlu Furtana, BBP Sultangazi Eski İlçe Başkanı Hakan Yıldırım, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Harita Yüksek Mühendisi Hasan Tahsin Usta, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Yılmaz, BBP MYK üyeleri, BBP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fedai Karakol, İlçe Yönetimi ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.
BBP Gaziosmanpaşa 12. İlçe Kongresini Divan üyeleri Hayati Öğrenci, Kadir Tuğran ve Hatice Çalışkan yönetti.
Şehitlerimize saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan kongrede açılış konuşmasını İlçe Başkanı Fedai Karakol yaptı.

Başkan Fedai Karakol “Büyük Birlik Partisi 28 yıldır Türk siyasi tarihinde aktif olan partiyiz. Millet ve devlet menfaatini önde tutan ve bu uğurda liderini şehit vermiş tek siyasi partiyiz. Rahmetlik Muhsin Yazıcıoğlu Genel Başkanımızın dediği gibi fedakârlık değil feda olmak üzere göreve talip olduk. Büyük Birlik Partisi Türk siyasetinde denge noktasındadır. Bu bilinçle hareket ediyoruz. Bugüne kadar Büyük Birlik Partisinin çizgisi misyonu ve vizyonu aynı olarak Muhsin Yazıcıoğlu duruşuna ve sevdasına uygun olarak devam edecektir.” dedi.

Başkan Fedai Karakol konuşma yaparken Siyasette ender görülen ve takdire şayan bir davranış sergiledi. Beraber görev yaptığı ve yapacak olduğu yönetimdeki arkadaşlarını da sahneye davet eden Başkan Karakol “İşin mutfağı olan ekibimdir. Ben sadece vitrindeki kişiyim” dedi ve ekibi için alkış istedi.

BBP İl Başkanı Av. Mutlu Furtana “Genel Başkanımız Mustafa Desteci beyin başka bir programı var. Bundan dolayı ben konuşmayacağım. İnşallah bu konuşmamı başka bir tarihte bir araya geldiğimizde yaparım. Ben kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımı kutluyorum” diyerek kürsüyü Genel Başkan Mustafa Destici’ye bıraktı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici konuşmasında ” Büyük Birlik Partisi kurulduğu günden bugüne kadar hep milletinin yanında oldu, hep devletinin yanında oldu, hep ülkesinin yanında oldu, hep inançlarının yanında oldu, hep Türk ve İslam coğrafyasının ve mazlum milletlerin yanında oldu. Bundan sonrada doğruların yanında olmaya, yanlışların karşısında durmaya devam edeceğiz.” dedi.

Sözlerine “40 yıla yakın bir süredir terörle mücadele ediyoruz. Ve bu mücadelede 10 binlerce insanımız hayatını kaybetti. Yine 1o binlerce insanımız sakat kaldı. 1 trilyon dolardan fazla bu milletin emeği gasp edildi, harcandı. Yani milletin geleceği karartıldı. Bakın rahmetli Muhsin Başkanımız ne diyordu “eğer terörü yenmek istiyorsanız, bütün unsurlarına karşı topyekün bir mücadele vereceksiniz bütün unsurlarına karşı sadece dağdaki teröriste değil, ovadakinede, şehirdekinede, basın içine sızmışsa onada, siyasete sızmışsa onada, meclise girmişse onada.” Şimdi son 5 yıldır terörün tüm unsurlarına karşı topyekün bir mücadele veriliyor. Ve bakın ne kadarda başırılı sonuçlar alıyor. ” dedi
Sözlerine HDP’ye açılan kapatma davasıyla ilgili “Şimdi Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti ve Anayasa Mahkemesi nezdinde bir kapatma davası açtı haklı olarak. İlk dava açıldığında eksikliklerin tamamlanması için Anayasa Mahkemesi dosyayı iade etti. 2-2.5 aylık bir süreden sonra dosyayı tekamül ettirerek yeniden gönderdi. Bu sefer ilgili raportör olumlu görüş verdi ve Anayasa Mahkemesi üyeleri de 15 üye oy birliği ile esastan görüşmek üzere karar aldı. Öncelikle Büyük Birlik Partisi olarak bu kararı doğru buluyor ve inşaallah kapatmaya giden sürecin başlangıcı olarak görüyorum.” şeklinde devam etti.
Konuşmasının son kısmında ” Bizim seçenle seçilenle bir problemimiz yok. Biz HDP bir siyasi parti olduğu için kapatılsın demiyoruz. Biz HDP pkkyı lanetlemediği ve pkknın partisi olduğu için kapatılsın diyoruz. Oy veren insanlarımıza da gelince onlara çağrımız şudur: Sizin ne derdiniz varsa, sizin ne probleminiz varsa, ne talebiniz varsa, biz Büyük Birlik Partisi olarak ve Alperenler olarak sizin yanınızdayız. Biz sizin sesiniz soluğunuz olmaya hazırız. Ne derdiniz varsa, ne talebiniz varsa, ne arzunuz, ne isteğiniz olsa biz sizinle beraberiz. Aynen HDP’li yöneticilere ve HDP milletvekillerine söylediğimiz gibi; aranıza pkkyla mesafeyi koyun, terör örgütünü ve eylemlerini lanetleyin, biz sizle oturur konuşuruz. Ama aranıza terörle mesafe koymadan pkkyı ve onun kanlı eylemlerini kınamadan lanetlemeden bırakın oturup konuşmayı, biz size selam dahi vermeyiz. Elinizi dahi sıkmayız. İrfan sahibi, bu feraset sahibi aziz milletimiz herşeyin farkındadır. Ve kim bugün Türk Devletinin varlığının yanında, bekasının yanında, kim ülkenin bütünlüğünün yanında, kim milletin istikbalinin ve istiklalinin yanında, kimde hdpnin ve dolayısıyla pkknın yanında bunu biliyor. Ve inşaallah 2023’te de sandıkta bunun cezasınıda kesecektir diyorum.”

Tek listeyle gidilen kongrede hali hazırda görev yapan Başkan Fedai Karakol tüm delegelerin oylarını alarak yeniden göreve getirildi.
Haber : Hadise Ruyem AYDOĞAN-Bora AY


















GAZİOSMANPAŞA 100 YIL OKULU ÇALIŞMALARIYLA GÖZ DOLDURDU

Yeşilay Şile Şube Başkanı Hakan Şengül: Bağımlılıkla Mücadelede Toplumsal Sorumluluk Şart..

Ümraniye Esnaf Sanatkârlar Odası 16. Seçimli Genel Kurulunda Mehmet Özdil ile Yola Devam Kararı..

Şile Belediyesinin Tutuklu CHP li Meclis Üyeleri Görevlerinden İstifa Etti…

166 YILLIK TARİHİ ŞİLE DENİZ FENERİNİN “ŞİLE BEZİ SATIŞ OFİSİ” OLARAK KULLANILIYOR OLMASI İLÇEDE ŞAŞKINLIK YARATTI!..

BTP’liler 7-8 Şubat’ta Viyana’da yapılacak 11. MEM Kongresi öncesinde Prof. Dr. Haydar Baş’ın kabrini ziyaret etti

İstanbul, Tekirdağ ve Kırklareli’nden Geçiyor! Yeni Doğal Gaz Boru Hattı İçin Kamulaştırma Başladı – Parsel Parsel Detaylar Çıkıyor

Down sendromlu sanatçı Madaslı’nın ‘Masumiyetin Kırmızısı’ serigisi Tekirdağ’da

LİSE ÖĞRENCİLERİNE KARİYER GELİŞİMİ EĞİTİMİ UZAY TEKNOLOJİSİYLE AKTARILACAK

Erdoğan, Pezeşkiyan ile Görüştü: Türkiye, İran ile ABD Arasında Arabuluculuk Rolüne Hazır!

BTP’nin 9. Olağan Kongresi şölen havasında geçti Hüseyin Baş: Bağımsız Türkiye salonlara sığmıyor “İstikbal biziz, biz geleceğiz” “Türkiye’nin terörsüz olması için demokrasisiz olması gerekiyormuş” “Vatandaşlık maaşını ilk 2004 yılında Prof. Dr. Haydar…

BTP 9. Olağan Büyük Kongresini 7 Aralık Pazar Günü Yapacak

Ekonomide Gerçek Dönüşüm Şarttır”

Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı
Hatay’ın Kalbi 1055 Gün Sonra Yeniden Atıyor! Habib-i Neccar Camii Yeniden İbadete Açıldı

Antalya’da Feci Kaza: Tekirdağ-Antalya Otobüsü Devrildi, 8 Ölü, 26 Yaralı!

SİVİL DİPLOMASİ VE İŞ DÜNYASI DERNEĞİ KURULDU

Berat Kandili 2026 Tarihi Belli Oldu! Diyanet’in 2026 Dini Günler Takvimine Göre 2 Şubat Pazartesi
İzmir Karaburun’da Trajik Olay: Sahilde 5-6 Yaşında Çocuk Cesedi Bulundu!

Hamas’tan İsrail’e Sert Uyarı: Gazze Ateşkes İhlalleri Devam Ederse Ciddi Sonuçlar Doğacak!
Altın Fiyatlarında Sert Düşüş! 1 Şubat 2026 Güncel Gram, Çeyrek, Yarım ve Cumhuriyet Altın Fiyatları

Suriçi Grubu İstanbul Gelenesel Toplantıları çok Konuşulacak!

Makbule Gül Vefat Etti: Eski Göktürk Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün Annesi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Emekliye Şubat Müjdesi: 3.119 TL Fark Ödemeleri 4 Şubat’ta Hesaplarda! En Düşük Maaş 20 Bin TL Oldu

Ünlülere Şafak Operasyonu: Hasan Can Kaya, Reynmen ve Emirhan Çakal Gözaltında! Uyuşturucu Soruşturmasında 26 Şüpheli

BTP’liler 7-8 Şubat’ta Viyana’da yapılacak 11. MEM Kongresi öncesinde Prof. Dr. Haydar Baş’ın kabrini ziyaret etti

Yeşilay Şile Şube Başkanı Hakan Şengül: Bağımlılıkla Mücadelede Toplumsal Sorumluluk Şart..

TBMM’de Trafik Cezalarını Artıran Teklifin 10 Maddesi Kabul Edildi: Cezalar 200 Bin TL’ye Kadar Çıkıyor!

CİMER talepleri Bayrampaşa’da daha hızlı çözülecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Uğur Mumcu Basınevi’ni Yeniden Canlandırıyor: Basın Emekçilerine Modern ve Dayanışma Odaklı Yeni Merkez!

Avrupa Birliiği gazetesi 299. Sayısı

O’Kent güne depremle uyandı, uzmanı “uzaklaşın” diyerek uyardı.

Öğretmenini Hamile Bırakan Gençten Şok Talep: “Bunu Ben Başlattım, Suçlamaları Düşürün!”

Erdoğan, Pezeşkiyan ile Görüştü: Türkiye, İran ile ABD Arasında Arabuluculuk Rolüne Hazır!

ABD Silahlı Kuvvetleri 1 Numarası: Ordu İran’a Karşı Harekata Tamamen Hazır!

Konya’da Kan Donduran Olay: Oğul Babasını Dövüp Videoyu Amcasına Gönderdi! “Gelin Bunu Buradan Alın”

Azerbaycan’dan İran’a Net Mesaj: Hava Sahası ve Toprakları Asla Kullandırılmayacak!

Lokanta, Kafe ve Restoranlarda Servis, Masa ve Kuver Ücreti Yasaklandı! Resmi Gazete’de Yayımlandı
