38,0214% -0.2

45,5078£% -0.04

AŞI OLMAYANA YASAKLAR VE KISITLAMALAR GETİRİLMELİ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fedai Karakol, koronavirüs aşısı olmayan vatandaşlara tepki gösterdi.

Karakol, Aşı olmayanların Aşı olanlar için risk oluşturduğunu savunarak olmayanların Kamu kurumlarından ve sayahatte kadar bir çok alanda, kısıtlama getirilmesi gerektiğini savundu.

Koronavirüs aşısı olmayan vatandaşlara çeşitli yaptırımlar uygulanması gerektiğini söyleyen BBP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fedai Karakol, Aşı olanlarında risk altında olduğunu söyledi.

Aşı sırası geldiği halde geçerli mazereti olmayan vatandaşlara kamu kurumlarına giriş ve seyahat yasağının acilen düşünülmesi gerektiğini kaydeden Büyük Birlik Partisi (BBP) Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fedai Karakol, ‘‘Aşı olmamış bu vatandaşlarımıza toplum sağlığı düşünülerek bir defaya

mahsus ek süre verilmelidir bu ek süre bittiğinde aşılarını tamamlamayan vatandaşlarımız Kovid – 19 salgınına yakalandıkları takdirde hastane masraflarını kendilerinin karşılaması gibi düşünceler artık masada olmalıdır.’’ dedi.

Eyüpsultan’da aşure ikramı