DOLAR

34,1143$% 0.28

EURO

38,1477% 0.22

STERLİN

45,4773£% 0.37

GRAM ALTIN

2.868,00%1,38

ONS

2.617,40%1,20

BİST100

9.928,38%-0,47

a

BU DÜZEN YIKILACAK!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’in, Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz’ı ölümle tehdit etmesi ve ‘Hudut Namustur’ pankartı asılmasının ardından ortadan kaybolan ve çektiği şüpheli video ile gündem olan Ahmet Çakmak’ın, söz konusu videoyu Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nden aldığı tehditler sonucunda çektiğini ifade etmesinin ardından, Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla son yaşanan olaylara sert bir şekilde tepki gösterdi.

İşte İl Başkanı Şahin’in o paylaşımı:

“Türkiye ne hale geldi? MHP Gnl.Bşk.Yrd. Kemal Özkiraz’ı tehdit ediyor. Ülkü Ocakları Ahmet Çakmak isimli gence zorla video çektiriyor. Daha önce Selçuk Özdağ ve Gazetecilere de aynı adresten saldırılar. Ortada devlet olmayınca kendini devlet sanıyorlar! Bu düzen yıkılacak!”

İfadeleriyle tepkisini dile getiren Şahin yaptığı açıklamada: “Ülkemiz maalesef uzun zamandır hukuk devleti olma ilkesini yitirmiş durumdadır. İktidara yaslanmanın vermiş olduğu özgüven ile mafyavari söylem ve çıkışları bir kez daha şiddetle kınıyorum, ülkemizin artık yeni bir gelecek umuduna ihtiyacı var, toplum bu tür söylemlerden ciddi anlamda bunalmış durumdadır. Biz Gelecek Partisi olarak adaleti olması gerektiği gibi bağımsız ve tarafsız bir şekilde işleteceğiz. Adalet olmazsa olmazımızdır” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Aliağa TOKİ’de İhale 22 Eylül’de

HIZLI YORUM YAP