DOLAR

34,1276$% 0.3

EURO

38,1309% 0.16

STERLİN

45,4917£% 0.38

GRAM ALTIN

2.873,36%1,57

ONS

2.619,15%1,26

BİST100

9.900,25%-0,76

a

Gelecek Partisi ” Fatih”te Aşure Dağıttı

Gelecek partisi Fatih ilçe başkalığı ve yönetimi ” her gün faaliyetlerine bir yenisini ekliyor.  

Gelecek Partisi Fatih ilçe Başkanı Bedir Baysal ve ilçe yönetimi Muharrem ayı dolayısıyla Fatih”te Aşure “dağıttı….

Birçok vatandaşın katıldığı ve ilahiler eşliğinde aşurelerin dağıtıldığı etkinlikle ilgili açıklamalar yapan gelecek Partisi İlçe Başkanı Bedir Baysal  Gelecek partisi Ailesi olarak daima hizmet parolasıyla baş koyduğumuz bu yolda, mübarek Muharrem ayımızın mübarek yiyeceği aşureyi, bugün Fatihimizde  vatandaşlarımıza Aşure  dağıtıyoruz.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen aşure günümüzde bu sene Gelecek Partisi Fatih İlçe Başkanlığı ’nın İlçe Başkanı olarak aşure dağıtmak bana nasip oldu.

Öncelikle, Fatih İlçe Teşkilatıma Birim Başkanlarımıza  Üyelerimize ve alanımızı dolduran tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Muharrem, hürmete layık anlamına gelir.

Biz de vatandaşlarımıza daima hürmet etmek için çalışıyoruz. Muharrem ayı dolayısıyla şükür ve bereketin simgesi olan aşure, aynı zamanda birlik, beraberlik ve kardeşliğin simgesidir.

Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç olduğumuz günleri yaşamaktayız. Bu vesileyle, muharrem ayının tüm Müslüman alemine sevgi, mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Kıymet Taylan

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Öğrencilerin Güvenliği İçin Zabıta Ekipleri Görev Başında

HIZLI YORUM YAP