DOLAR

34,1165$% 0.29

EURO

38,0700% 0

STERLİN

45,3534£% 0.1

GRAM ALTIN

2.860,82%1,13

ONS

2.613,92%1,07

BİST100

9.918,56%-0,57

a

Vatandaşlar Uçak Kafeyi Çok Beğendi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alınan Airbus 300B4-203 tipi uçak, Aziz Duran Parkı’nda, restoran-kafe olarak hizmet vermeye başladı.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin uzun zamandır merakla beklenen “Uçak Kıraathane” projesi hayata geçirildi. Adapazarı Kent Park’ta Geleneksel Sanatlar İhtisas Merkezi’nin hemen arkasına yerleştirilen AIRBUS A300 uçağı, vatandaşların vakit geçireceği sosyal bir mekan haline getirildi
Uçağı ziyarete gelen Emine Yiğit, Sakarya’nın böyle güzel bir hizmete ihtiyacı vardı, bizler içinde iyi oldu en azından geldik ve uçağa binme özlemimizi gideriyoruz. Daha evvel uçağa bindim ama şu anda da aynı heyecanı yaşıyorum güzel bir duygu.
Müşteri Muhammet Aziz Dere, gerçekten çok güzel bir şey olmuş kimsenin aklına gelmeyen bir şey hatta, yani uçakta kafenin olması, ben ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum gerçekten çok harika bir şey olmuş.
Yani gelip uçakta bir çay içmek bir kahve içmek gerçekten çok güzel bir duygu ve heyecanlandırıcı bir şey.
Sakarya Engelliler Derneği Başkanı ve Kefenin müşterisi Bülent Dik, bizler engelliler olarak kafeyi çok güzel ve hoş bulduk. Aynı zamanda engellilerimizde düşünülmüş ve uçağa asansör yapılmış, inş Allah engelli bir kardeşimizde buraya gelip çayını kahvesini içebilecek kahvaltısını yapabilecek yemeğini yiyebilecek, Şehrimize böyle güzel bir farkındalık oluşturduğu için belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Bende hayatımda uçağa binmedim ve bu vesile ile uçağa binmiş oldum.
Müşteri Fatih Gül, biz geziyordum ve bu uçağı gördük merak ettik. Daha evvel burada görev yaptığım için burada uçak yoktu. Uçağın içine girdik gerçekten çok güzel bir ortam olmuş, seyahat eder gibi öyle bir atmosfer havası var.

Müşteri bayan Esma Nur,daha önce hiç uçağa binmedim ve hiç seyahat yapmadım birazda onun merakı ile geldim buraya ve o atmosferi barındırdığını düşünüyorum. Normalde uçak korkumda var ama şu an gayet güzel alıştım bu hizmet gerçekten çok iyi bir hizmet olmuş.
Mehmet Karakaş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ GAZİOSMANPAŞA İLÇE TEŞKİLATI OKUL MÜDÜRLERİ ZİYARETİ

HIZLI YORUM YAP