DOLAR

34,1282$% 0.3

EURO

38,1301% 0.17

STERLİN

45,4844£% 0.37

GRAM ALTIN

2.875,16%1,63

ONS

2.622,41%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

Başkan Altındağ’dan AP Genel Başkan Öz’e Tam Destek

Adalet Partisi (AP) Malatya İl Başkanı İbrahim Altındağ, Genel Başkan DR. Vecdet Öz’ Malatya’dan tam destek verdiklerini ifade etti.

Adalet Partisi Malatya İl Başkanı İbrahim Altındağ, AP Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz’ü İstanbul’da ziyaret ederek, Türkiye ve Malatya Gündemini ele alarak İstişareleri’nde bulundu.
Başkan Altındağ, Malatya Teşkilatı 2023 Seçimlerinde hem Türkiye kazanacak hem de Malatya kazanacak seçimler için hazır olduklarını söyleyen Başkan Altındağ, bugünden sonra esas olan Türkiye” dedi. Muhalefet kavramının karşı tarafta olma şeklinde algılandığına işaret eden Altındağ, “Muhalefet esas olarak yol göstericilik kavramını içeriyor. Biz Malatya için ortak akılla çalışmaya, ortak aklı yürütmeye ve olgunlaşma anlamında gerekeni yapmaya hazırız. Muhalefet olarak gördüğümüz eksikleri de söyleyeceğiz” diye konuştu.

“Malatya Örnek Olacak”

AP Genel Başkan DR. Vecdet Öz’ de yapılan teşkilat çalışmalarınız medeni bir şehir olan Malatya’yı kazanmamız önemli olduğunu söyledi.
Bugünden sonra atılacak adımların önemli olduğunu söyleyen Genel Başkan Öz, “Bizim derdimiz Türkiye’yi ayağa kaldırmaktır. Türkiye’nin bugün çektiği sıkıntının sebebi, son 18 yıldır yapılan hatalardır.
Ancak bundan sonra hem Türkiye’yi hem de Malatya’yı kalkındırmak için tüm gücümüzle gece gündüz demeden çalışıp örnek bir Türkiye haline getirmektir” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ünlülerin Seramikçisi İbrahim Bayraktar’dan Dev Atatürk Resmi

HIZLI YORUM YAP