DOLAR

34,1106$% 0.26

EURO

38,1226% 0.15

STERLİN

45,4686£% 0.34

GRAM ALTIN

2.875,15%1,63

ONS

2.620,63%1,33

BİST100

9.900,25%-0,76

a

Modesa Mobilyacılar Sitesinde Sekmen dönemi

İstanbul’un Eyüp ilçesinde bulunan Modesa Mobilyacılar Sitesinin Kooperatif Başkanlığına Cideli Ayhan Sekmen seçildi.

1956 yılında “Marangozlar Sitesi” olarak kurulan ve bünyesinde 393 firma bulunan İstanbul’un en eski mobilya merkezi olan Modesa Mobilyacılar Sitesi Kooperatif seçimlerinde tek liste halinde seçime giren Ayhan Sekmen ve yönetimi tüm üyelerin güven oyunu alarak oy birliği ile yönetimi devraldı.

“Allah bizi utandırmasın”

Modesa Sitesi Kooperatifi Başkanlığına oy birliği ile seçilen Ayhan Sekmen yaptığı kısa açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Eyüp Modesa Mobilyacılar Çarşısı Kooperatif kongremiz yapıldı. Yeni dönemde üyelerimizin oy birliği ile başkan seçilmiş bulunmaktayım. Allah beni ve yönetimimi utandırmasın. Benden önceki başkanımız sayın Alaaddin Taruz ve ekibine verdikleri hizmet adına teşekkür ederim. Bu dönemde de inşallah onların tecrübelerinden istifade edeceğiz, onlarında desteği ile gücümüze güç katacağız. Divan başkanımız ve duayen başkanlarımızdan Sayın Mustafa Aktaş’a da ayrıca teşekkürü bir borç bilirim. Bu zorlu yolda bize güvenen destek veren tüm üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

“Modesa daha iyi yerlerde olacak”

Çok uzun süredir Modesa Mobilyacılar Sitesinde esnaflık yapan Başkan Ayhan Sekmen, “Tüm enerji ve mesaimizle Modesa’yı hak ettiği yere ulaştırmak için çalışacağız” ifadelerinde bulundu.

Sekmen, “1956 yılında kurulan ve İstanbul’un en eski Mobilya Sitelerinden biri olan Modesa’nın sorunlarını gerek şahsım gerek yönetimdeki arkadaşlarımız çok iyi biliyoruz. En kaliteli ürünlerin uygun fiyata müşteriyle buluştuğu sitemizin en büyük sorunu tanıtım olduğunu düşünüyoruz. Amacımız hem site esnafımızın hem de vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek” diye konuştu.

“Belediye ile uyum içindeyiz”

Sitede esnafların birçok sorunu olduğunu ifade eden Başkan Sekmen, “Bağlı olduğumuz Eyüp Sultan Belediyemiz ile görüşmelerimize başladık. Uyum içinde sorun ve isteklerimizi kendilerine iletiyoruz” şeklinde konuştu.

“Modesa’ya uğramadan mobilya almaya karar vermeyin”

Modesa Mobilyacılar Sitesinde üretilen ve satışa sunulan mobilyaları incelemeden karar vermeyin diye konuşan Sekmen, “1956 yılında kurulan sitemizde sektörün en iyi ustaları bulunmaktadır. Kuşaktan kuşağa burada bulunan düzen hiç değişmemiştir. Eli nasırlı ustalarımız mobilya sektörüne hala yön vermektedir. Burada hem kaliteli ürünü bulabilir hem de onların uygun fiyata satın alabilirsiniz. İşte bu yüzden vatandaşlarımıza mobilya almadan önce Modesa’yı kesinlikle ziyaret etmelerini öneriyoruz.”

Mehmet Salman

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Başkan Altındağ’dan AP Genel Başkan Öz’e Tam Destek

HIZLI YORUM YAP