DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

SOLİSTLER GEÇİDİNDE GEL ŞARKINI SÖYLE

Müzisyen Ahmet Sevinç “in hazırlayıp sunduğu GEL ŞARKINI SÖYLE, proğramları start verdi. Her Salı Akşamı Şelale Düğün Salonun da gerçekleştirilecek programa, Solistler eşliğinde, katılımcılarda şarkılarını söylebilecek.

Gaziosmanpaşa ” da bir ilk olan Organizasyonda “insanların gönüllerince eğlenmesi hedefleniyor. Mehmet Ali Demirdele , Çaça Mehmet, Papatya, İsmail Güzel , Fatma Çengel Müzisyen Ahmet Sevinç”i Yanlız bırakmadı. Gaziosmanpaşa, Şelale Düğün Salonun da gerçekleşen proğramda ‘ Romantiklik ve duygusallık üzerine söylenmiş en güzel sözler ile başlayan gecede konuklar gönüllerince Şarkılarını söyleyerek eğlendi.

Şarkı Gecesine katılım büyük oldu, geceye katılanlar  gönüllerice eğlenirken Solistelerinde Eşlik ettiğinde unutulmaz bir gece yaşadılar…

Geceyi düzenleyen Müzisyen Ahmet Sevinç, Sözlerine Can Yücel”in sözüyle başladı. . Dolu dolu yaşa hayatı, dilini keşkeler sarmasın. Ve öyle birini sev ki; gündüz güneşe, gece yıldıza ihtiyaç kalmasın. Aynı karanlık da örtse üstümüzü, herkes kendi gecesinde izler başka bir gökyüzü. Bizler, ömürümüzün en güzel yıllarını yaşarken, hayatımız ve kendimiz için keşkelerle geçmesin diye, günün yorgunluğunu umutsuzluğunu atmak için böyle bir organizasyon yaptık istedik ki içimizdeki yaşanmamışlıklara bir nokta koyalım, istedik ki, geçip giden ömrümüzde  güzel bir anımız olsun, İstanbulda belkide bir ilke imza atıyoruz.  Çünkü İstanbulda ” böylesi güzel nezih bir ortamda hem yemeğimizi yemek hemde, ömrümüze güzel anı bırakmak için herkesin buraya gelmesini ve herkesin kendi Şarkısını söylemesini istiyoruz bizler her salı burda olacağız tüm halkımızı uzaktan yakından herkesi bekliyoruz Gece ne kadar karanlıksa, yıldızlar o kadar parlaktır Diyorum herkesi misafirimiz olmaya davet ediyorum dedi.

Haber: Kıymet Taylan & Bora Ay

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

GELECEK FATİHTE TOPLANDI

HIZLI YORUM YAP