EMPERYAL GÜÇLERİN OYUNLARINI YERLE BİR EDECEĞİZ”

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, doların artışına ilişkin konuştu. Başkan Yalçın, “Emperyal güçlerin oyunlarını ve onun yerli ortaklarını yerle bir edeceğiz.”Dolar/TL ’de psikolojik 10 seviyesinin aşılmasının ardından yükseliş sürüyor. Dolar/TL kuru yüzde 2’yi aşan günlük artışla 10,44 seviyesinin üzerini test ederek tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın’dan da artan dolar fiyatına ilişkin konuşarak şunları söyledi:
“KÜRESEL PARA ÇETELERİNE KARŞI MÜCADELE DÖNEMİNDEYİZ”
“Ülkemiz zor zamanlardan geçiyor. Hem emperyalist güçlerin saldırganlığı hem içeride iktidar ve muhalefetin çekişmesi halkımızı günden güne daha da yıpratıyor. Bu yıpranmanın sonucu ise kaostur ve bu kaosu besleyen eller tetikte düğmeye basmayı bekliyor. Şimdi görüyoruz, dolar aldı başını gidiyor. Türk Lirası gün be gün değer kaybediyor. Buna karşı direnmek için önce içeride huzuru ve birliği sağlamalıyız ve bu birliği, dirliği, gücünü Anadolu’dan alan bizler sağlayabiliriz. Anadolu Birliği Partisi olarak uluslararası çetelerin maskelerini bu pandemi döneminde düşürdük. Her şerde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek! Şimdi de küresel para çetelerine karşı bir mücadele dönemindeyiz, bu mücadelenin de mevcut iktidar ve muhalefetle olmayacağız kesin. Biz, bu mücadele için hazırız. Zamanımızı yani seçimi bekliyoruz”

Gaziosmanpaşa,da 2021 Huzur toplantısı yapıldı