DOLAR

34,1092$% 0.26

EURO

38,1167% 0.12

STERLİN

45,4547£% 0.29

GRAM ALTIN

2.874,94%1,63

ONS

2.620,36%1,31

BİST100

9.900,25%-0,76

a

GAZİOSMANPAŞA MÜFTÜSÜNDEN TEMİZ TOPLUM’ A ZİYARET

Merkezi Gaziosmanpaşa’ da faaliyet gösteren, Temiz Toplum Derneği ” Başkanı Bilal Ay ” ı Beyazköprü Derneği Başkanı Haşim Karataş” ı ve yönetimini , Gaziosmanpaşa Müftüsü Osman Şen ve heyeti ziyaret etti.

Gündeme dair konuşmaların yapıldığı toplantıda, özellikle uyuşturucu konusu ele alındı. Temiz Toplum Derneği olarak, Faaliyet gösterdiğini söyleyen, Bilal Ay ” 75 İlde oluşumunu tamamlamış bir dernek olarak hedefimiz 81 ilde Fal bir şekilde uyuşturucu ile mücadele etmektir. bizler bunun için toplumun herkesimi ile çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz dedi.

Çalışmalarına değinen başkan Bilal Ay Temiz Toplum Derneği, toplum yararına çalışan bir sivil toplum kuruluşudur. Başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye’de toplum yararına çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda sigara, alkol, uyuşturucu ve teknoloji bağımlılığı yanında her türlü şiddete karşı mücadele etme noktasında, ulaşabildiğimiz kadar çok insana ulaşıyoruz.  Milli Eğitim Müdürlükleri ile koordineli olarak okullarda gerçekleştirdiğimiz Temiz Toplum Konferans ve Seminerleri ile gençlerimizi başta bağımlılıkla mücadele olmak üzere bir çok konuda bilgilendiriyoruz. Başta kanaat önderleri olmak üzere, toplumun her kesimi ile bir araya geliyor Temiz Bir Dünya için yaptığımız çalışmaları ve atılması gereken adımları konuşuyoruz.

Spor Komisyonumuzun projesi ile gönüllülerimizi belli periyotlarda sportif etkinliklerde bir araya getiriyoruz. Kısa sürede faaliyete geçireceğimiz Temiz Toplum Spor Kulübümüz ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor.

Eğitim Komisyonumuz tarafından dernek merkezimizde gerçekleştirdiğimiz sohbet organizasyonlarımıza her ay bir ismi davet ediyor, gençlerimiz ile buluşturuyoruz. dedi.

Gaziosmanpaşa Müftüsü Osman Şen” de yapılan Faaliyetleri yakından takip ettiklerini bildirerek Bizler kurum olarak her zaman yanınızdayız mesajı verdi.Müftü Osman Şen Başkan Bilal Ay ” a bir de Kur-an hediye etti.

Haber : Kıymet Taylan

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ALEM FM EMRE ÇARŞIMDAN CANLI YAYINDA

HIZLI YORUM YAP