Muhsin Yazıcıoğlu Gaziosmanpaşa da anıldı.

Büyük Birlik Partisi Gaziosmanpaşa ilçe Başkanlığının Düzenlediği Muhsin Yazıcıoğlu ve bütün Şehitler anısına , Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve teşkilatın katılımıyla Gaziosmanpaşa Kültür merkezi Muhsin Yazıoğlu” sevenleriyle doldu.

Gaziosmanpaşa ” İlçe Başkanı Fedai Karakol ve ekibinin hazırladığı programda, Karakol” önce emeği geçen kadın Kolları Başkanı Türkan Kırca”ya Gençlik kollarına ” ve yönetimine ayrı ayrı, teşekkür etti.

SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici konuşmasında ” Muhsin Yazıcıoğlu  Vefatının 13 yılında saygı ve minnetle anıyoruz dedi. 25 Mart 2009 da yılında hayatını kaybettiği helikopter kazasına dikkat çekti . Hukuki sürecin peşini bırakmadıklarına değindi. Bu zamana kadar, bu konun takipçisi olduk bundan sonrada takipçisi olacaklarının altını çizdi.

Destici , Büyük Birlik partisinin Kurucu Lideri Muhsin Yazıoğlu’nun anma programı Gaziosmanpaşa ” Belediyesi  Kültür Merkezinde Gerçekleşti.  Partisinin üyelerine seslenen Destici Birlik ve Beraberlik çağrısı Yaptı. Yazıoğlu’nun  1992 yılında yola çıkarken bu şiyarla yola çıktı, Kürdü Lazı, Çerkezi Başı Açığı Başı Kapalısı, doğduğu yerde doyduğu yerde yaşasın, Alnı Ak başı dik yaşasın, Bizde bu gün bu mücadeleyi veriyoruz. dedi.

Erzurum’un kurtuluşu kutlandı.