DOLAR

34,1128$% 0.27

EURO

38,1380% 0.19

STERLİN

45,3925£% 0.18

GRAM ALTIN

2.861,68%1,16

ONS

2.611,78%0,98

BİST100

9.971,38%-0,04

a

ADALET PARTİSİ İFTARDA BULUŞTU

Türkiye “nin en köklü partilerinden birisi olan Adalet Partisi son zamanlarda yaptığı çalışmalarla adından söz ettirmeye başladı. Parti Kurucuları ve yöneticilerinin bir araya geldiği iftar programında siyasetin yanı sıra güncel konularda ele alındı.

 Adalet Partisi’nin ‘İstanbul İftarına’, Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet ÖzAdalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz Genel başkan yardımcıları ve il Başkan Yardımcıları katıldı.

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz konuşmasında Adalet, insana göre değişmez” diyen ,Öz , “Adalet, saraylarda gerçekleşmez. Adalet, kendisinin aleyhine tecelli ettiği zaman, tereddütsüz o hükmü kabul ederse, işte orada adalet var demektir” dedi.

Katılımcıların Ramazan aylarını tebrik etti. “Bizler, bu ülke için hiç de azımsanamayacak mücadeleler veriyoruz ben ekibime çok güveniyorum ekibim ve bizler Adalet için Ferah bir yaşam için hazırız sadece kendi teşkilatımızın, kendi müttefiklerimizin, bizim gibi inanan, düşünen insanların değil; bütün insanlığın Adaleti için çalışan bir anlayışa sahibiz” dedi.

CANPOLAT BÜTÜN İNSANLIĞIN ADALETLİ OLDUĞU BİR DÜNYA  ARZU EDİYORUZ

*Biz; bütün insanlığın, eksiksiz, bizim gibi inanan, inanmayan Adaletli bir dünya arzu ederiz. Bunun da temelinde fikir, düşünce, inanç özgürlüğü, hürriyeti yatar. İnsanlar, düşündükleri ve inandıkları gibi yaşayabilirlerse Mutlu ve huzurlu olurlar.

*Bu, bizim kendi inancımızın bize bir emridir aynı zamanda. Bizim inancımızdaki bu fark, hiçbir dini inançta, başka bir inançta yoktur. Cenab-ı Hak, bizzat kendisi Kur’an-ı Kerim’inde, ‘Dinde zorlama yoktur’ buyuruyor. Dinde zorlama yok.

*Zorlarsanız birileriniz sizin gibi düşünmeye, sizin gibi meselelere de yaklaşmaya, sadece münafıklık doğar. Bundan dolayı da bu bizim vazgeçemeyeceğimiz şiarımız. ‘Peki, bu mesele  neyle teminat altına alınır’ derseniz; işte o zaman adaletin varlığı akıllara gelir.

İÇ POLİTİKADA ADALET YERİNİ BULACAK ,

Adalet partisi olarak en eski partilerden birisi olduklarını hatırlatan “Canpolat ” bizler küllerinden yeniden doğan Anka kuşları gibi Adalet Partisini Yeniden harekete geçirdik istedik ki bu kadar köklü bu kadar muazzam yapıya sahip bir parti yok olmamalı siyasi arenadan silinmemeli bu yüzden kısa süre içinde toplandık ve bütün il ve ilçelerimizi kurduk bundan sonraki siyasi süreçte bizlerde varlığımızı her alanda göstermeye Adaletin Artık Türkiye için Elzem bir ihtiyaç olduğunu anlatmaya çalışacağız dedi.

ADALET ŞAHISLARA GÖRE DEĞİŞMEZ

* Adaletin Şahıslara göre değişmeyeceğinin altını çizen” Canpolat ” Adalet Sarayında Yazılı olan Adalet ile de  gerçekleşmez. Adalet İnançlara göre değişmez. Bir yerde ihtilaf varsa, o meseleye mutlaka bir taraf bir anlayışla yaklaşmak gerekir. *Adalet, kanun yapmakla da gerçekleşmez. Adaletin gerçekleşmesi için, yönetimde bulunanların farklı bir zihniyette olması gerekir Adalet, kendisinin aleyhine tecelli ettiği zaman, tereddütsüz o hükmü kabul ederse, işte orada adalet var demektir. *‘Adalet, mülkün temelidir’ durduk yere söylenmiş bir söz değil. Bu bizim inancımızın da temelidir. dedi….

Haber : Kıymet Taylan

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Göz hakkı projesi ilgi görüyor

HIZLI YORUM YAP