DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

ADALET PARTİSİ SEÇİME HAZIR!

İl ve ilçe teşkilatlanmasını tamamlayan Adalet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, İl Başkanı Ercan Canpolat Manzara Park “da İl Başkan yardımcıları ile bir araya geldi.

Türk siyasetinde önemli bir iz bırakan Adalet Partisi, yaklaşan yerel ve genel seçimler öncesi teşkilatlanma çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürüyor.

Yeni katılan Üyelere rozet taktı

İl Başkanı Ercan Canpolat öncülüğünde bir araya gelen Adalet Partisi İstanbul İl Teşkilatı’da görev dağılımı yapıldı. Toplantıda ayrıca çalışmalar ve izlenmesi gereken yol haritası hakkında da fikir alışverişinde bulundu. Canpolat, program kapsamında partiye üye olan yeni isimlere parti rozeti taktı.

Canpolat: “Bu gün seçim olacakmış gibi çalışıyoruz

Ercan Canpolat, “Bundan sonraki süreçte gece gündüz her an seçim olacakmış gibi çalışılması gerekiyor. Bunun için genç dinamik, başkanlara sahibiz. Bizim misyonumuz, vizyonumuz da buna çok uygun Cumhuriyetin kuruluş felsefesi ve kazanımlarına, ulusal bütünlüğümüze ve egemenliğimize, laik, demokratik ve sosyal hukuk devleti ilkelerine, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkmak, iç ve dış barışı sağlamak, şeffaf, açık ve hesap verebilirlik içinde, öngörülebilir bir siyaset ile bilgi çağı toplum yapısını inşa etmektir” ifadelerini kullandı.

“Herkes için kapımız sonuna kadar açık”

Canpolat, “Türk toplumunu yaşamın her alanında huzur içinde yaşayan insanların olduğu çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkarmak maksadıyla, gücünü yasalar, kendi kuruluş kanunu ve tüzüğünde belirlenen görevlerden alan, toplumun tüm kesimleri ile barışık ve birleştirici bir siyasi parti olmaktır. Bu bağlamda Dürüstlük, güvenirlilik ve saygınlık, milli değerlere, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlılık, şeffaflık, yüksek sorumluluk duygusu, gönüllülük, yardım severlik, yaratıcı katılımcılık, tarafsızlık, bilimselliktir. Bizler bu ilkelerle yola çıktık ve bu yolda, bizlerde varız diyen herkes için kapımız sonuna kadar açık olduğunu herkesin bilmesini isterim” dedi.

İstanbul İl Başkanlığı Yönetim Kadrosu

Teşkilât başkanlığına Kemal Zilek

Basın ve Medya Sorumlu Başkanı Simge Dinçer

Yerel yönetimler Başkanlığına Süleyman Yıldırım

Hukuk işleri Başkanlığına AV. Hülya  Solgun

Ar-Ge Araştırma geliştirme Başkanlığına Ozan Ümüt

Çevre ve şehircilik Başkanlığına Mustafa Çakmak

Genel sekreterlik Başkanlığına Pınar Bostan

 STK Sorumlu Başkan Ersoy Şengül

Sosyal Politikalar VTR.  Ersan Demirbaş

Siyasi isler Başkanlığına Murat Canpolat

Saymanlık Başkanlığına Uğurcan Özçelik

Kadın Kolları Başkanı Tülin Emeksiz

Gençlik Kolları Başkanlığına Ahmet Canpolat

Haber: Kıymet Taylan

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Muhsin Yazıcıoğlu Gaziosmanpaşa da anıldı.

HIZLI YORUM YAP