DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

ALIN TERİ VE GÜVENİN ADRESİ UFKUM SİGORTA

Gaziosmanpaşa ” Fevzi Çakmak Mahallesi 762.Sokakta Hizmet Veren ufkum Sigorta ” Yaptığı başarılı çalışmalarla Adından Söz ettiriyor.

Geçmişin ve geleceğin güvence altına alındığı Sigorta şirketi olarak yılların verdiği tecrübe ile çalışan UFKUM SİGORTA; Çalışanları ve Necati Gürsu, Başarının sırrını anlattı.

Kastamonun sevilen iş insanı başarıyı yakalamış genç işadamı Necati Gürsu mütevazı kişiliği ile ön plana çıkıyor .

Her şeyden önce azmiyle örnek olan Gürsu, Gaziosmanpaşa ” Kaymakamlığında Mütevelli  Heyeti başkanlığı da yapıyor.

Ufkum Sigorta Genel Müdürü Necati Gürsu, başarı hikayesini Anlatı.

İlk iş tecrübesinin tekstil sektöründe olduğunu Anlatan Gürsu .Turizm sektöründe yaptığı çalışmalarla hayatına devam ettiğini . Aynı dönemde siyasete de  Süleyman Soylu, Doğru Yol Partisi İstanbul il başkanıyken il gençlik kolları başkan yardımcısı olduğunu ; O dönemde siyasi platformdaki bir grup arkadaşımızla sigortacılık işine girmeyi planlayalarak , hayallerini gerçekşeletirmek için yola çıktığını grubu dağılınca da kendi başına Ufkum Sigortacılık’ı tek başıma kurduğunu söyledi.

Biz ailecek Sigorta işine gönül verdik kardeşim de üniversitede Sigortacılık okudu.

Toplumumuzda sigorta bilinci tam olarak oturmadı. İnsanımız sigortaya verdiği parayı başına kötü bir iş gelene kadar boşa harcadığını düşünüyor. Bizler bu algıyı yıkmak için büyük emek ve gayret gösteriyoruz.

Sigortayı her alanda düşünmek lazım Sigorta acentesinin önemi burada ortaya çıkıyor. Kâğıtlarda yazılan şartlar çoğu zaman okunmuyor. Müşteri poliçeyi değil; acenteyi tanıyor.

Tamamen güvene dayalı bir ortam. Hal böyle olunca acentenin ilk şartı çok poliçe satmak olmamalı. Poliçenin teminatı, içeriği belirlenmeli ve müşteri bilgilendirilmeli.

Genellikle trafik sigortası ve kasko tercih ediliyor. Maalesef daha önce de bahsettiğim gibi toplum olarak henüz sigorta bilincine erişemedik. Oysa sigortayı her alanda düşünmek lazım.  

Evimizi, işimizi, sağlığımızı da güvence altına almalıyız. Hatta sağlık sigortalarına her şeyden daha çok öncelik vermeliyiz. Araçlarımızın periyodik bakımlarını, sigortalarını ihmal etmezken sağlığımızla ilgili hiçbir işlem yapmıyoruz. dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

“EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE” PROJESİ GAZİOSMANPAŞA’DA HIZ KESMEDEN EĞİTİMLERE DEVAM EDİYOR!

HIZLI YORUM YAP