DOLAR

34,1263$% 0.3

EURO

38,1452% 0.19

STERLİN

45,5044£% 0.4

GRAM ALTIN

2.872,63%1,54

ONS

2.621,97%1,38

BİST100

9.900,25%-0,76

a

KIZILAY KURULUŞUNUN 154. SENESİNDE GAZİOSMANPAŞA” DA COŞKUYLA KUTLANDI

Kuruluşundan itibaren Uluslararası Kızılhaç Kızılay Hareketinin doğal üyesi olan Türk Kızılayı Kuruluşunun 154 Yılında Gaziosmanpaşa da törenle kutlandı.
İnsanlık, ayırım gözetmemek, tarafsızlık, bağımsızlık, hayır kurumu niteliği, birlik, evrensellik olarak belirlenen hareketin temel ilkelerini benimseyen dernek, kurulduğu günden bugüne bu ilkeler ışığında insanlığa hizmet ediyor.
Gaziosmapaşa Kaymakamı İskender Yönden, Yazı İşleri Müdürü İsmet Doğan , Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcısı Haydar Memiş Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı, Mustafa Koral, Yeşilay gaziosmanpaşa Şube Başkanı Ahmet Çelik, Ak Parti gaziosmanpaşa İlçe Başkaı Fatih Aydemir, Okul Müdürleri Şube Müdürleri Çok sayıda vatandaş katıldı.


“YAMAK KIZILAYCILIK TÜRK TOPLUMUNUN BİR PARÇASIDIR
Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak Kuruluş yıldönümü kutlamaları ile Kızılaycılık kültürünün yaygınlaştırılması ve toplumun Türk Kızılayı’na desteğinin artırılması amaçlanmaktadır. Bizler bu anlamda çalışmlarımızı hızlandırıyoruz her yerde gönüllü Kızılay Çalışmaları yapıyoruz sağolsun Vatandaşlarımızda buna duyarsız kalmıyor, Kızılay Denince Köklü kurum Kurumsallamış bir yapı var dedi.

KIZILAYDA BÜYÜK COŞKU
Bu yıl 154 yılını Kutlayan “Kızılay, Bu yıl ki kutlamaları Gaziosmanpaşa Hükümet Konağında bulunan Plevne Salonun da Gerçekleştirdi. Saygı Duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından protokol konumları yapılarak Türk Kızılayının Tarihçesi Bir sinevizyon Eşlinde Salondakilere Tarihi bir yolculuğa çıkardı…


Kızılay Temalı Şiirlerin okunmasının ardından Kızılay Korosu şarkılarını söylenerek, Salondakileri coşturdu.
Haber Kıymet Taylan/ Bora Ay

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mücadelemiz istikbali gökdelenlerde arayanlarla”

HIZLI YORUM YAP