DOLAR

34,1172$% 0

EURO

38,1433% -0.03

STERLİN

45,4492£% -0.16

GRAM ALTIN

2.874,56%0,01

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

Saadet Partisi İftarda toplandı.

Gaziosmanpaşa Saadet partisi İlçe başkanlığının düzenlediği iftar davetine, Milligörüşçüleri bir araya getirdi.
Cennet Davet Solonunda yapılan iftara yaklaşık bin kişi iştirak etti. İlçe Başkanı İsa Yıldız “ın misafirperverliğinde gerçekleşen iftar programına, çok sayıda devatli katıldı.

İftar vaktinin girmesiyle okunan ezanın eşliğinde hep birlikte oruçlar açıldı. Recap Şahin ” in Kuran tilaveti sonrası, davetlilerin oruçlarını açmasının ardından , İlçe Başkanı “İsa Yıldız, Bu Adaletsiz Eşitsiz Düzen büyle gidemez dedi.


1 Milyar insanın aç olduğuna vurgu yapan Yıldız, yedi saniyenede açlıktan 1 insan 5 saniyede 1 çocuk ölüyor.
İşi riyakatli insanların yönetmesi gerek bizler bu düzeninsizliği Erbakan hocamıza verdiğimiz söz var. İsrailin Mescidi Aksayıya yaptığı saldırıyı Filistinli kardeşlerimize yaptığı zulmü Kınıyorum…
İl başkan yardımcısı Tuğrul Yalçın Deprem Felaketinde vefat edenlere Allah”tan rahmet, Yakınlara Başsağlığı diliyorum, yaralılara, Acil Şafi İsmiyle şifalar, diliyorum, Türkiye Cumhuriyeti 14 Mayıs seçimleri için % 50 nin şikayetçi olduğunu biliyoruz.


Vatandaşlarımızın karar günü 6 lider toplanıp bu ülkedeki 85 milyonnun bu komedi, gibi tek bir adamın sözü ile ilerlemesine yerli ve yabancı yatırımcıyı korkutarak kaçırarak iş kutuplaşmasını sağladılar. bu ülkede yatırımcı artık yatırımını yurt dışında bazı ülkelerde aramaya başladı bu da bu ülke için istihdamın yok olmasına vesile oldu.dedi.


Haber Bora Ay

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Geri Dönüşüme Katkı Sağladılar Hediyeler Kazandılar

HIZLI YORUM YAP