DOLAR

34,1368$% 0.07

EURO

38,2310% 0.15

STERLİN

45,8065£% 0.04

GRAM ALTIN

2.914,03%0,00

ONS

2.655,67%-0,05

BİST100

10.029,73%1,44

a

Tarihteki yerini mühürledi!

Tarihinde ilk defa ikinci tura giden Türkiye’yi yakından takip eden dünya basını Erdoğan’ın zaferine geniş yer ayırdı. Alman ZDF ’20 yıldır zirvede’ yorumunda bulundu. CNN International ‘Erdoğan, iktidarını üçüncü on yıla uzatarak Türkiye’deki cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazandı’ dedi. Al Jazeera ise seçim zaferinin Erdoğan’ın tarihteki yerini mühürlediğinin altını çizdi.

Dünyanın gözü kulağı Türkiye’den gelen haberlerdeydi.

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerini, resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kazandı.

Oyların yüzde 52,16’sını alan Erdoğan’ın zaferi Dünya basınında geniş yer buldu.

CNN: ERDOĞAN İKTİDARINI 3. ON YILA TAŞIDI

ABD merkezli CNN International ‘Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazar günkü ikinci tur oylamada muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu yenerek ve iktidarını üçüncü on yıla uzatarak Türkiye’deki cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazandı’ dedi.

Türkiye’deki son gelişmeleri canlı blog sayfası aracılığı ile anbean okurları ile paylaşan İngiliz BBC ‘Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’deki seçimlerde beş yıl daha iktidarda kaldı’ dedi.

ZDF: 20 YILDIR ZİRVEDE

Alman DW ‘Tarihi ikinci turdan sonra Erdoğan galip geldi’ başlığı ile okurlarının karşısına çıkarken ZDF ’20 yıldır zirvede: görevdeki Erdoğan Türkiye’deki ikinci tur seçimi kazandı ve cumhurbaşkanı olmaya devam ediyor’ dedi.

FAZ haberinde ‘Türkiye Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi kazandı. Yüksek Seçim Kurulu bunu Pazar akşamı doğruladı. Muhalefet lideri Kılıçdaroğlu dolaylı olarak yenilgiyi kabul ediyor’ ifadelerine yer verdi

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sultangazi’de Fazlı Hayırlıoğlu Parkı Hizmete Açıldı

HIZLI YORUM YAP