DOLAR

34,1393$% -0.02

EURO

38,1536% 0.61

STERLİN

45,8255£% 0.52

GRAM ALTIN

2.915,88%1,07

ONS

2.657,24%1,10

BİST100

10.029,73%1,44

a

GENÇLERBİRLİĞİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ ŞANSER KADOOĞLU: “GENÇLERBİRLİĞİ BU SENE ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAK”

Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu, Karayolları Genel Müdürlüğü Halil Rıfat Paşa Konferans Salonu’nda gerçekleşti. 16 Temmuz’daki Genel Kurulun ardından gerçekleşen ilk Yönetim Kurulu toplantısında yeni görev dağılımı belli oldu.

KDL Group Yönetim Kurulu Başkanı Şanser Kadooğlu, yeniden başkan seçilen Niyazi Akdaş’ın yeni yönetim kadrosunda “Federasyonlar ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Asbaşkan” olarak yönetim kurulu üyeliği görevini yeni dönemde de üstlendi.

Gençlerbirliği Kulübü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kadooğlu, “Gençlerbirliği sadece Ankara’nın değil, Türkiye’nin de göz bebeği olan bir kulüp. Geçen dönem çok kötü bir süreçte yönetimi devralmamıza rağmen herkesin ‘küme düşer’ dediği bir ortamda biz takımımıza elimizden gelen maddi ve manevi desteği vererek ligde kalmasını sağladık. O tarihte de söylüyorduk; hedefimiz ligde kalacak, sonraki sene şampiyonluğa oynayacak ve Süper Lig’e çıkacak bir takım yaratmaktı. Bu sene bunu başaracağız” dedi.

Kadooğlu, “Gençlerbirliği’nin Türk sporuna kazandırdığı isimler ortada. Başta Real Madrid’e giden gururumuz Arda Güler’in yetiştiği bu kulüp daha nice gençleri de yetiştirecektir, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Maçlarımıza Ankaralılardan destek istiyoruz. Bu sene her şeyi ile örnek bir Gençlerbirliği için çaba harcayacağız” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

“Sen sat, ben babalar gibi geri alacağım!”

HIZLI YORUM YAP