DOLAR

34,1521$% 0.03

EURO

37,9931% 0.16

STERLİN

45,6648£% 0.16

GRAM ALTIN

2.886,55%0,06

ONS

2.629,89%0,06

BİST100

9.887,75%-0,13

a

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını Kutladılar.

Gaziosmanpaşa, Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü İsmet Doğan, Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı proje Koordinatörü Sosyolog Gülsüm İslamoğlu ile Gaziosmanpaşa Gençlik ve Spor Müdürlüğü yüzme Hakemi Selma Işık, Gazetemizi ziyaret ederek İştişarelerde bulundu…


24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Kutlu olsun
Yazı İşleri müdürü İsmet Doğan ; Yaptığı açıklamada, işlerimizden ancak fırsat bulup sizlerin ve değerli meslektaşlarınızın da vesile Basın Bayramını kutlamış oluyoruz dedi. Doğan ; Toplumun hızlı, doğru, tarafsız haber alma hakkını temin etmek adına mesai mefhumu gözetmeksizin özveri ile çalışan; kurumlar ile bireyler arasında köprü görevi üstlenen siz değerli basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlu Olsun. dedi.

Bir süre Avrupa Birliği Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Kıymet Taylan ile sohbet eden, misafirler Gaziosmanpaşa ” da hiç birşey eskisi değil bizler vazifemizin başındayız, kanuın ve nizam çerçevesinde işlerimizi başarıyla yaptığımızı düşünüyoruz dediler.
Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı proje Koordinatörü Sosyolog Gülsüm İslamoğlu , Öncelikle Basın Bayramınızı Kutluyorum, diyerek başladığı konuşmasında, yaptığı faliyetlerden söz etti.
Öncelikle Beyaz Ev projesi gerçekten Gaziosmanpaşa ” için çok Başarılı bir çalışma oldu. bir çok vatandaşımız buradan yararlanıyor, (SODAM)Adı Altında Eğitim kursları açtık, Onlarca vatandaşımız bu kurslarda eğitim görüyor, şimdi ise hanımlarımız yaptığı el işlerini satışa sunacağı bir El Emeği mağzamız olacak bütün bunlar Gaziosmanpaşa ” için paha biçilemez oluşumlardır Kaymakamımız İskender Yönden’ bu konuda bizlere büyü destek vermektedir, ayrıca yaptığımız işlerde ve yapacağımız işlerde Sayın Kaymakamımıza Detekleri için sizin aracalığınız ile teşekkür ediyorum dedi.
Gaziosmanpaşa Gençlik ve Spor Müdürlüğü Yüzme Hakemi Selma Işık, burada yaptığımız çalışmalar, ile Gençlerimize yüzme kursları veriyoruz, bizler işimizi canla başla yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bizler hizmet için halkımızın isteklerini de göz önünde bulundurarak çalışmalar yürütüyoruz. dedi…
Avrupa Birliği Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kıymet Taylan, Geldikleri ve bu günde hatırladıkalrı için Misafirlerine teşekkür etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAYRAMPAŞA CHP İLÇE KONGRESİNDE ADAY BEKİR ÖNDER

HIZLI YORUM YAP