DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

Yeniden Refah Partisi Saha Çalışmalarını Hızlandırdı…


Yaklaşan Yerel Seçimler öncesi, Milli Görüşün neferleri sokağa indi, herkesimden oy almak için kolların sıvayan Yeniden Refah Partisi Üyelik çalışmalarına Hız Kazandırdı…

Listelerin oluşmasının ve Mevcut ilçe Başkanı Ahmet Yılmaz ” ın Yeniden ilçe Başkanı olmasının ardından işleri sıkı tutan yönetim Üyelik Çalışmalarıı hızlandırdı.
Milli görüşün yeni adresi olan Yeniden Refah partisine ‘ de vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

AR-GE BAŞKANI SÜLEYMAN GÜÇLÜ ; MİLLETİMİZİN MİLLİ GÖRÜŞE OLAN HASRETİ 31 MART’TA SON BULACAKTIR”
Yeniden Rafah Partisi, Süleyman Güçlü, Her kesimden insana Milli Görüşü anlatıyorum gayet olumlu cevaplar alıyoruz Milli Görüşe milletimizin tevaccuhü oldukça fazla bizlerde yapılacak olan yerel seçimlerde Gaziosmanpaşa ‘da milli görüşe olan hasretinin son buldurmak için elimizden gelen çabayı harcıyoruz, Bizim geçmişimizde olan çok büyük bir cevherimiz var Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın Emaneti, bizlere milli görüşün önemini anlatmıştır, bizlerde gelecek nesillere bu görüşü ve ilkelerini anlatarak bu büyük mirasa sahip çıkmaları noktasında kendilerine gerekli bilgileri aktarıyoruz. Burada dikkkat edilmesi gereken konu şu ki Sayın Erbakan hocamızın o dönemde anlattığı herşey günümüzde vuku buluyor, ileri görüşlü ileriyi görebilen iyi analiz eden bu kıymetli hocamızın yolunda bizlerde yürümeyi kendimize vazife ediniyoruz.


“Halkımız Yeniden Refah ve Fatih Erbakan diyecektir”
31 Mayıs’a kadar gecelerini gündüzlerine katarak çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Yeniden Refah Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkan yardımcısı Süleyman Güçlü gerçekleştirdikleri seçim çalışmaları konusunda yaptığı açıklamada, “Adil düzen anlayışıyla denk bütçeyi yapan, havuz sitemini oluşturan Milli Görüş yani Yeniden Refah Partisidir.

Alternatif ekonomi politikalarımızla, partimiz vatandaşımızın sıkıntısına çare olacaktır. Yerel yönetimlerde 94 ruhunu Refah idealini tekrar hayata geçirecek olan Yeniden Refah partimizdir. Ülkemizi saran Refah rüzgarı Gaziosmanpaşa ’da teşkilatımızın özverili çalışmalarıyla kendini hissettirmekte milletimizin sesi nefesi temsilini oluşturmaktadır. Genel başkanımız Fatih Erbakan gençliğiyle vizyon ve misyonuyla gelecek vaat eden tek lider tek siyasetçi durumundadır.

Bu nedenledir ki halkımız Yeniden Refah ve Fatih Erbakan diyecektir. 31 Mart seçimlerinde Gaziosmanpaşa’da, ve Türkiye’de seçimin sürpriz oy alan partisi Yeniden Refah Partisi olacaktır. Milletimizin Milli Görüşe olan hasreti vuslatı inşallah 31 Mart’ ta son bulacaktır. Bize gösterilen ilgiden alakadan dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. dedi.
Haber : Kıymet Taylan

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

HAKAN BAHÇETEPE GÜVEN TEZELEDİ

HIZLI YORUM YAP