DOLAR

34,0863$% 0.16

EURO

38,0833% 0

STERLİN

45,3764£% 0.04

GRAM ALTIN

2.833,42%0,17

ONS

2.586,48%0,01

BİST100

9.975,61%2,06

a

BANU YABAŞ İLGAR GÜVEN TAZELEDİ

Demokrat Parti Gaziospanpaşa İlçe Başkanlığı 15.Olağan Kongeresi İlçe binasında yapıldı.
Kongre’ye İl Başkanı Ali Serdar Eriş ve Yönetim Kurulu,Demokrat Parti diğer ilçe başkanları ve yönetimi,Gaziosmanpaşa’da bulunan siyasi parti ilçe başkanları ve yönetimi,sivil toplum kuruluşları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri çok sayıda partili ve misafir vatandaşlar katıldı.
Kongrede tek liste ile gidildi. Kongre divan seçiminden sonra konuşmalarını yapmak üzere ilçe Başkanı Banu Yabaş İlgar söz aldı.


”Kongreye katılan başta İl Başkanı Ali Serdar ERİŞ ve yönetimine,ilçe başkanlarına ,sivil toplum kuruluşları başkanları ve yönetimlerine herkese ayrı ayrı teşekkür ederek başladığı konuşmasında Genel seçimlerde millet ittifakı olarak el birliği ile çalışmalar yaparak destek olduklarını ve yaklaşan yerel seçimler öncesi yapılan bu kongrenin de kendileri ve Demokrat Parti nin bayrağını ilçede dalgalandırmak istediklerini söyledi.


Ayrıca bu zaman kadar yanımızda olan ve bundan sonrada desteklerini hız kesmeden destek vermelerini isteyen Başkan Banu Yabaş İlgar Birlikte beraber el sıkılmadık gönlü alınmadık kimse kalmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz Herkes için Gaziosmanpaşa için bizler hazırız dedi.
”Daha sonra İl Başkanı A.Serdar Eriş yaptığı konuşmada katılan ve çalışmalarıyla destek olan Gaziosmanpaşa ilçe başkanına ve yeni seçilecek ilçe yönetimine teşekkür etti .

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bayrampaşa Belediyesi’nden Bosnalı öğrencilere eğitim desteği

HIZLI YORUM YAP