DOLAR

34,1049$% 0.2

EURO

38,1085% 0.03

STERLİN

45,3213£% -0.05

GRAM ALTIN

2.835,72%0,24

ONS

2.589,04%0,11

BİST100

9.975,61%2,06

a

Gaziosmanpaşa Demokrat Parti İlçe başkanlığı ziyaretçi Akınına uğruyor.

Demokrat parti Yaklaşan Yerel Seçimler Öncesi, Kongerelerini Yapmayı hızlandırdı. Gaziosmanpaşa, İlçe Başkanlığı da geçtiğimiz hafta kongresini tamamlamıştı. Mevcut Başkan Banu Yabaş İlgar “ın yeniden İlçe Başkanlığına seçilmesiyle İlçe Ziyaretleri, hız kazandı.

Seçim Startı verilmesinin ardından siyasi Çalışlamarını Hızlandıran Demokrat Parti, ilçe Başkanı Banu Yabaş ilgar, ın ziyaretçileri arasında İl başkanı Ali Serdar, ve il yönetimi vardı.


Ziyaret sonrası esnaf ziyareti de yapmayı ihmal etmeyen İl başkanı ve beraberindekiler, bağlarbaşı esnafı ile hasbihal ettiler…
ESNAFIN HALİ KÖTÜYE GİDİYOR.
Ziyarete gelen İl Başkanı Ali Serdar ERİŞ ve il yönetimi İlçe başkanı seçilen Banu YABAŞ İLGAR ve yönetimi ile beraber Gaziosmanpaşa esnaflarını ziyaret etti.


Ziyarette esnafların sorunlarını sıkıntılarını dinleyen Eriş yerel seçimlerde gerekenin yapılması için destek istedi ve esnafların sorunlarını dinledi Eriş, Esnafın Hali içler acısı bu ekonomiye dayanmalarının zor olduğunu ifade etti. esnafımızın her zaman desteçisi olduklarının altını çizdi.

Esnaf ziyaretlerinde Gaziosmanpaşanın sevilen esnaflarından kuyumcu Murat Haşhaş İl Başkanı A.Serdar ERİŞ ve ilçe Başkanı Banu YABAŞ İLGAR’a Türk Bayraklı rozet hediye etti.Yoğun bir ilgi ile karşılşan Eriş” Geleceğimiz gençlerede dedelerinin babalarının emaneti olan Demokrat Parti’ye sahip çıkmalarını ve destek vermelerini istedi.”Gaziosmanpaşa da Demokrat Partiyi iyi yerlere taşıyacak olan İlçe Başkanına programlar için teşekkür etti.
Haber: Bora Ay

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım görevinden alındı | Yerine Yücel Coşkun’getirildi.

HIZLI YORUM YAP