DOLAR

34,0907$% 0.17

EURO

38,0983% 0.02

STERLİN

45,3272£% -0.04

GRAM ALTIN

2.833,72%0,18

ONS

2.586,65%0,01

BİST100

9.975,61%2,06

a

İSA YILDIZ GÜVEN TAZELEDİ

Gaziosmanpaşa Saadet partisi İlçe Kongresini yaptı. İlçe Başkanı İsa Yıldız , Yeniden Başkan Olarak güven tazeledi.
Menemen ilçesinde, Saadet Partisi (SP)’nin olağan kongresi Gaziosmanpaşa Kültür Merkezinde yapıldı. Gerçekleşen Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatının kongresinde, mevcut başkan İsa Yıldız tek listeyle seçime gitti. Seçimlerde Yıldız, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Yıldız, Kongre konuşmasında, “Eğilmeden bükülmeden siyasette tavizsiz geçen bir 50 yıl. Bir araya getiren çözüm üreten olmaktan hiç vazgeçmedik. Bizimle aynı görüşü paylaşmayan eleştiren, siyaseten karşımızda olan tüm sevdiğimiz arkadaşlarımıza ve çevremize sesleniyorum; yüreklerimizdesiniz, yüreklerinize talibiz ve bu birlikteliği sizlerle sağlayacağız, buna inanıyoruz. Görüş ayrılıklarımız bu ülkenin mutlaka en temek birleştirici unsuru olduğu için sizlerin bundan sonraki süreçte de görüş ayrılığı olsa da siyaset dilini hep birlikte konuşabilecek bir ortamda sürdürmeyi temenni ediyorum”
ÇAĞRIMIZ HERKESİME HERKESE
“Mehmedim sevinin başlar yüksekte Ölsek de sevinin eve dönsek de Sanma bu tekerler kalır tümsekte Yarın elbet bizim, elbet bizimdir. Gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir.”


Bu dava, bu sevda, bu vatan bizimdir. Karacaoğlan bizim, Dadaloğlu bizim, Yunus Emre bizimdir. Ahmet Yesevi, Pir Sultan Abdal, Hacı Bektaş, Mevlana bizimdir. “Türkü, Kürdü ve Çerkezi Hep Adem’in oğlu kızı Beraberce şehit gazi” diyen aşık Veysel bizimdir. Bu vatan bizim, bu vatan hepimizin kutuplaşıp ayrışmayalım gelin bir olalım kardeş olalım
Bu Çağrımız 500 bin nüfuslu gaziosmanpaşamızadır. Bu çağrımız; Türke, Kürde, Aleviye, Sünniye, Laza, Çerkeze, Arnavuta, Boşnağadır. Bu çağrımız; dindara, muhafazakara, libarele sosyal demokratadır. Görüşü, düşüncesi, ne olursa olsun bütün ülke evladınadır:
Sayın divan, saygıdeğer il başkanım, genel idare kurulu üyelerimiz, Siyasi partilerimizin kıymetli ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarımızın değerli temsilcileri, muhtarlarımız, Gaziosmanpaşa’mıza değer katan iş adamlarımız ve iş kadınlarımız, basınımızın güzide temsilcileri, her çağrımıza gönülden koşup gelerek bu salonu, coşku ile dolduran davamızın fedakâr mensupları, Dünyayı daha yaşanabilir, hayatı daha kolay ve daha güzel kılmak için en üstün gayreti gösteren hanımefendiler… Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya’nın kurulması için gece gündüz çalışan genç kardeşlerim, 7. Olağan kongremize hoş geldiniz safalar getirdiniz. hepinizi canı gönülden selamlıyorum


Es selamualeyküm
Bizler 54 yıldır Milli görüş kadroları olarak -Hak diyoruz, -Adalet diyoruz, -Üretim diyoruz, -Kalkınma diyoruz. -Şahsiyetli dış politika diyoruz. -Önce ahlak ve maneviyat diyoruz. -Düşmanlaştırma ve ötekileştirme değil, kardeşlik ve kucaklaşma diyoruz.
54 yıldır bu çizgimizden taviz vermedik, Yolumuzdan dönmedik. Rüzgâra, konjöktüre, makama, mevkiye göre yön değiştirmedik. O yüzden, istikrar görmek isteyen bu salona baksın. “Diklenmek” değil ‘Dik Durmak’ nasıl olur görmek isteyen, bu salona baksın. Bu salonda güce teslim olmayanlar var. Haksızlığa boyun eğmeyenler var. İlk virajda veda edenler değil, ahde vefa gösterenler var… Aldatmayanlar var, aldatılamayanlar var… Bu salonda Gaziosmanpaşa’nın yıkılmaz kaleleri var.
54 yıl önce Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamız ilk adımı atarken, ilk tohumu ekerken; -“Bir çiçekle bahar olmaz” diyenlere -“Evet ama her bahar bir çiçekle başlar” diyerek karşılık vermişti. İşte bu salonda, gelecek baharları müjdeleyen çiçekler var.


54 yıl önce yaptığımız gibi, bir kez daha besmelemizi çekiyor, kollarımızı sıvıyor ve işe koyuluyoruz. Milli Görüş hareketi nasıl ki -Maddi ve manevi kalkınmanın, -Yerli ve milli duruşun, -Üreten bir ekonominin -Sanayi hamlelerinin ilk işaret fişeği olduysa, Bugün yine -Yaşanabilir Bir Türkiye, -Yeniden Büyük Türkiye ve -Yeni Bir Dünya’nın yeniden başlangıcı olacak inşallah.

Kıymetli misafirler; Ülkemizin bu günkü durumuna baktığımızda -Ekonomiden Ekolojiye, adaletten demokrasiye, tarımdan sanayiye, eğitimden dış politikaya sürekli savrulan bir Türkiye var. -Ekonomisi dar boğaza girmiş, tarım ve hayvancılığı bitmiş, bütün birikimleri “VARLIK FONU” adı altında ipotek edilmiş bir Türkiye var. -Cumhuriyet tarihinde ilk kez, borçlanabilmek için “BORÇLANMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ” kurmak zorunda kalmış bir Türkiye var.
Olağanüstü halin olağan hale geldiği, baskı ve tahakkümün arttığı, farklı ve muhalif seslerin susturulduğu, devletin omurgasını oluşturan kurumların yıpratıldığı bir Türkiye var… Gençlerin gelecekten ümidini kestiği, Yarınlara dair umutların tükendiği bir Türkiye var.
Bu kadar sorunu çözecek ve geleceği yine inşa edecek saadet partisidir. Çünkü Saadet Partisi; siyaseti mevki ve makam için değil, Allah rızası için yapan, tertemiz bir kadronun adıdır. Bu kadro kimseye tuzak kurmaz. Kimseye kumpas yapmaz. Kimse ile gizli kapaklı işlerde bulunmaz. Bu kadronun tek bir derdi vardır, o da bu ülkeye, bu millete olan aşkıdır, sevdasıdır
Kıymetli misafirler; Herkes Bilmeli ki, bizler siyasi partilerin yanlış Politikalarını Eleştiriyoruz. Saadet Partisi hiçbir kimsenin, hiçbir partinin hasmı veya düşmanı değildir. Biz partileri değil politikaları eleştiririz. Biz kişileri değil zihniyetleri eleştiririz

Eleştiririz ki; Gelecekte Çatışma değil, diyalog olsun. -Çifte standart değil, adalet olsun -Üstünlük ve kibir değil, eşitlik ve tevazu olsun -Sömürü değil, işbirliği olsun -Baskı ve tahakküm değil, insan hakları ve özgürlükler olsun.
Biz eleştiriyoruz ve hakkı söylüyoruz ki, hakikati bulabilsinler.
Kıymetli dava kardeşlerim, SAADET PARTİSİ BİR “DEĞERLER” HAREKETİDİR Toplumun maddi ve manevi değerlerinin korunması için mücadele eder. “Önce Ahlak ve Maneviyat” düsturunu şiar edinmiştir. Bu mihvalde çalışmalarımıza devam ederken gaziosmanpaşamızda: -Küstürecek ne bir ferdimiz; -Atıl bırakacak ne bir insanımız, nede Ötekileştirecek bir vatandaşımız var. Yeniden Büyük Türkiye’yi, Saadet Partisi’nin öncülüğünde, hep birlikte kurmak ve gelecek nesillere emanet etmek zorundayız.
Geleceğin Türkiye’si ve Türkiye’nin geleceği için; -Kardeşçe Yaşanılan Bir Gaziosmanpaşa Oluşturacağız.
Kardeşlik ortamını mutlaka tesis edeceğiz. Gaziosmanpaşa’mızda her bir vatandaşımıza adil davranıp adaleti sağlayacağız. Adalet olmazsa olmaz, Merhametsiz adalet hiç olmaz.
Merhamet, baş aşağı giden bir Cemiyeti, baş yukarı edecek bir kudrettir’ Devletin bekası da milletin refahı da ancak adalet ile mümkündür. Güçlünün değil haklının üstün olduğu adalet sistemi ülkeye huzur getirecektir.

Kıymetli misafirler; Biz büyük binalar yapmanın değil, büyük insanlar yetiştirmenin mücadelesini veriyoruz. -Biz; kibir kulelerinde saltanat sürenlerin değil, şantiyelerde emeği sömürülenlerin mücadelesini veriyoruz. -Biz gösteriş ve şatafatla övünenlerin değil, metrobüs duraklarında bekleyenlerin mücadelesini veriyoruz. -Biz, özel ofislerde, lüks plazalarda kamu ihalelerini paylaşanların değil, kömür madenlerinde ekmeğini paylaşanların mücadelesini veriyoruz. -Dört ayrı yerden Dört ayrı maaş alan torpillilerin değil, atanamayan öğretmenlerin, üniversite mezunu işsiz gençlerin mücadelesini veriyoruz. Esnafın, köylünün, çiftçinin, açlık sınırının altında maaşa mahküm edilen emeklinin, Eli nasırlı, yüreği hüzünlü Anadolu insanının mücadelesini veriyoruz. Hak yiyenlerin değil, hakkı yenenlerin mücadelesini veriyoruz
Kıymetli dava kardeşlerim, hanımefendiler, beyefendiler, sevgili gençler İşte bugün, bu salondan seslenmek istiyorum. Heybemizde sevgi var… Heybemizde kardeşlik var, umut var… Kollarımız bütün Gaziosmanpaşa’yı kucaklayacak kadar açık, Yüreğimiz 500 bin insanımıza yetecek kadar sevgi dolu… “Eyy Yürekleri dağlar kadar büyük, azimleri kayalar kadar sağlam milli görüşçüler, Saadet Partililer” Bu yolda, bu uğurda çalışmaya, Hazır mısınız? -Mutlu ve aydınlık bir geleceği inşa etmek için daha büyük bir heyecanla, daha büyük bir azimle yeniden yola çıkmaya hazır mısınız? -Müreffeh bir geleceği inşa etmek için hazır mısınız? -Barış ve Kardeşlik yurdu bir Türkiye’yi kurmak için hazır mısınız?


Nefreti sevgiyle, öfkeyi şefkat ile, umutsuzluğu umut ile değiştirmeye hazır mısınız? -Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye, Yeni bir dünya için hazır mısınız?
Ve her şey bir insan ile başlar; Bir insan bir şehri, bir şehir bir ülkeyi, bir ülke dünyayı değiştirir. Bütün kalbimle inanarak söylüyorum ki; O bir insan Saadet Partisinin sandık müşahididir. O bir insan Saadet Partisinin mahalle temsilcisidir. O bir insan Saadet Partisi’nin ilçe yöneticisi, ilçe başkanı, Kadın Kollarıdır, Gençlik Kollarıdır, Milli Gençliktir.
Bugünden itibaren mahalle mahalle, sokak sokak çalışacağız. Sosyal medyanın her yerinde olacağız. Her kapıya gideceğiz, Her eli tutacağız. Her yüreğe dokunacağız. 500 bin nüfuslu Gaziosmanpaşa’mızı kucaklayacağız.
Sözlerime son verirken filistin de şehit olan kardeşlerimize Allahtan rahmet diliyorum.
Terörist İsrail ve işbirlikçilerine Erbakan hocamızın şu sözüyle sesleniyorum kudüs Müslümanlarındır ve siyonizme başkent olamaz, olmayacak.
Er yada geç filistin özgürlüğüne kavuşacaktır.
Katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Cenab- ı Allah, bütün insanlık için çıktığımız bu kutlu yürüyüşü şimdiden mübarek kılsın. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır. Allah a emanet olun. Esselamu aleyküm. dedi.
Haber : Kıymet Taylan / Foto: Boya Ay

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MESLEKTE 30 YIL

HIZLI YORUM YAP