DOLAR

34,0907$% 0.17

EURO

38,0983% 0.02

STERLİN

45,3272£% -0.04

GRAM ALTIN

2.833,72%0,18

ONS

2.586,65%0,01

BİST100

9.975,61%2,06

a

Cengizhan Yıldız’ dan Harun Çapur ,a cevap gecikmedi.

Gaziosmanpaşa iyi parti Mevcut ilçe başkanı olan şahıs,bir kaç gün önce Ahmet Altın ve arkadaşlarının MHP ye geçmelerinden dolayı iyi partinin Gaziosmanpaşa’da yapılanmasında olmadığını iddia edip kendine Mhp ye geçip sıfat aramaktadır demiştir!Ahmet Altın iyi partinin kuruluş aşamasında yanımızda olmuş komisyonda görev almıştır. Şahsım İyi partinin kurucu ilçe başkanı olarak Ahmet Altın’a Niğde fesleğen köyü dernek başkanı olması hasebiyle başkan yardımcılığı ile görevlendirdim
Partinin kuruluşunda hizmetleri vardır.Ahmet Altın’ın referansı iyi parti üst düzey yöneticilerinden Doğan Avcı’dır.
Hatta bu haberi gördüğümde Ahmet Altın’ı arayıp Kendisine çok yerinde ve doğru bir kararla Mhp ye geçmesinin kendisine yakışan bir iş olduğunu söyleyip tebrik ettim.
İyi parti içerisindeki belirsiz siyasetten menfaat çıkar ilişkilerinden,iftira yalan dolan üzerine kurulan teşkilatlanmalarından yol arkadaşlarım rahatsızdı. Genel seçim öncesi istifamı verdim ve Mhp için çalıştım ama üye olmadım. Fakat görüyorum ki fetö taktikleriyle insanları fişleyen bir takım zavallı insanlara meydanı bırakmamak işin siyasetin bir tarafında olmak gerekiyormuş!
ilçe başkanımız Korhan Çalışkanı iyi tanırım kendisi ve parti yöneticileri de uygun görürse Milliyetçi Hareket Partisi’ne Üyeliğimi tekrar yapıp Ahmet Altın’ın yaptıgı gibi Yuvaya dönmek istiyorum.
Liderimiz Sn.Devlet Bahçeli Beyefendinin izinden gidip İlçe Başkanımız Sn.Korhan Çalışkan’ın talimatları doğrultusunda ilk günkü heyecan ile davama hizmet etmeye hazırım.

Ayrıca Benim Kurduğum Yönetim Listesinde Harun Çapur ve Ahmet Altın Beraber görev yaptığı süreler de vardır.
Haber içeriğinde Yanımızda olan kişilerin kimler olduğunu biliyoruz onlarla hiç bir sorunumuz yok hepside bizim partide Hizmet eden kişiler diye ifade etmiş. Ne olmuş doğrular konusulunca yanlıslar anlatılınca bizimle sorunumu olmuş .Belge olarak Gönderdiğim resimde aynı karede Benim yönetimimde iki arkadaşda vardı.

Karalama siyaseti ile hareket edenlere karşı Heybemiz yeterince dolu,yeri geldiğinde bunları kamuoyuyla paylaşmaktan da çekinmem. O partiyi kurarken nasıl korkmaydıysak,orada yapılan yanlışları da söylemek bu millete borcumuzdur.

Not:Aşşağı da gop ilçe başkanının gazeteye verdiği demeç yer almakta
Ve ayrıca Ahmet Altın’ın yönetim toplantısından bir kare yer almaktadır.

MHP” YE GEÇEN AHMET ALTIN KENDİNE SIFAT UYDURMUŞTUR.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Binlerce kişi Diriliş Buluşmaları’nda Filistin için bir araya geldi

HIZLI YORUM YAP