Başkan Adayı Ali Mustafa Çelik’ten Hızır Ayı’nda Anlamlı Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli Belediye Başkan Adayı Ali Mustafa Çelik, Hızır Ayı münasebetiyle parti üyeleri ile birlikte Gole Çeto’yu ziyaret etti. Bu özel günün ruhuna uygun olarak mumlar yakıldı, hızır lokmaları paylaşıldı.Geleneksel Değerlere SaygıAli Mustafa Çelik ve beraberindeki parti üyeleri, Tunceli’nin manevi atmosferinde, geleneksel Hızır Ayı kutlamalarının bir parçası olarak Gole Çeto’yu ziyaret etti. Bu ziyaret, toplumsal birlik ve beraberliğin güçlendirilmesine katkı sağladı.Birlik ve Beraberlik MesajıAli Mustafa Çelik, “Hızır Ayı, yardımlaşma ve dayanışmanın sembolüdür. Bugün burada, darda ve zorda olanların yar ve yardımcısı olma umuduyla mumlarımızı yaktık, lokmalarımızı paylaştık. Tunceli’nin bu derin manevi değerlerinin, şehrimizin sosyal dokusunu daha da güçlendirdiğine inanıyorum,” dedi.Tunceli İçin Umut ve DayanışmaAli Mustafa Çelik, Hızır Ayı’nın Tunceli için umut, bereket ve dayanışma getirmesini diledi. Çelik, “Bu özel günler, bizlere zor zamanlarda birlikte hareket etmenin, yardımlaşmanın önemini hatırlatıyor. Tunceli’yi yönetme şansı bulursam, bu değerleri her zaman ön planda tutacağım,” ifadelerini kullandı.Geçmişin Değerini Bilip Geleceğe BakılmalıHızır Ayı kutlamalarının, Tunceli’nin zengin kültürel mirasının ve toplumsal dayanışmanın bir göstergesi olduğunu vurgulayan Çelik, ” huzur içinde yaşanabilir bir kent yaratacağız” dedi.

ANTAKYA’DAN ŞİLE’YE SELAM VE DUALAR CANLI YAYINDA GÖNDERİLDİ