MEHMET BARAN GELECEK PARTİDEN İLÇE BAŞKANI OLDU

Gelecek partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı olarak Atanan, Mehmet Baran Göreve Başladı. Birçok STK da kurucu Başkan Olarak, görev yapan Baran, aynı zaman da Kitap yazarlığı ve müzikle ilgili de yaptığı çalışmalarla sosyal hayatın da içinde olan Baran siyasi hayatına da İlçe Başkanı olarak, atandı.

MEHMET BARAN KİMDİR

Mehmet Baran kimdir 6.10.1977 Malatya Eski Malatya da doğmuştur yeni ismi Battal Gazi kütüğü Pütürge’ye bağlıdır 6ve 7 olmakla beraber 13 kardeşe sahiptirbaran ailesi büyük bir aşirettir İlkokulu Malatya’da bitirip daha sonra ortaokul ve liseyi dışarıdan zor şartlarda bitirdi Küçük yaşlarda taşı toprağı altın misali gurbete çıkıp İstanbul’ a gelmiştir ve değişik işlerde çalıştı ve tekstilde büyük başarılara imza attı Can Baran Tekstil ve gelecek Tekstil kurup yönetim kurulu başkanlığını yapıp Buradan Büyük başarılar elde etti.

küçük Yaşına rağmen askerlik görevini yaparken çok sevdiği annesi trafik kazasında kaybetmiştirdaha sonra 2003’te evlendiği eşinden ayrıldı birçok sivil toplum örgütlerinde üst düzey yöneticiliklerde bulunup aynı zamanda birçok siyasi partilerde de önemli konularda görev üstlenmiştirBY protokol dergisinin İstanbul bölge sorumluluğunu üstlendi Türkiye polis gazetesini İstanbul il başkan Yardımcılığı’na atandı İstanbul  İHH İstanbul Gaziosmanpaşa kurucularından oldu TUGFA Gaziosmanpaşa yine kuruculuğunu yaptı daha sonra Filistinlilerin Koruma Derneği Kurucu Başkanlığı üstlendi daha sonra Güller Açsın derneğinin genel başkanlığını yaptı Avrupa Birliği gazetesinin köşe yazarlığını yaparak daha sonra Avrupa Birliği gazetesinde istihbarat birim şefi sorumluğunu üstlendi halen devam etmektedir..
Birçok gazetede ve dergilerde köşe yazarlığını devam etmektedir…
1999’da annesini bir trafik kazasında kaybettiğinden annesini çok sevdiğinden ona duyduğu özlemle Kaleme aldığı hayatımdan düşenler roman ve şiir kitabını yazarak tarihe geçmeyi başardı ve aynı zamanda bu şiirleri klip seslendirerek  sesli olarak da müzik piyasasına hızlı bir Giriş yaparak dinleyicileriyle buluşarak Büyük başarılar elde ettiannesini ve babasını çok sevdiğinden onlara duyduğu özlemle Şimdi de beyaz perdeye yani sinemaya yazacağı hayatımdan düşenler romanıyla sinema piyasalarına da merhaba diyeceğini söyledi şu an aktif olarak Türkiye sicil affı dernekleri kurucu genel başkan olarak 41 ilde sağladığı üstün başarılarla il başkanları olan büyük bir platformun aktif olarak başındaGelecek partisinin ilk kurulum aşamasında gerek Genel Merkezi gerek il başkanlığından gerekse Gaziosmanpaşa ilçe kurucularından oldu….

Ahmet Yılmaz, Yeniden Refah’tan Belediye Başkan Adayı oldu