DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİNDEKİ YOLSUZLUK

Gaziosmanpaşa belediyesi son zamanlarda teftiş geçirdi ancak teftişi yapanlar hiç bir şey bulamadı bunun sebebi de teftiş edileceğiniz anlayan belediye bilgisayarlar depoya, kaldırıldı. ve gelenler bu arada hiç bir şey bulamadı emlaktaki yolsuzlukla ilgili gaziosmapaşa cumhuriyet baş savcılığı da olaya el koydu 5 tane memur görvden uzaklaştırma aldı. ama geri dönüşleride de yine sağlanacak bu haberi yaptığımız için mahkeme 12 saat geçmeden ve hiç soruşturma yapmadan gazetemizin internet sitesini kapattırdılar üstelik muhatapları türk telekomken bunlar bizim hostintg ve domain adı aldığımız yerden bunu yaptılar. internette böyle bir kanun yokken bunu işleme koydular bunu yapacak birim de bileşim suçları üzerinden olur.
ama nasılsa bunlar işlerini hallediyor. üstelik 1 ay içinde gazetemizin yönetim yeri 3 defa mühürlendi sadece bu haberi yaptığımız için gerekçeleride ruhsat almadığımızı gerekçe gösterdiler 5187 sayılı kanunun 17.ci maddesine göre fikir işçiliği yapan yerler ruhsat almak zorunda değildir bizleri s,indirmek için her yolu deneyen yaptığı yolsuzlukların açığa çıkmasını her fırsatta engelleyen belediye bunu her şekilde yapıyor. bizim sizlerden isteğimiz bu yolsuzlukalara artık dur denilsn ve haksız yere alın teri dökülen emekler karşılıksız kalmasın ben hukukun varlığını artık görmek istiyorum türk adaletinin tecelli ettiğini görmek istiyorum hiç işe gtmeden maaş alan elemanlar emlakta yapılan yolsuzluklar.
sarıgöldeki projenin neden durdurulduğunu araştırın 12 trilyonun nasıl buhar olduğunu başaknın ve yardımcılarının üzerine olan mal varlığını belediye başkanının abisini üzerine olan mal varlığının ERHAN EROL ” belediye başkanı olduktan sonra ” Avrupa konutlarında sahip olduğu rezidans sahibi nasıl olduğu ve bölgedeki hakimleri ve savcıları bir araştırın altından neler çıkacağına siz bile inanamayacaksınız.

Erhan erol un gizli kasası olarak bilinen Recep Temtek ne işle maşgul mal varlığı nedir?
ERHAN EROL”UN ADINA HANGİ MÜTAHİT VEB TAŞORON FİRMALARINDAN TAHSİLAT YAPMAKATADIR.
SENEDE KAÇ ADET JEEP DEĞİŞTİRMEKTEDİR.
BU PARALARI HARVURUP HARMAN SAVURDUĞU ÇİN ERHAN EROL İLE ARALARI BOZULMUŞMUDUR.
AHMET BERBER BELEDİYEDE KİMLER HAKKINDA NELER BİLMEKTEDİR BU BİLGİLER IŞIĞINDA KİMLERİ TEHDİT ETMEKTEDİR.
BANA BİR ŞEY OLURSA ERHAN EROL SORUMLUDUR DİYE HER YERDE SÖYLEMESİNİN SEBEBİ NEDİR.
PETROLCÜ ŞÜKRÜ TOPÇU NUN ESKİ MUHASEBECİ S. E, “NİN BAŞKAN YARDIMCISI ) MAL VARLIĞI NEDİR NE ZAMAN TAVAN YAPMIŞTIR.

ARNAVUTKÖY BELEDİYE BAŞKANI VE ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARININ MAL VARLIKLARI NELERDİR
ERHAN EROL “A NE KADAR ARAZİ PEŞKEŞ ÇEKMİŞLERDİR.
ESKİ TAŞOLUK BELEDİYE BAŞKANI MÜFİT TAŞKIN ” İLE ERHAN EROL İLİŞKİLERİ NEDEN BU KADAR DERİNDİR.

KAÇ ADET YEŞİL ALAN PEŞKEŞ ÇEKİLMİŞTİR.

GOPAŞ YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE ÜYELERİ NE KADAR MAAŞ ALMAKTADIR BU MAAŞ NE ŞEKİLDE ÖDENMEKTEDİR BU PARALAR BU KİŞİLERE Mİ YOKSA AK PARTİ GAZİOSMAPAŞA İLÇE BAŞKANI İSMAİL ERGÜNEŞ “E Mİ VERİLMEKTEDİR.

HALİL HAYTA ERHAN EROL” A NE KADAR VE NE İÇİN RÜŞVER VERMİŞTİR.
AVRUPA KONUTLARINDA BULUNAN ŞEHZADE RESTORAN KİME AİTTİR. GELİRİNİN TAMAMI MI YOKSA BİR KISMIMI ERHAN “EROL ” A VERİLMEKTEDİR.

KARAYOLLARI DEVLET HASTANESİNİN TEMELİNİ HANGİ YILDA KİM ATMIŞTIR. BU KADAR YILDA NEDEN BİTİRİLMEMİŞTİR İNŞAAT SÜRESİNCE KAÇ KEZ YOLSUZLUK İNCELEMESİ YAPILMIŞTIR BU İNCELEMEYİ YAPAN MÜFETTİŞLERİN MAL VARLIKLARI NASIL ARTMIŞTIR.

SARI GÖL PROJESİNİN ASKIYA ALINMA SEBEBİ ERHAN EROL” UN YETERİ KADAR KONUT TOPLAYAMAMIŞ OLMASIMIDIR. İPTAL KARARINDAN SONRA FİYATLARI DÜŞÜRÜP TEKRAR ALIM YAPARAK PROJEYİ BAŞLATACAKMIDIR.

KÜÇÜKKÖY NUR OTOPARKININ NEDEN RUHSATI YOKTUR. ?
YILDIZ TABYADAKİ TEMAŞA SOKAKTAKİ GECEKONDULARIN İNŞAATI KİME NE KARŞILIĞI VERİLMİŞTİR?
BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI BEYHAN ERGİN EŞİNDEN NEDEN BOŞANDI ERHAN BEYİN MAL VARLIĞINI (5 ADET OTOBÜSLERİ) KORUYAN BEYHANIN ESKİ EŞİ İLE DOĞRUDAN BAĞLANTI KURULMASIN DİYEMİ BEYHAN HALA EŞİYLE AYNI EVDEMİ YAŞAMAKTADIR ?

ESKİ BOLUCA  BELEDİYE BAŞKANI BAHRİ KAZANKAYA İLE SAİT DEMİRCİ VE ERHAN EROL “ İLİŞKİSİ NEDİR ?  NE KADAR ARAZİ İÇ EDİLMİŞTİR.

İSMAİL ERGÜNEŞ BELEDİYEDEN NEDEN 20,000TL ALMAKTADIR. ? GOPAŞ YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİN KAÇ ADET MAAŞINA İSMAİL ERGÜNEŞ EL KOYMAKTADIR ? BU PARA NEREYE HARCANMAKTADIR. ?

İSMAİL ERGÜNEŞ VE AVUKAT ORTAKLARI HANGİ KAMU KURUM VE KURULUŞLARININ AVUKATLILIKLARININI YAPMAKTADIR?
HACI AYDIN VE ERHAN EROL ARASINDAKİ KİRLİ İLİŞKİLER NELERDİR? ERHAN EROL “A KAÇ ADET MÜNÜBÜS PLAKASI PEŞKEŞ ÇEKİLDİ VE HER AY NE KADAR PLAKA KİRASI VERİLMEKTEDİR.?
ERHAN EROL”UN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MAAŞI NE KADARDIR? EDA EROL “UN OKUL AİDATI NE KADARDIR?
GOPAŞ “A BAĞLI AŞEVİNİN ALIMLARI HANGİ ŞİRKETLARDEN YAPILMAKTADIR? FAHİŞ FİYAT ALIMI VARMIDIR? ALIM YAPAN ŞİRKET SAHİPLERİ KİMLERDİR.? YENER YİĞİT İN GOPAŞ İLE İLİŞKİSİ NELERDİR?

GAZİ MAHALLESİ KAPALI PAZAR YERİNİN İHALESİ KİME KAÇ LİRAYA VERİLMİŞTİR.  BAĞLAR BAŞI CADDESİ DÜZENLEMESİ İÇİN NE KADAR PARA HARCANDI. ? GEREKSİZ VE FAHİŞ )
KARADENİZ MAHALLESİ KONDULARI MEVKİİ MEHMET AKİF CADDESİNDE KAÇ GECEKONDUYA TAPU VERİLDİ. ? TAPU TAHSİS BEDELİ TAMAMEN TAHSİL EDİLDİMİ?

EDİLMEYEN VARMI AHMET BERBER “İN BU KONUYLA İLİŞKİSİ NEDİR?

ALİBEYKÖY YOLU ÜZERİNDE BULUNAN OPET BENZİN İSTASYONU NE KADAR RÜŞVER ALINARAK VERİLDİ? BELEDİYEYE ZORAKİ BAĞIŞ İSTENDİMİ? BURANININ BELEDİYEYE OLAN BORCU NEDEN NASIL VE HANGİ ÇIKAR AMAÇ İÇİN SİLİNDİ. ?
BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ÖZKAN BAŞKAN YOL YAPIMLARINDAN NE KADAR ÇIKAR SAĞLADI.?

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI MAHMUT YETER İN MAL VARLIĞI NEDİR. ? BELEDİYE İÇİNDE KİMLERE KİMLERLE AKRABALIK İLİŞKİSİ VARDIR? TOPLAM DA KAÇ AKRABASI BELEDİYEDE ÇALIŞMAKTADIR?
BELEDİYEDE SOYADI YİĞİT OLAN KAÇ ÇALIŞAN VARDIR BELEDİYE VE TAŞORON FİRMALAR?
ÖZEL GAZİOSMANPAŞA HASTANESİNDEN YENİ İMAR PLANI İÇİN NE KADAR RÜŞVET ALINDI.?
ŞU ANDA CEZA EVİNDE OLAN ESKİ PAZAR YERİ KOMİSYON BAŞKANI MEHMET DİZEK KİMLERE HANGİ ÇIKARLAR İLE PAZAR TEZGAHI VERMİŞTİR? ERHAN EROL “UN 50 ADET TEZGAH PARASINI CEBE ATMIŞMIDIR.?

İSLAM BEY PARKI (MHP) İLÇE BAŞKANINA PEŞKEŞ ÇEKİLMİŞMİDİR?
KARADENİZ MAHALLESİ PAZAR YERİ İÇİN ZAMANINDA 9 TRİLYON HARCANMIŞMIDIR.? BU PARAYA BU GÜN REZİDENS DİKİLİR?

KARADENİZ MAHALLESİ KAPALI YOLU İÇİN 5,5 TRİLYON HARCADIĞI DOĞRUMUDUR?
BU YOL TEKRAR AÇILARAK BİR O KADAR DAHA HARCANDIĞI DOĞRUMUDUR?
BELEDİYE YANINDAKİ MC DONALDS İÇİN 12 TRİLYON HARCANMIŞMIDIR?
BU İNŞAAT İHALESİ KİME VERİLMİŞTİR( REMZİ GÜR)

SÜLEYMAN TAVLIOĞLU “- AHMET BERBER “ SIHHAT EKMEK FABRİKIASI ARASINDA NASIL BİR İLİŞKİ VARDIR? SIHHAT EKMEK BELEDİYEYE NAYLON FATURA DÜZENLEMİŞMİDİR? ( MAL VERMEDEN FATURA KESMEK)

VE DAHA FAZLASININ ARAŞTIRLMASINI RİCA EDİYORUZ. TÜRK ADELETİNE HESAP VERECEĞİ GÜNÜ BEKLİYORUZ UMARIM ADALET TECELLİ EDER

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yerel Medya Ailesi ile iftarda buluştu

HIZLI YORUM YAP