DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

Bakanın adını kullanarak dolandırıcılık yapıyorlar.

VURGUNUN ADI VAKIFLAR

Ramazan Eroğlu denen şahıs piyasayı Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu akrabasıyım diyerek dolandırıyor ve devlette işlerini böylece yapıyor.

İstanbul Aksaray da Mirelion çarşısın da çete vurgunu

Vakıf yerlerini yağma ediyorlar. çete tüm üyeleri ali pekdemir şerafettin ayten .sinan altınok .salettin kulaçtı .Nurettin yıldırım. ve tüm bu çetenin işlerin yönetici ramazan eroğlu bu çetenin istanbul aksaray da mirelion çarşısında her bir dükkanı bir şirketle anlaşarak devletin adını kullanarak kendini istihbarat olarak tanıdan ramazan eroğlu  konya istihbarat daire başkanı Nuri eroğlunun ismini kullanarak şirketler adına kara para aklıyorlar.

Rüşvetle vakıf malları birileri arasında bölüşüyorlar.

İstanbul başbakanlık vakıflar genel müdürlüğündeki rüşvet skandalı

Bölgede rüşvetle vakıf mallarını bir başka şirketlere veriyorlar.

İstanbul Aksaray da Mirelion çarşısın da çete vurgunu

İstanbul genelinde olan vakıf malları birileri arasında bölüşüyorlar.

İstanbul “da binlerce vakıf yeri var vakfa ait yerler vakıflar genel müdürlüğünden kiralanarak, işletmeye açılır, ancak bu durum bazen değişebiliyor.

Kiracı olan kişiler ise bu vakıf yerlerini başkalarına kiraya vermesi kanunen yasak olmasına rağmen, vakıflardan kiralanan yerleri kendi yandaşlarına vermek adına gerçek kiracıları hiçbir kanuni hakkı olmamasına rağmen kapıya konuluyor.

Ali pekdemir,in   ŞİRKETİ ..“BESTTRANS LOJİSTİK TURİZM TANIŞMANLIK SANAYİ VE DIC TİCARET LİMİDET ŞİRKETİ ADRES G PULUS KULE 1 BAGLAR MAH.MİMAR SİNAN CAD NO 37 KAT 5. D. 71 GÜNEŞLİ

Ali paktemir, , vakıflardan ayda kira bedeli 6 bin dolar a 10 yıllığına kiraladığı yeri bir başkasına verdi

Ramazan Eroğlu şirketi .. İstanbul Aksaray da Mirelion çarşısın  HİLLE YOLUYLA RAMER ŞİRKETİ ADINA ALINDI

AYRICA AYRI BİR ŞİRKETİ RAMER ticari gayrimenkul ve turizm yatırımları işletmeciliği danışmanlık limitet  şirketi ne  ayda 60 bin dolar a kiraya verdi

Ramer ticari gayrimenkul ve turizm yatırımları işletmeciliği danışmanlık tic. ltd şti. turizm danışmanlık proje geliştirme  mallo gürani mah. Muratpaşa sok yaşat apt no .27 kat 4 daire .4 fatih . İstanbul

Ramazan Eroğlu “ adlı kişiye devretti. Bunun üzerine yıllardır kiracı olan esnafı hülle yoluyla çıkarmaya çalışan Ramazan Eroğlu Tarafından kapıya konulma tehlikesi ile karşı kaşıya kaldı. Ramazan Eroğlunun hiçbir kanunen yetkisi yok

Sadece bir başkasından vakıf yerini kiraya ile aldı buda kanunen yasak. Vakıflar genel müdürlüğünde birileri kendi yandaşlarına bir zamanlar peşkeş çekmiş bu yağmadan Vakıflarda çalışanlar. Kendi yandaşlarına her tarafı vermişler.

Vakıflar genel müdürlüğünde, bölge sorumluların rüşvet karşılığı iş takibi yapan kişilerin bu yolla Trilyonluk yolsuzluk yapan Ali paktemir,vakıf malları ile zengin olmanın yolunu bulmuş. Ellerindeki belgelerin hepsi sahte Ali paktemir,sahte satışla buraları Ramazan Eroğluna yasal olmayan yolla sattı ve bu yasalara aykırı

Vakıflar genel müdürlüğünde bazı memurlar 50 bin dolar  ve 75 bin arası rüşvet alarak bazılarına Vakıflara ait olan yerleri veriyorlar. Ve her ayda buralarda aylık rüşvet alıyorlar.

Ali paktemir,in   ŞİRLETİ ..“BESTTRANS LOJİSTİK TURİZM TANIŞMANLIK SANAYİ VE DIC TİCARET LİMİDET ŞİRKETİ ADRES G PULUS KULE 1 BAGLAR MAH.MİMAR SİNAN CAD NO 37 KAT 5. D. 71 GÜNEŞLİ ve Ramazan Eroğlu şirketi ..RAMER ticari gayrimenkul ve turizm yatırımları işletmeciliği danışmanlık limitet  şirketi aralarında  Aksaray 29 noterde anlaşma yaptılar. Ve kira kontratına vakıfların yerini usulsüz bir bicimde başkasına verdiler.

Bura da İstanbul başbakanlık vakıflar genel müdürlüğündeki memurlar rüşvet de bulaşmıştır bölge sorumluları rüşvet karşılığı buraları görmezlikten geliyor. Yüklü miktarda rüşvet alarak bu işleri yapıyorlar.  İstanbul başbakanlık vakıflar genel müdürlüğündeki memurlar mal varlıklarını araştırıldığın da yüklü miktarda mal varlıklarının oldukları anlaşılacak dır.

Bu yazı bir ihbar yazısıdır. Başbakanlık vakıflar genel müdürlüğündeki yetkililer konu ile araştırma yapmak zorundadır.

Ramazan Eroğlu denen şahıs piyasayı Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu akrabasıyım diyerek dolandırıyor ve devlette işlerini böylece yapıyor. Buradan sayın bakanımıza bu olayları araştırmasını istiyoruz.

Paralel çete sayın bakana bu tuzağı hazırlıyor. Aman dikkat bir çok ak partiliyi bu tuzağa çekmeye çalışacaklar.

Haber Gölge Gazeteci

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

HIZLI YORUM YAP