40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469

Ekim ayında televizyonlarda en çok Eyüp Belediyesi konuşulurken, ekranda da en fazla görünün ilçe belediye başkanı Remzi Aydın oldu
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ı, ekim ayında Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan izledi.
2014 yılında Remzi Aydın’ın göreve gelmesiyle farklı bir vizyon çizen Eyüp Belediyesi, ağır yatırımlar ve altyapı çalışmaları kadar sosyal belediyecilik çalışmalarıyla da dikkat çekti. Sosyal ve kültürel çalışmalarla ekim ayı birincisi olan Eyüp Belediyesinin en çok televizyonlarda yayınlanan çalışmaları ise Simurg Bilgi Evleri ile turşu ve palamut festivalleri haberleri olurken, sosyal faaliyetler, hayırseverler aracılığıyla yapılan yardımlar ile Eyüp Film Akademisi ve Masalcı Dede gibi vizyon projeler de medyada ses getirdi.
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın toplamda 106 farklı haberde yer alırken Eyüp Belediyesi de 122 farklı haberle ekim ayında gündeme oturdu. Ayrıca yine ekim ayı içerisinde görsel basında Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın 14 bin 784 dakika, Eyüp Belediyesi ise 17 bin 028 dakika yer aldı. Toplamda 31 bin 812 dakika haber bültenleri içerisinde yer alan Remzi Aydın ve Eyüp Belediyesi ekim ayında zirvede kaldı.
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, hayata geçirdiği projeler ve gerçekleştirdiği hizmetlerle ilçe sakinlerinin takdirini toplarken, bu çalışmalarla medyanın da oldukça fazla ilgisini çekti. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın insana yönelik gerçekleştirdiği yatırımlar gençlere, eğitime, öğrencilere ve engellilere yönelik verdiği hizmetler birçok kesim tarafından takdir görerek bir yıl içerisinde 6 farklı alanda toplamda 11 ödüle layık görüldü.
Eyüp’e hizmette 2,5 yılı geride bıraktıklarını belirten Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanında sosyal ve kültürel çalışmaların da artarak devam ettiğini söyledi.


Eyüp ve Gaziosmanpaşa’yı İhya Edecek Projeler Konuşuldu
166 YILLIK TARİHİ ŞİLE DENİZ FENERİNİN “ŞİLE BEZİ SATIŞ OFİSİ” OLARAK KULLANILIYOR OLMASI İLÇEDE ŞAŞKINLIK YARATTI!..

Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil: 5.000 m²’lik Taşınmazlar Geri Alındı..

Moda Tasarımcısı Erol Albayrak “Moira by Urfa” Koleksiyonuyla Muhteşem Defileye İmza Attı..

Şile Belediye Meclisi Ekim Ayı İlk Oturumunda Borçlar ve Şile Bezi Festivali Tartışıldı

Down sendromlu sanatçı Madaslı’nın ‘Masumiyetin Kırmızısı’ serigisi Tekirdağ’da

LİSE ÖĞRENCİLERİNE KARİYER GELİŞİMİ EĞİTİMİ UZAY TEKNOLOJİSİYLE AKTARILACAK

Türkiye ile Bulgaristan Maçında Heyecan: 2026 Dünya Kupası Kritik Deplasman

ATEŞ TESİSAT KANAL GÖRÜNTÜLEME

BTP’nin 9. Olağan Kongresi şölen havasında geçti Hüseyin Baş: Bağımsız Türkiye salonlara sığmıyor “İstikbal biziz, biz geleceğiz” “Türkiye’nin terörsüz olması için demokrasisiz olması gerekiyormuş” “Vatandaşlık maaşını ilk 2004 yılında Prof. Dr. Haydar…

BTP 9. Olağan Büyük Kongresini 7 Aralık Pazar Günü Yapacak

Ekonomide Gerçek Dönüşüm Şarttır”

MEHMET BEKHAN: MİLLETİN İRADESİYLE YENİDEN İNŞA EDİLECEK BİR SİYASET DÖNEMİ BAŞLIYOR

Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı