DOLAR

34,1129$% 0.28

EURO

38,1380% 0.19

STERLİN

45,4568£% 0.33

GRAM ALTIN

2.866,96%1,35

ONS

2.615,22%1,12

BİST100

9.924,71%-0,51

a

Deva Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Avrupa Birliği Gazetesini Ziyaret etti.

Deva Partisi Gaziosmanpaşa belediye başkan Adayı Sevda Saydam İrgin, Avrupa birliği gazetesi İmtiyaz Sahibi Kıymet Taylan ” ı ziyaret etti.
Saydam , 31 Mart’ta gaziosmanpaşa’ta yönetim Deva ile değişecek” dedi.
Deva Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Sevda Saydam , saha çalışmalarına devam ederken, Gaziosmanpaşa Merkezli Avrupa Birliği Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kıymet Taylan “nı da ziyaret etti.
Deva Partisi Gaziosmanpaşa Meclis Üyesi adayı, Kerem Ceylan,
Genel merkez yönetim danışmanı, Bahar Kayresrilioğlu Gaziosmanpaşa Belediye Başkan adayı Sevda Saydam İrgin Kadın Çalışma Saha Koordinatörü, Gülde Efe Gazetemizi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.
Her üç oyun birine talibiz!
Gaziosmanpaşa, Belediye Başkan Adayı Sevda Saydam İrgin her üç oyun birine talibiz dedi. Gaziosmanpaşa ‘da sevenleri ve dostları ile bir araya gelen Başkan Sevda Saydam , burada yaptığı açıklamada , “Seçimlere kısa bir süre kaldı. Genel Başkanımız Ali Babacan tarafından şahsıma tevdi edilen bu onurlu görevi yerine getirmek için Gaziosmanpaşa’ya hizmet etmek için çıktığım bu yolda yanımızda olan, desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize, dostlarımıza ve sevenlerime teşekkür ederim. 31 Mart’ta Gaziosmanpaşa ‘da yönetim Deva ile değişecek” dedi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde 2 Coşku aynı anda yaşandı

HIZLI YORUM YAP