DOLAR

34,1140$% 0.28

EURO

38,1260% 0.16

STERLİN

45,4186£% 0.24

GRAM ALTIN

2.861,03%1,14

ONS

2.608,18%0,84

BİST100

9.969,90%-0,06

a

SARIGÖL MUHTARI İZDİHAM ÇIKAR DEDİ DERNEK ERZAKLARINI DAĞITMADI.AMA SEÇİM ÖNCESİ ADAYINI DESTEKLEMEK İÇİN YARDIM KARTI DAĞITTI

Gaziosmanpaşanın sarıgöl Mahallesi İçin bir dernek Erzak dağıtırmak istedi bunun üzerine Mevcut Sarıgöl Mahallesi Muhtarı, İddiaya göre izdiham çıkar gerekçesiyle bunu kabul etmedi.
Ancak Dün Belediyeden, Gelen yardımları Mevcut muhtarn kendi aday olmadığı için desteklediği Belediyeden gelen yardım kartlarını aday olan muhtarla birlikte dağıttığı, iddia edildi.
SARIGÖL MAHALLESİNDE HAKSIZ REZALET
Sarıgöl mahallesi Muhtarlığı belediyeden gelen Kartları dağıtacağını duyurdu. Bunun üzerine Şen Mahalleli Muhtarlığın önüne akın etti. Çoluk Çocuk 10 , larca kişinin topladığı Sarıgöl Mahalle Muhtarlığının önünde Sarıgöl Mahallesinde, Ramazanın Başlarında dağıtılması gereken Yardım kartları Seçimler öncesi, dağıtılmaya başlandı. Tarihi Rezaletin yaşandığı Muhtarlığın önünde uzun kuyruklar oluştu.
TARİHİ RAZELETİN AKIL ALMAZ REKABETE DÖNÜŞTÜĞÜ MAHALLE
Bunun yanında ise Mahalle Muhtarı Ramazan Başlarken dağıtması gereken kartları seçimlerin yaklaşmasıyla dağıtması da ayrı bir muamma….
Seçimlerde kendi adayının Desteklenesi için adayınında hazır bulunması haksız rekabeti ortaya koyuyor.
Şimdi burada söylenecek şey şu ki yeni geldi bizde haber verdik toplanıp gelmişler diyecekler; ancak bu açıklama diğer muhtar adayları için yeterli olmayacak;

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sultangazi’de Unutulmaz Ramazan Akşamları

HIZLI YORUM YAP