45,3162£% -0.02

Armada Praxis Yalıkavak Kadın Hentbol Takımı Süper Kupa’yı Kazandı!

Bodrum’un Gururu, Süper Kupa’yı Yeniden Kazanarak Türk Hentbol Tarihine Adını Yazdırdı

Armada Praxis Yalıkavak Kadın Hentbol Takımı, Süper Kupa Şampiyonu!

2024-25 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Kupa finalinde, Armada Praxis Yalıkavak Kadın Hentbol Takımı, Ankara’da düzenlenen heyecan dolu bir mücadelede Yenimahalle Belediyesi’ni yenerek büyük bir zafer kazandı. Bodrum’un gururunu taşıyan takım, zorlu bir maçın sonunda Süper Kupa’yı evine getirdi.

Maçın ilk yarısı, iki takımın da birbirlerine üstünlük sağlamak için büyük çaba sarf ettiği bir mücadeleye sahne oldu. İlk yarı, Armada Praxis Yalıkavak’ın 16-12’lik skorla önde tamamlanmasıyla sona erdi. İkinci yarıda ise Yalıkavak ekibi, rakibinin baskısına rağmen üstünlüğünü korudu ve maç sonunda 37-24’lük skorla galip geldi. Bu zaferle birlikte, Yalıkavak Spor Kadın Hentbol Takımı, dördüncü kupayı Bodrum’a taşıyarak bir kez daha başarılarını kanıtladı.

Selim Yıldız: “Tarihi Bir Zafer Yaşadık ve Yeni Hedeflere Yönelik Yolculuğumuz Başlıyor”

Armada Praxis Yalıkavak Spor Asbaşkanı Selim Yıldız, maçın ardından yaptığı açıklamada, kulübün yaşadığı bu tarihi başarının önemini vurguladı. Yıldız, “Bugün, Yalıkavak Spor ailesi olarak tarihi bir zaferin mutluluğunu yaşıyoruz. Süper Kupa’yı kazanmak, uzun ve yorucu bir mücadeleye verilen emeğin karşılığını almak demek. Bu zafer, yalnızca oyuncularımızın sahada gösterdiği performansın değil, kulübümüzü destekleyen taraftarlarımızın, teknik ekibimizin ve yönetimimizin ortak başarısıdır. Her birimiz bu zaferin bir parçasıyız. Yalıkavak Spor’un daha büyük hedeflere doğru emin adımlarla ilerleyeceğine olan inancımız tam.” dedi.

Yıldız, sözlerine şöyle devam etti: “Bu zafer, Yalıkavak Spor’un azminin ve kararlılığının bir kanıtıdır. Bodrum’un spor tarihinde yeni bir sayfa açtık. Takımımızın her bireyi, sporcularımızdan teknik ekibimize kadar herkes bu başarının mimarıdır. Birlikte çalıştığımızda, ortak bir hedefe odaklandığımızda, hiçbir engel aşılamaz. Bu zafer, yeni başarıların sadece bir başlangıcı. Önümüzde daha büyük hedefler var ve bu hedeflere ulaşmak için durmaksızın çalışacağız. Bodrum’un adını sadece Türkiye’de değil, uluslararası arenada da duyurmak istiyoruz. Bu süreçte bizlere destek veren tüm Bodrum halkına, kulübümüze inanan taraftarlarımıza, sporcularımıza ve teknik ekibimize yürekten teşekkür ediyorum. Birlikte daha nice başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Bu kupa, hepimizin ortak gururudur ve Yalıkavak Spor’un büyüme yolculuğunun sadece bir adımıdır.”

RTÜK kural tanımaz yayıncıları affetmedi