40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469

Kıbrısgençtv-BHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tuzla’daki Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu’nda düzenlenen Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni’nde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin mazlum ve mağdurların hamisi olduğunu vurguladı. “Türk milleti, tarihe yön çizmeye devam edecektir. Rabbim ayağınıza taş değdirmesin,” dedi.
Erdoğan, Türkiye’nin güçlü bir orduya sahip olmasının önemini vurgulayarak, Silahlı Kuvvetleri’ni güçlendirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Geçtiğimiz hafta Deniz Kuvvetleri’ne güç katacak çeşitli deniz platformlarını hizmete aldıklarını ve yeni tip denizaltı projesini adım adım hayata geçirdiklerini söyledi. “Hızır Reis denizaltımızı 2025 yılında, Murat Reis denizaltımızı 2026 yılında hizmete almayı planlıyoruz. Kalan 3 denizaltımızı da 2029 yılına kadar tamamlayacağız,” dedi.
Cumhurbaşkanı, Türkiye’nin hedeflerinin bazıları tarafından “hayal” olarak görülebileceğini, ancak bu tür eleştirilere kulak asmayacaklarını belirtti. “Türkiye’nin vizyonundan ve mücadelesinden rahatsızlık duyanlar olabilir, ancak biz önümüze bakacağız ve ufuktan gözümüzü ayırmayacağız,” dedi.
Erdoğan, Türkiye’nin dış politikasında 360 derecelik bir bakış açısıyla hareket ettiğini ve hem Doğu’yla ilişkilerini güçlendirmeyi hem de Batı’yla işbirliğini ilerletmeyi hedeflediğini söyledi. “Komşularımızla ilgilenmemizi eleştirenler cahildir ya da art niyetlidir,” dedi. “Türkiye’nin Suriye, Irak, Katar gibi ülkelerde ne işi var diye soranlar tarihimize haksızlık yapıyor.”
Cumhurbaşkanı, Türkiye’nin sadece Batı’ya yönelemez olduğunu ve hem Doğu hem de Batı ile ilişkilerini geliştirerek daha güçlü bir ülke olabileceğini belirtti. “Avrupa Birliği ile Şangay İşbirliği Teşkilatı arasında tercih yapmak zorunda değiliz. Her iki kuruluşla da ilişkilerimizi ‘kazan-kazan’ temelinde geliştirmemiz gerekiyor,” dedi.
Son 22 yıldır “Milletimiz ne der?” yaklaşımıyla politikalarını belirlediklerini söyleyen Erdoğan, bu yaklaşımla hareket etmeye devam edeceklerini belirtti.
Erdoğan, mavi vatanın önemine vurgu yaparak, Kıbrıs Türklerinin haklarının çiğnenmesine izin vermeyeceklerini söyledi. “Ege’de, Karadeniz’de, Doğu Akdeniz’de Türkiye’nin çıkarları neyi gerektiriyorsa, kimseden izin almadan hayata geçireceğiz,” dedi.
Erdoğan, Deniz Harp Okulu mezunlarına hitaben, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin güçlü bir yapıya sahip olmasında Deniz Harp Okulu’nun önemli bir rolü olduğuna dikkat çekti. “Mavi vatanımızın müdafaasında sizler çok kritik roller üstleneceksiniz,” dedi. “Bağımsızlığını ağır bedellerle kazanmış bir ülkenin vatandaşlarısınız. Aileleriniz ve milletimiz sizin eğitiminiz için büyük fedakarlıklar yaptı.”
Editör: Kıbrıs Genç Tv

Muğla’ya Gelen Turist Sayısında Yüzde 8 Artış
1
Okula ilk defa başlayacak öğrenciler ve velileri için "yeni uygulama"
2
Doğu Makedonya Türkleri Derneği'nden 16. Geleneksel Yörük Şenlikleri
3
Erdoğan: Eren'imizin, Ferhat Astsubay'ımızın ve tüm şehitlerimizin katilleriyle mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz
4
Sağlık Bakanlığı'ndan Mpox (Maymun Çiçeği) virüsü için 2024 rehberi

Şile Belediyesinin Tutuklu CHP li Meclis Üyeleri Görevlerinden İstifa Etti…

166 YILLIK TARİHİ ŞİLE DENİZ FENERİNİN “ŞİLE BEZİ SATIŞ OFİSİ” OLARAK KULLANILIYOR OLMASI İLÇEDE ŞAŞKINLIK YARATTI!..

Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil: 5.000 m²’lik Taşınmazlar Geri Alındı..

Moda Tasarımcısı Erol Albayrak “Moira by Urfa” Koleksiyonuyla Muhteşem Defileye İmza Attı..

Down sendromlu sanatçı Madaslı’nın ‘Masumiyetin Kırmızısı’ serigisi Tekirdağ’da

LİSE ÖĞRENCİLERİNE KARİYER GELİŞİMİ EĞİTİMİ UZAY TEKNOLOJİSİYLE AKTARILACAK

Türkiye ile Bulgaristan Maçında Heyecan: 2026 Dünya Kupası Kritik Deplasman

ATEŞ TESİSAT KANAL GÖRÜNTÜLEME

BTP’nin 9. Olağan Kongresi şölen havasında geçti Hüseyin Baş: Bağımsız Türkiye salonlara sığmıyor “İstikbal biziz, biz geleceğiz” “Türkiye’nin terörsüz olması için demokrasisiz olması gerekiyormuş” “Vatandaşlık maaşını ilk 2004 yılında Prof. Dr. Haydar…

BTP 9. Olağan Büyük Kongresini 7 Aralık Pazar Günü Yapacak

Ekonomide Gerçek Dönüşüm Şarttır”

MEHMET BEKHAN: MİLLETİN İRADESİYLE YENİDEN İNŞA EDİLECEK BİR SİYASET DÖNEMİ BAŞLIYOR

Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı
MEB Onur Belgesi Nasıl Alınır? 2026 Şartları, Kimlere Verilir ve e-Okul’da Görünür Mü?

2026 Karne Günü: Okullar Yarım Gün Mü Olacak? MEB Son Dakika Açıklamaları ve Karne Dağıtım Saatleri

Taşyapı Etiler Otel Projesi Tartışması Alevlendi: İtirazlara Rağmen Polis Eşliğinde Karot Alındı!

Mağdurlar Katılımevim Önünde Eylem Yaptı: “Güvendik, Mağdur Olduk!” Sloganları Yükseldi!

İBB Soruşturmasında Yeni Gelişme: Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen’in İletişim Kayıtları İstendi!

Organ Nakli Bekleniyor! Geniş Aile’nin Cevahir’i Ufuk Özkan’dan Üzen Haber: Durum Çok Ciddi

En Düşük Emekli Maaşı 20 Bin TL Oldu: Komisyonda Kabul Edildi, Yüzde 18,47 Zam!

Tutuklu Borsacı İtirafçı Oldu: Hasan Meşe Etkin Pişmanlık İçin Konuştu, Patronlar Tedirgin!

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Harun Çapur’dan Cesur Açıklamalar: “Kapımız Herkese Açık!”

Arap Deresi Geçit Vermiyor: Vatandaş İsyanda, Yol Ölümle Burun Buruna

Gaziosmanpaşa Kent Konseyi Tartışması: Şeffaflık ve Katılım Soruları Gündemde!

Mardin’de 25 Yıl Evli Çiftlere Umre Hediyesi: Asil ve Yedek Liste Tamamı Burada!

En düşük emekli maaşı 20 bin lira

İstanbul TOKİ Sosyal Konutları: Hangi ilçeye yapılacak? Resmi Gazete’de açıklandı

Final Okulları Onur Belgesi Töreninde Yüksel Çelik, Başarılı Öğrencileri Tebrik Etti

İYİ Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Harun Çapur’dan Kıymet Taylan’a Özel Ziyaret: 10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü Kutlaması

CHP’Yİ VE ÜYELERİNİ DÜRÜST OLMAMAK VE YALANCILIKLA ŞUÇLAYAN SAYIN ZEKERİYA ÇIĞIR BEY HAKKINDAKİ İDDİALAR VAHİM

EMEKLİLERE YAPILAN HAKSIZLIK.

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun’dan Miraç Kandili Mesajı

Kırklar Sultan Türbesi ve Mescidi: İstanbul’un Gizemli Manevi Mekânı

Son Dakika: İzmir İHD Eş Başkanı Avukat Ali Aydın Saldırı Sonucu Öldürüldü – Çiğli’de Sabah Yürüyüşünde Vahşi Cinayet!

Ünlülere Uyuşturucu Operasyonu: Oktay Kaynarca ve Emel Müftüoğlu Gözaltına Alındı, Yurtdışı Çıkış Yasağıyla Serbest Bırakıldı!

Türk Tekstil Devi Famateks Konkordato İlan Etti: 25 Yıllık İhracat Şirketi Ekonomik Sıkıntılara Yenildi!

Aziz Yıldırım’dan Özlem Gürses’e Sert Tepki: “20 Yıldır Bebek Otel’de Bulunmadım, Fotoğrafımın Kullanımı Yersiz ve Yanlış!”
