40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469

Servet ARSLAN/AĞRI-BHA
Ağrı’nın tarihi İshak Paşa Sarayı’nda düzenlenen 4. İshak Paşa Sarayı Türkiye Dağ Koşusu Şampiyonası, 15 farklı ilden gelen yaklaşık 200 sporcuyu ağırladı.
Sıcak havaya ve zorlu patika yollara rağmen, sporcular 20 yaş altı kategorisinde 6 kilometre, büyükler kategorisinde ise 12 kilometrelik parkuru tamamlamak için mücadele etti.
Heyecan dolu yarışmaların ardından, İshak Paşa Sarayı avlusunda düzenlenen ödül töreniyle dereceye giren sporculara ödülleri verildi.
Kategorilerinde birinci olan sporculara 8 bin, ikincilere 6 bin, üçüncülere 4 bin, dördüncülere 2 bin, beşincilere ise bin liralık hediye çekleri takdim edildi.
Ödül töreninde konuşan Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, İshak Paşa Sarayı Dağ Koşusu’nun 4. kez düzenlenmesinin mutluluğunu dile getirdi.
Çelebi, “Ağrı, kadim bir spor geçmişine ve kültürüne sahip bir şehir. Ülkemizin değerli atletlerini, hocalarını ve misafirlerimizi ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. Atletizm denilince akla gelen şehirlerden biri olan Ağrı, uzun yıllardır ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarılar kazanan milli sporcular yetiştirdi. Bu ve benzeri organizasyonları artırarak devam ettirme gayretindeyiz,” dedi.
Çelebi, spora ve sporcuya verilen desteğe değinerek, gençlere vizyon gösteren Ağrı Valisi’ne ve organizasyonu şenlendiren tüm katılımcılara teşekkür etti. “İnanıyorum ki gençlerimiz, bu imkanlar ve organizasyonlarla birlikte milletimizi dünyanın her yerinde en güzel şekilde temsil edecek, yeni ve güçlü Türkiye’nin koşar adım temsilcileri olacaklar,” diye ekledi.
Çelebi, tüm sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Madalya ve hediye çekleri, Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi ve protokol üyeleri tarafından sporculara takdim edildi.
Dereceye giren sporcular:
U-20 Genç Kadınlar: 1. Aslı Demir/ Ağrı 2. Yağrum Yolcu Muş / 3. Zilan Şağbal
U-20 Genç Erkekler: 1. Hasan Aydın Malatya 2. Mert Selek Afyon 3. Barış Demirtaş Mardin
BÜYÜK ERKEKLER: 1. Ömer Alkanoğlu Mardin 2. Azat Demirtaş Mardin 3. Ümran Bulut Siirt
BÜYÜK KADINLAR: 1. Dilek Öztürk Ağrı 2. Nursena Çeta Erzurum 3. Hasibe Demir Ağrı

Annesini gözyaşları içinde bırakan genç kız, Alanya’da bulundu
1
Okula ilk defa başlayacak öğrenciler ve velileri için "yeni uygulama"
2
Doğu Makedonya Türkleri Derneği'nden 16. Geleneksel Yörük Şenlikleri
3
Erdoğan: Eren'imizin, Ferhat Astsubay'ımızın ve tüm şehitlerimizin katilleriyle mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz
4
Sağlık Bakanlığı'ndan Mpox (Maymun Çiçeği) virüsü için 2024 rehberi
Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil: 5.000 m²’lik Taşınmazlar Geri Alındı..

Moda Tasarımcısı Erol Albayrak “Moira by Urfa” Koleksiyonuyla Muhteşem Defileye İmza Attı..

Şile Belediye Meclisi Ekim Ayı İlk Oturumunda Borçlar ve Şile Bezi Festivali Tartışıldı

Ak Parti Şile Belediye Meclis Üyesi Onur Taylan: Eleştirilerim Sizlere Değil Genel Başkanınıza ve İl Başkanınıza

Down sendromlu sanatçı Madaslı’nın ‘Masumiyetin Kırmızısı’ serigisi Tekirdağ’da

LİSE ÖĞRENCİLERİNE KARİYER GELİŞİMİ EĞİTİMİ UZAY TEKNOLOJİSİYLE AKTARILACAK

Türkiye ile Bulgaristan Maçında Heyecan: 2026 Dünya Kupası Kritik Deplasman

ATEŞ TESİSAT KANAL GÖRÜNTÜLEME

Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı